Wpisy 1 145 905 – 1 146 004
3 października 2012 13:43 → 3 października 2012 14:03, 100 wpisów
a o lotto chodzi..!
zakłady cztery.
Jakoś mnie nie rajcuje to lotto nawet (a wlaściwie -tymbardziej)z plusem
zakłady cztery.
Jakoś mnie nie rajcuje to lotto nawet (a wlaściwie -tymbardziej)z plusem
Szóstka padła w Gdyni.
Gracz wybrał metodę "chybił-trafił", za 10 zakładów Lotto z Plusem zapłacił 40zł.
Gracz wybrał metodę "chybił-trafił", za 10 zakładów Lotto z Plusem zapłacił 40zł.
lottomat..majoreczka to chyba same nocki ciagnie bo w dzień się nie pokazuje
Lila
No zirytowałam sie, bo jak wiesz poczucie humory mam co najmniej podkasane, ale lubię by jak już sobie żartujemy to z klasą
lottomat
Krzyś to jest Krzyś. Toleruję jego hece, ale śmieszyć to mnie one nadal nie śmieszą. Sorry, ale po przebojach z kilkoma osobami na chat jestem trochę przewrażliwiona na takie osobiste wycieczki ni z gruchy ni z pietruchy
No zirytowałam sie, bo jak wiesz poczucie humory mam co najmniej podkasane, ale lubię by jak już sobie żartujemy to z klasą
lottomat
Krzyś to jest Krzyś. Toleruję jego hece, ale śmieszyć to mnie one nadal nie śmieszą. Sorry, ale po przebojach z kilkoma osobami na chat jestem trochę przewrażliwiona na takie osobiste wycieczki ni z gruchy ni z pietruchy
mea kulpa >> robal.
Czasami mało precyzyjny bywam.
Ale muszę pamiętać ,że możesz być w pobliżu... a wtedy nic nie przejdzie.
Czasami mało precyzyjny bywam.
Ale muszę pamiętać ,że możesz być w pobliżu... a wtedy nic nie przejdzie.
wczoraj miałam 7/9 w keno, ale co z tego jak przepuściłam wieczorem w mm
Witam wszystkich
zamiast Lila to moze Bila ? Albo Godzilla ? A mozeeeeeeeeeeeeeee Fila ?
michellex
lottomat...Ty lepiej uważaj z kim tyniasz bo jak ja ci zmienię to czat ze śmiechu ***olnie a zdolna jestem do takich rzeczy
michellex gratuluję wygranej
lila
lottomat
jano312
lottomat
jano312
i reszta...
robal 36
medea76
majklasz
medea76
majklasz
michellex
A co miałaś najwięcej w keno ? jeśli, to pytanie na czat
A co miałaś najwięcej w keno ? jeśli, to pytanie na czat
robal36 w ten poniedziałek zmieniłem zestaw i jak na razie na pierwszych 4 losowaniach mam wygrane 42 złote a koniec kuponu w niedzielę
senna
Robal...w keno rzadko gram wczoraj pusciłam na 7losowań, przed 14 moje stałe z mm w keno i wpadło 7/9 i to chyba najwyższa jak dotąd wygrana całe 65zł
no ***aaaaaaaaaaaa co za pipy ja ***a ubieraja ? ja ***ole ***a ............ lososiowe ***y na siebei zalozyc ...