Wpisy 1 145 405 – 1 145 504
3 października 2012 07:03 → 3 października 2012 09:28, 100 wpisów
senna
to p Pikuś
w totalizatorze nieustannie jak jeszcze bardziej uszczęśliwiać graczy
dzień dobry
to p Pikuś
w totalizatorze nieustannie jak jeszcze bardziej uszczęśliwiać graczy
dzień dobry
Witam
Zaliczyłam w teście mojej metody racjonalnej inaczej ciekawy przypadek. Wczoraj dzień miał należeć do Lwów i Strzelców a wymiana znaków miała odbyć się w nocy po losowaniu. Tymczasem sami sprawźcie jak poniższe liczby hojnie powyskakiwały w wieczornym losowaniu :
Koziorożec 2,15,30
Panna 2,10,22
Lew 5,11,46
Strzelec 8,12,44
Zaliczyłam w teście mojej metody racjonalnej inaczej ciekawy przypadek. Wczoraj dzień miał należeć do Lwów i Strzelców a wymiana znaków miała odbyć się w nocy po losowaniu. Tymczasem sami sprawźcie jak poniższe liczby hojnie powyskakiwały w wieczornym losowaniu :
Koziorożec 2,15,30
Panna 2,10,22
Lew 5,11,46
Strzelec 8,12,44
czekaj, czekaj- nie tak szybko
pięć dziesięć piętnaście
a z nieśmiałością powiem, że może i ze trzydzieści lat gry i będą zwroty
pięć dziesięć piętnaście
a z nieśmiałością powiem, że może i ze trzydzieści lat gry i będą zwroty
medea76
dzisiaj też prubuje z liczbami horoscopfre
dla dzisiejszych znaków
dzisiaj też prubuje z liczbami horoscopfre
dla dzisiejszych znaków
Witaj medea
masz racje, ja wczoraj wytypowałem dwa zestawy, ale nie miałem możliwości ich wysłać, przepadła mi 3/6 w lotto
masz racje, ja wczoraj wytypowałem dwa zestawy, ale nie miałem możliwości ich wysłać, przepadła mi 3/6 w lotto
medea
a te liczby, cały czas z ezoterycznej spółki komandytowej GW ?
a te liczby, cały czas z ezoterycznej spółki komandytowej GW ?
Robal
Niestety brak wolnego czasu nie pozwala mi na produkowanie własnych samodzielnie bez ich wsparcia
Niestety brak wolnego czasu nie pozwala mi na produkowanie własnych samodzielnie bez ich wsparcia
robal
Wczoraj Monet polecił mi lekturę na temat systemu delta. Obejrzałam filmiki, poczytałam i stwierdziłam, że ja jednek lubię tę aurę niezwykłości i pozostanę przy swoich metodach. Jak by nie patrzeć opierają się na podobnej zasadzie, że prościej typowac spośród 20 niż 80 liczb
Wczoraj Monet polecił mi lekturę na temat systemu delta. Obejrzałam filmiki, poczytałam i stwierdziłam, że ja jednek lubię tę aurę niezwykłości i pozostanę przy swoich metodach. Jak by nie patrzeć opierają się na podobnej zasadzie, że prościej typowac spośród 20 niż 80 liczb
Dzień dobry.Miłego dnia.
medea
wróżki ze spółki - infolinię pewno niedługo będą zakładać /podobno tylko 9,66, bez vat-u/ - ciekawe, jak dalej będzie ze skutecznością
a swoją drogą - ciekawe, czy same grają - aż muszę popytywać
e46
przyJokerzymy coś ?
i dobrego
- wysokich wysłanych
znikam
wróżki ze spółki - infolinię pewno niedługo będą zakładać /podobno tylko 9,66, bez vat-u/ - ciekawe, jak dalej będzie ze skutecznością
a swoją drogą - ciekawe, czy same grają - aż muszę popytywać
e46
przyJokerzymy coś ?
i dobrego
- wysokich wysłanych
znikam
Robal.
medea
Monet ? tak ścichapęk ? na boku ? Delta tak ? Oooooooo , a zobacz - mi nie chciał napisać, czy te medykamenta /- pedigrii, czy jaki tam amol / są z refundacją
Monet
Monet ? tak ścichapęk ? na boku ? Delta tak ? Oooooooo , a zobacz - mi nie chciał napisać, czy te medykamenta /- pedigrii, czy jaki tam amol / są z refundacją
Monet
witajcie
medea
i co dalej???
i co dalej???
bolek31
Ja z uwagi na kolejny kryzys w funduszu hazardowym wybrałam opcję liczby z horoskopfree i na wariata zagranie na zestaw Koziorożca i Panny jako szóstka. Byłam w ciężkim szoku jak moja mam postanowiła pobawić się hazard i nawet wykreśliła dwie ósemki. Mamusia to Byk czyli rodzinka tych znaków więc kto wie ?
Ja z uwagi na kolejny kryzys w funduszu hazardowym wybrałam opcję liczby z horoskopfree i na wariata zagranie na zestaw Koziorożca i Panny jako szóstka. Byłam w ciężkim szoku jak moja mam postanowiła pobawić się hazard i nawet wykreśliła dwie ósemki. Mamusia to Byk czyli rodzinka tych znaków więc kto wie ?
znalezione w necie
- przepraszam -
>>Twórcy niezawodnej metody szeroko komentują jej skuteczność, co sprawia jednak wrażenie...<<
z pozdrowieniami pani/e X. /et consortes/
- przepraszam -
>>Twórcy niezawodnej metody szeroko komentują jej skuteczność, co sprawia jednak wrażenie...<<
z pozdrowieniami pani/e X. /et consortes/
Robal 100 % bulisz za te specyfiki.Tym sobie dogadzasz nie leczysz się
emerytka
medea
tesa
emerytka
medea
tesa
tesa i miłej pracy
islandorka
Na to filozoficzne pytanie nie mam niestety odpowiedzi. Co z tego, ze miałam w rękach liczby na 3/3+ oraz 3/3 zwykłe i nawet te cyferki poobstawiałam w zakładach skoro razem wypadły tylkow jednej 3/6
islandorka
Na to filozoficzne pytanie nie mam niestety odpowiedzi. Co z tego, ze miałam w rękach liczby na 3/3+ oraz 3/3 zwykłe i nawet te cyferki poobstawiałam w zakładach skoro razem wypadły tylkow jednej 3/6
pedigrii?
ana co to ,kurde?
coś jak karma dla psów mi się kojarzy?
ana co to ,kurde?
coś jak karma dla psów mi się kojarzy?
ja już normalnie nie mam pomysła...
medea
a sprawdzałas te wypociny na temat cyferek biznesu??? wczoraj miałas zerknac w wolnej chwili...
a sprawdzałas te wypociny na temat cyferek biznesu??? wczoraj miałas zerknac w wolnej chwili...
Monet
Islandorka wędrusia nie widać a mi się dzisiaj śniło, że malowałam gdzieś w mieszkaniu ściany na brązowo i... w kropki czyli ósemeczka 29,17,65,9,67,29,35,39 Niestety jak się zorintowałam w kolekturze kupon zostawiłam w domu i mam niejasne podejrzenia, że te liczby wpadną
Islandorka wędrusia nie widać a mi się dzisiaj śniło, że malowałam gdzieś w mieszkaniu ściany na brązowo i... w kropki czyli ósemeczka 29,17,65,9,67,29,35,39 Niestety jak się zorintowałam w kolekturze kupon zostawiłam w domu i mam niejasne podejrzenia, że te liczby wpadną
dobry...to sie okarze
Monet
całkiem nieźle pachnie, a z wyglądu, jak jakie dropsiki...
a tamto -
jeśli płatne, to już pozostanę przy swoich różnokolorowych ...
i listkach laurowych
wysokich wysłanych
całkiem nieźle pachnie, a z wyglądu, jak jakie dropsiki...
a tamto -
jeśli płatne, to już pozostanę przy swoich różnokolorowych ...
i listkach laurowych
wysokich wysłanych
islandorka
medea76
wczoraj widziałem weszła 3/3 koziorożca i to
z plusikiem
medea76
wczoraj widziałem weszła 3/3 koziorożca i to
z plusikiem
medea
zaraza zerkne to mojego sennika, a Wedrus sie obraził i pewnie szybko nie wróci...
zaraza zerkne to mojego sennika, a Wedrus sie obraził i pewnie szybko nie wróci...
Monet.
bolus
Trisetum.
islandorka
Wyobraź sobie moje zdziwienie gdy okazało się, że moje zeszyty z notatkami z dziedziny numerologii wyparowały. Dawno do nich nie sięgałam więc nie miałam pojęcia, że moja mamusia ukochana bo jedyna pożyczyła je swojej koleżence bez pytania mnie o zgodę I ciekawe po co tej dewotce materiały o ezoteryce
Wyobraź sobie moje zdziwienie gdy okazało się, że moje zeszyty z notatkami z dziedziny numerologii wyparowały. Dawno do nich nie sięgałam więc nie miałam pojęcia, że moja mamusia ukochana bo jedyna pożyczyła je swojej koleżence bez pytania mnie o zgodę I ciekawe po co tej dewotce materiały o ezoteryce
islandorka
Ale je jej choćby z gardła wydrę, bo przeszukałam wczoraj internet wzdłuż i wszerz no i stwierdziłam, że tych informacji czyli jaka cyfra do jakiego rodzaju działalności nie są ogólnie dostępne bez opłat
Ale je jej choćby z gardła wydrę, bo przeszukałam wczoraj internet wzdłuż i wszerz no i stwierdziłam, że tych informacji czyli jaka cyfra do jakiego rodzaju działalności nie są ogólnie dostępne bez opłat
za namową koleżanki popełniłem lotto z plusem wczoraj .
Dobrze że tylko cztery kupony .sześć skreśleń - siedem liczb
Podzieliło równo 2/2
Dobrze że tylko cztery kupony .sześć skreśleń - siedem liczb
Podzieliło równo 2/2
medea to niech mamusia je odzyska..
a odnosnie snu znalazłam 14,17,15,63, a reszte widze ze wyliczyłas wiec juz nie bede ich obliczac...
a odnosnie snu znalazłam 14,17,15,63, a reszte widze ze wyliczyłas wiec juz nie bede ich obliczac...
kondi1
Jak tam twoje słoneczko, lepiej ?
No i dalej nie wiem czy mój patent na zupkę kalafiorową się sprawdził u Ciebie
Jak tam twoje słoneczko, lepiej ?
No i dalej nie wiem czy mój patent na zupkę kalafiorową się sprawdził u Ciebie
medea76
a propo nazw firm jest taka książka o numerologi,
każda litera ma swoją liczbe i z tego można wyliczyć
zgodność ze swoją liczbą
a propo nazw firm jest taka książka o numerologi,
każda litera ma swoją liczbe i z tego można wyliczyć
zgodność ze swoją liczbą
Senna
senna
medea
sennik mówi ze malowac sciany tzn. ze zajmiesz się rzeczami mało ważnymi a wazne przejdą ci koło nosa...
sennik mówi ze malowac sciany tzn. ze zajmiesz się rzeczami mało ważnymi a wazne przejdą ci koło nosa...
kondi1
Czy ja dobrze zrozumiałam, że twoja córeczka często ma infekcje gównych dróg oddechowych ? Bo jeśli tak to ja bym sprawdziła czy to nie ma związku z nadwrażliwością na ogrzewanie. Ja tak miałam i mam a w życiu spotkałam też kilka osób z podobnym problemem. Nabrałam się leków w dzieciństwie. Dopiero taki stary doktor wpadł na pomysł by po prostu pozakładać w domach nawilżacze powietrza na kaloryfery oraz pilnowanie się by w pomieszczenia ogrzewanych nie mówić za dużo a jeśli już to często nawilżac gardło czyt. pić
Czy ja dobrze zrozumiałam, że twoja córeczka często ma infekcje gównych dróg oddechowych ? Bo jeśli tak to ja bym sprawdziła czy to nie ma związku z nadwrażliwością na ogrzewanie. Ja tak miałam i mam a w życiu spotkałam też kilka osób z podobnym problemem. Nabrałam się leków w dzieciństwie. Dopiero taki stary doktor wpadł na pomysł by po prostu pozakładać w domach nawilżacze powietrza na kaloryfery oraz pilnowanie się by w pomieszczenia ogrzewanych nie mówić za dużo a jeśli już to często nawilżac gardło czyt. pić
bolus my nie chcemy ksiażki bo medea chciała mi podpowiedziec cyferke, ale chyba to juz niewazne...
kondi, medea
ja moge powiedziec co nie co na temat gardła, oskrzeli itp, i antybiotyk i antybiotyk, (to mój syn) powiedziałam dosc zawziełam sie przewertowałam internet, kupiłam NONI czysty sok, musze wam powiedziec ze mineło kilka lat ani on ani ja nie wiemy co to antybiotyk,oprócz zwykłego kataru...
ja moge powiedziec co nie co na temat gardła, oskrzeli itp, i antybiotyk i antybiotyk, (to mój syn) powiedziałam dosc zawziełam sie przewertowałam internet, kupiłam NONI czysty sok, musze wam powiedziec ze mineło kilka lat ani on ani ja nie wiemy co to antybiotyk,oprócz zwykłego kataru...
ale ciszaaaaaaa........
Robal.
W innych rejonach też.
W innych rejonach też.
to chyba trza spadac jak nikt nie chce gadac...
medea pewnie ma klienta...
a wiec medea po kolei:
1. Mała ma problemy z drogami oddechowymi, ale jeżeli chodzi o przygotowanie domu podczas ogrzewania, to mam ogrzewanie podłogowe, ozonatory w gniazdkach, często myję podłogę i wietrzę pomieszczenia
Najczęściej zaczyna się od wietrznych dni - wtedy ją dusi, ale potem mija.
Co drugi dzień kapiemy się w soli bocheńskiej (taka inhalacja) i było dobrze, ale mała przecież chodzi do przedszkola...
2. Zupka rewelacja, ale dla mnie za dużo konserwantow w tych przyprawach do kurczaka - musze to rozbić na pojedyncze naturalne składniki Dzisiaj też będę ją wtryniał
1. Mała ma problemy z drogami oddechowymi, ale jeżeli chodzi o przygotowanie domu podczas ogrzewania, to mam ogrzewanie podłogowe, ozonatory w gniazdkach, często myję podłogę i wietrzę pomieszczenia
Najczęściej zaczyna się od wietrznych dni - wtedy ją dusi, ale potem mija.
Co drugi dzień kapiemy się w soli bocheńskiej (taka inhalacja) i było dobrze, ale mała przecież chodzi do przedszkola...
2. Zupka rewelacja, ale dla mnie za dużo konserwantow w tych przyprawach do kurczaka - musze to rozbić na pojedyncze naturalne składniki Dzisiaj też będę ją wtryniał
moja tez strasznie kaszle...najgorsze jest too że niechce brać syrpou wtedy przemycam jej w herbacie...zawsze coś tam wypije
islandorka
Jakbyś zgadła Rodzina zastępcza kontra tatuś biologiczny typ psychopata kolejne starcie w sprawie odwiedzin u dziecka. Bardzo smutna sprawa.
bolek31
Ale w moim zeszycie miałam za darmo rozpiskę jaka liczba do jakiej branży
Jakbyś zgadła Rodzina zastępcza kontra tatuś biologiczny typ psychopata kolejne starcie w sprawie odwiedzin u dziecka. Bardzo smutna sprawa.
bolek31
Ale w moim zeszycie miałam za darmo rozpiskę jaka liczba do jakiej branży
jeśli częste infekcje to sprawdzone.
Nawilżacz powietrza z jonizatorem a to wody dodać Oil Olbas.
Nawilżacz powietrza z jonizatorem a to wody dodać Oil Olbas.
mala
mala i senna
Sama używam a i moje koleżanki bardzo sobie chwalą wyciąg z pestek grejfruita, który działa jak naturalny antybiotyk a poźniej rozsądnie dawkowany podwyższa od***śc
mala i senna
Sama używam a i moje koleżanki bardzo sobie chwalą wyciąg z pestek grejfruita, który działa jak naturalny antybiotyk a poźniej rozsądnie dawkowany podwyższa od***śc
mala
moje małe piją chcą pić syropy, ale niestete syropy nie działają za bardzo
moje małe piją chcą pić syropy, ale niestete syropy nie działają za bardzo
kondi1
W tej chwili są już przyprawy bez konserwantów, ale oczywiście można też po prostu zrobić sobie kompozycję autorską. Miło mi, że ci smakowała
W tej chwili są już przyprawy bez konserwantów, ale oczywiście można też po prostu zrobić sobie kompozycję autorską. Miło mi, że ci smakowała
kondi1
To może właśnie przeszkole jest źródłem problemów. Ja w pracy musiałam na własny koszt pomontować wszędzie gdzie się dało nawilżacze ceramiczne, bo dziewczyny-zmarźlaki chciały mnie centralnym wykończyć
To może właśnie przeszkole jest źródłem problemów. Ja w pracy musiałam na własny koszt pomontować wszędzie gdzie się dało nawilżacze ceramiczne, bo dziewczyny-zmarźlaki chciały mnie centralnym wykończyć
ogrzewanie podłogowe to najgorsze dziadostwo dla dzieci ze schorzeniami dróg oddechowych dlatego ze wszystko wywala w góre od podłogi...
NONI wystarczy wpisac w google a przy oskrzelach kaszel moze trwac nawet m-c wiem z doswiadczenia...
NONI wystarczy wpisac w google a przy oskrzelach kaszel moze trwac nawet m-c wiem z doswiadczenia...
NAJLEPSZY SYROP DLA DZIECI : BURAK ĆWIKLOWY NA PÓŁ DZIELIMY W KAŻDEJ POŁÓWCE ROBIMY DZIURĘ SYPIEMY DO NIEJ CUKIER WKŁĄDAMY DO PIEKARNIKA POD WPŁYWEM TEMPERATURY MAMY SYROP PRZEPIS PRA PRA BABCI UWIEŻCIE SKUTECZNY
tesa tak na prawde ani burak ani czosnek ani cebula nie zadziałaja wiem bo stosowałam...czasem swoje trzeba wykaszlec... chyba ze drobne przeziebienie...
kondi,mialam podobny problem z dzieckiem gorne drogi oddechowe,dusznosci chodzil do przeszkola i zawsze chory
trafilam do dobrego lekarza /byl szefem instytutu uzdrowiska
w Rabce/, ktory zlecil podawanie echnacea oryginalna niemiecka
na opakowaniu jest slonecznik namalowany to wyciag rosninny
i dzieku niemu choroby sie skonczyly poczytaj ulotke zobaczysz
trafilam do dobrego lekarza /byl szefem instytutu uzdrowiska
w Rabce/, ktory zlecil podawanie echnacea oryginalna niemiecka
na opakowaniu jest slonecznik namalowany to wyciag rosninny
i dzieku niemu choroby sie skonczyly poczytaj ulotke zobaczysz
Zapraszam wszystkich chetnych na webinar dziś na godz.21.00
Darmowa rejestracja ,zarabiamy a Ty?
http://webinar.podstawybiznesu.pl/as1252#
Darmowa rejestracja ,zarabiamy a Ty?
http://webinar.podstawybiznesu.pl/as1252#
senna
Citrosept. W prawie każdej aptece, a kiedyś to nawet w jakimś markecie je widziałam, bo to w świetle prawa suplement diety a nie lek. Kup najmniejsze opakowanie i niestety od razu sok pomarańczowy, bo to dziadostwo jest niestety gorzkie i tylko sok oraz herbata z melisy pozwala to wypić bez sensacji. Zrób też próbę bo to jest cytrus i może uczulić. Jeśli masz kogoś kto jeździ do Czech to go poproś by ci kupił, bo tam preparat jest średnio o połowę tańszy niż w Polsce.
Citrosept. W prawie każdej aptece, a kiedyś to nawet w jakimś markecie je widziałam, bo to w świetle prawa suplement diety a nie lek. Kup najmniejsze opakowanie i niestety od razu sok pomarańczowy, bo to dziadostwo jest niestety gorzkie i tylko sok oraz herbata z melisy pozwala to wypić bez sensacji. Zrób też próbę bo to jest cytrus i może uczulić. Jeśli masz kogoś kto jeździ do Czech to go poproś by ci kupił, bo tam preparat jest średnio o połowę tańszy niż w Polsce.