Wpisy 1 143 705 – 1 143 804
2 października 2012 13:07 → 2 października 2012 13:54, 100 wpisów
chyba, tego nie było -
>> ... przeznaczona jest wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich, rejestracji konta mogą dokonać jedynie osoby, które ukończyły 18 lat..<< ?
>> ... przeznaczona jest wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich, rejestracji konta mogą dokonać jedynie osoby, które ukończyły 18 lat..<< ?
regulamin przeniesiono pod adres www.multipasko.pl/regulamin.html
hasło na dziś :
najlepsze kasztany ...
i nara i tymcza i
pooowwwwwoooo
najlepsze kasztany ...
i nara i tymcza i
pooowwwwwoooo
tadzia
wysłane na dziś ? na jaką kasę ?
w sumie - taką sobie, ale z bonusem, wielką, sporą za plus złotówkę, czy w sumie taką sobie, ale - za niezłe, do przyjęcia pieniądze i mającą spore szanse ?
wysłane na dziś ? na jaką kasę ?
w sumie - taką sobie, ale z bonusem, wielką, sporą za plus złotówkę, czy w sumie taką sobie, ale - za niezłe, do przyjęcia pieniądze i mającą spore szanse ?
Pasko
w związku z usuwaniem konta, w ramach standardowego podejścia - co jest wtedy usuwane ?
w związku z usuwaniem konta, w ramach standardowego podejścia - co jest wtedy usuwane ?
Ok. Rozszerzyłem informację co do usuwania kont. Ogólnie regulamin jeszcze może będzie dzisiaj dopracowywany. Jest to ważna rzecz, do której do tej pory nie przywiązywałem dużej wagi i chyba czas to zmienić. Jeśli macie jakieś uwagi i niejasności w tej sprawie to piszcie do mnie Trzeba pewne rzeczy sformalizować, bo np. dostałem dziś e-mail od osoby, która bała się założyć konto, bo nie widziała pewnych informacji w regulaminie...
tadzia
Pasko
Rzeczywiście z uwagi na pewne zdarzenia dobrze opracowany regulamin to podstawa by potem uniknąć nieprzyjemności. A za doprecyzowanie zapisów o usuwaniu kont i kwestii wieku użytkowników
Pasko
Rzeczywiście z uwagi na pewne zdarzenia dobrze opracowany regulamin to podstawa by potem uniknąć nieprzyjemności. A za doprecyzowanie zapisów o usuwaniu kont i kwestii wieku użytkowników
ja widzę bardzo dobrze ładnie pieknie jak wczoraj kto np za duzo do mnie odzywiał albo jaki zaczepialski ..ja tak lubie ucieka i no spooko i co wtedy ..tak jak lotoomat jak wiecej cholercie zle znał znał dzieje..
i no trudno uciekam ...ok
i no trudno uciekam ...ok
krzysio...a lottomat Cię zaczepiał?{{mysliciel}nie chcesz żeby się do ciebie odzywali?
torsan...chyba zawsze można było usunąć .Nie było to jednak uwzględnione w regulaminie
Ja teraz nie nadawalam , dopiero wieczorkiem
ale Wam Zycze , niech wreszcie padnie cos konkretnego
ale Wam Zycze , niech wreszcie padnie cos konkretnego
Sambiana , ale wieczorkirm gram tylko za wygrana 14 , bo jestem juz zrujnowana
sambiana
Do mm pasuje mi dzisiaj 4,19,34,49
W mini wyszedł mi taki ciąg 5,11,10,8,12,17,14,18,27,22,19,38
W lotto niestety 19 nie ma wg moich typowań
Do mm pasuje mi dzisiaj 4,19,34,49
W mini wyszedł mi taki ciąg 5,11,10,8,12,17,14,18,27,22,19,38
W lotto niestety 19 nie ma wg moich typowań
co do losowania o 22 to ja jeszcze zobaczę, muszę najpierw widzieć jakie liczby wpadną na 14
medea w typowaniach mam 19,34,49 ale nie wiem czy to dobry znak dla tych co na nie postawili
tadzia..zobaczymy bo jak mnie wkierwi na maxa to przestanę w ogóle grać
postanawam się poprawic a Ciebie lila kochana poszę o pokute i rozgrzeszenia