Wpisy 1 143 005 – 1 143 104
1 października 2012 23:16 → 1 października 2012 23:38, 100 wpisów
ta ala szynka to jest mielone miecho a pozniej sklejane specjalną substancja zeby wygladala jak szynka
ulala
scolsuu ...markecie są afery np zepsute mieśo np stara data 2001 i sprzedaje ..klient nic nie wiedzą ..tak jest było
michellex ja zawsze mówię to raczej się nie udało panu bogu szynka powinna być na drzewie tak jak jabłko
scolls...w tesko, ani w biedronce miesa nie kupie, ja mam zaufanego rzeźnika i tylko od niego
Dwóch starszawych jegomościów gawędzi o seksie:
- Nadal mogę dwukrotnie!!!
- A który raz sprawia ci większą przyjemność?
- Myślę, że ten zimą.
Para w łóżku:
-To twoje piersi, czy gęsia skorka?
-A ty się kochałeś, czy trząsłeś z zimna?
Żona do męża:
- Kochanie, a wiesz, że moja mamusia była wczoraj u tego słynnego dentysty?
- Taak? A co, kanały jadowe jej udrażniał?
- Nadal mogę dwukrotnie!!!
- A który raz sprawia ci większą przyjemność?
- Myślę, że ten zimą.
Para w łóżku:
-To twoje piersi, czy gęsia skorka?
-A ty się kochałeś, czy trząsłeś z zimna?
Żona do męża:
- Kochanie, a wiesz, że moja mamusia była wczoraj u tego słynnego dentysty?
- Taak? A co, kanały jadowe jej udrażniał?
Scolls łobuzy mają szczykawki i pompują w szynki wodę i chemię,a prosiaki są w stresie i jak sie je takie mięsko to zołądek siada:
michellex a to inna sprawa to masz dobre mięso
krzysio...było jak w supermarketach myli kiełbase oslizgła w Ludwiku
michellex bez solanki
Przychodzi pijany maz do domu.
Zona wita go z tluczkiem i walac w leb pyta:
- Bedziesz pic?
- Nieee niee beedee... odpowiada maz
Ta go jeszcze raz i dla pewnosci:
- Ostatni raz pytam, nie bedziesz?
- No dobra, dobra ... nalej.
Zona wita go z tluczkiem i walac w leb pyta:
- Bedziesz pic?
- Nieee niee beedee... odpowiada maz
Ta go jeszcze raz i dla pewnosci:
- Ostatni raz pytam, nie bedziesz?
- No dobra, dobra ... nalej.
hopcio a kiedys ludzie sie buntowali ze pomodory zeby szybciej dojzewaly szprycuja konskim moczem przynajmniej naturalne to bylo a nie chemia
W normalnej hodowli to prosiaki powinny mieć komfortowe warunki:basen,dobra paszę,telewizję kablową i lekarza weterynarza:
zywnosc ekologiczna wcale drozsza nie jest od tego gowna co w sklepach
ulala dobranoc
ale ta ekologiczna co lansuja to c*** nie ekologiczna tylko akse zbijaja
agatkaa
miszel..ja tam markecie byłem i nie kupiłem ..tylko u rzeznika na zywo ..nie mieszkam w mieście
wywale prowianty..chce miec maly balast
dziwie sie kobietom ktore powiekszaja..mleczarnie
dziwie sie kobietom ktore powiekszaja..mleczarnie
Na weselu fotograf zwraca się do panny młodej:
- A teraz chciałbym zrobić zdjęcie dwu najszczęśliwszym dziś osobom: pani i pani matce!
Młody zięć dostał od teściowej na gwiazdkę dwa krawaty. Aby się jej przypodobać, następnego dnia, na świąteczny obiad założyl jeden z nich.
Kiedy uśmiechnięty wszedł z żoną do teściów, usłyszał:
- Co, drugi krawacik się nie podobał?
Teściowa leży na łożu śmierci, powoli, ale miarowo oddycha, a przy łożu czuwa zięć. Nagle do pokoju wpada mucha, zaczyna sobie fruwać i brzęczeć, teściowa zaczyna wodzić wzrokiem za tą muchą, na co zięć mówi:
- Niech mamusia się nie rozprasza...
- A teraz chciałbym zrobić zdjęcie dwu najszczęśliwszym dziś osobom: pani i pani matce!
Młody zięć dostał od teściowej na gwiazdkę dwa krawaty. Aby się jej przypodobać, następnego dnia, na świąteczny obiad założyl jeden z nich.
Kiedy uśmiechnięty wszedł z żoną do teściów, usłyszał:
- Co, drugi krawacik się nie podobał?
Teściowa leży na łożu śmierci, powoli, ale miarowo oddycha, a przy łożu czuwa zięć. Nagle do pokoju wpada mucha, zaczyna sobie fruwać i brzęczeć, teściowa zaczyna wodzić wzrokiem za tą muchą, na co zięć mówi:
- Niech mamusia się nie rozprasza...
witajcie Wybaczcie że się wtrącę do dyskusji na temat żywności ale nie mogę pozostać bierny czytając to co wypisujecie... macie rację to co jemy to nie jedzenie tylko śmieci! A wiem wiele o produkcji gdyż od lat jestem związany z branżą rolną. JEST NA TO SPOSÓB... zacznijcie świadomie robić zakupy, kupujcie od dobrych polskich producentów i trzymajcie się tego a produkty które tylko udają żywność znikną z rynku... bądźcie świadomi swoich działań i tego w jakiej rzeczywistości żyjecie
lottomat nie do konca po prostu za grosze jest scierwo a zeby kupic cos dobrego musisz zaplacic x razy tyle
z reszta wsyztskiemu winni sa ludzie ze daja sobie takie rzeczy wciskac
multi...ja miesa dużo nie jem, ale jak widze te masowe produkcje świn i kur to serce sie kraje nie jestem wegankom, jem mieso, rozumiem, że są zwierzęta na ubój ale bez przesady czasami przeginają, jak świnia obrócić sie nie może, albo 3 kury w klatce jak karta A4
wchodza ludzie kupuja byle co byle co zlazi i byle co sie pojawia
ja z doskoku..boo mam Obowiazek..hmm oby noc dzisiejsza byla dla mnie spokojna...
tylko wytlumacz komus co zarabia 1000 zl zeby kupowal prawdziwa szynke za 50 pln a nie syf z biedronki na zatkanie zoladka
ludzie wolna kupic 3 kilo szynki z promocji niz samemu pasztet upiec ...
prezes andrew ( dobrze piszesz ale obawiam się że raczej wszyscy nie pójdą tą drogą nie chodzi mi żeby nie chcieli ale chodzi mi strefę biedy które w naszym kraju jest
michellex
przesadzasz
a Ty myślisz, że gdzie biedronka i tesco kupują / jak nie u rzeźnika ?
produkują w fabryce ?
przesadzasz
a Ty myślisz, że gdzie biedronka i tesco kupują / jak nie u rzeźnika ?
produkują w fabryce ?
zobaczcie sobie ile sie sprzedaje gazowanych napojow a to jest sama chemia to samo energy drink
Micheli...miesa to ja wogole prawie nie jadam..chociaz przyzadzam je ponos gucio
emeryt biedronka to zupelnie inna bajka, biedronka ogolnie jest droga a robi ludzi w balona na nieswiadomosci klientow
emeryt...są dobrzy polscy producenci jak pisze prezes andrew, ale to wiąze sie z cena, a biedronka jak ma kurczaka w promocji za 50% normalnej ceny to jakim cudem?
nie dosc ze portugalskie podatkow nie placi zyski transferuje do siebie to oszukuje wizualnie
scolls...i tu sie kończy jakośc to cena, a niestety w pl wiekszości na to nie stać
przeliczcie sobie ceny na rzeczywiste jednostki wagi np kg czy litry i porownajcie ceny
prawda jest taka ze aby odzywiac sie zdrowo trzeba wydac duzo kasy nawet duzo wiecej niz jedzac tania zywnosc z marketu
michellex mnie to też przeraza mój znajomy był przy transporcie kur szkoda gadać krótko mówiąc nie zazdroszczę tym kurom
jeszcze 15 lat temu świnia do masy ubojowej dorastała 1 rok dziś 5 miesięcy tak szybko bo tak jest faszerowana chemią, ale rolnik nie może dziś produkować po staropolsku żywca wieprzowego bo w obecnych warunkach rynkowych od razu by splajtował...
a w sklepie jakis kał mlekovita ludzie kupuja za 3.5 zl no to hmm ...
Rozmowa dwu przjaćiółek:
-Słyszałam,że wyszłaś zamąż?
-Tak i nie żałuję tego kroku.
-Ja też nie żałuję tego KROKU,a zamąż nie wyszłam!
-Słyszałam,że wyszłaś zamąż?
-Tak i nie żałuję tego kroku.
-Ja też nie żałuję tego KROKU,a zamąż nie wyszłam!
prezes adrew to prawda tak jak mówisz
lottomat jak jest tani to kupia bo zjedza i zatkaja glod a ze to nic nie warte jesli chodzi o wartosci odzywcze to juz inna bajka
przecie mlekovita miala ostatnio afere ze oszukuje z reszta wiekszosc masel w sklepie maslami nie jest i nawet kolo nich nie stalo
prezes andrew oczywiscie masz racje tylko jak zmienic ludzka swiadomosc i postepowanie jak w portfelu pusto
jajka ze wsi mam niewiele drozsze ... mleko tylko kozie jak cos zalatwiam, mieso mam od rzeznika a sery importuje przez znajomego
Hipeczku..no to rozumiem ze chodzi Tobie oo gry Lotto..dziekuje moze szczescie dopisze..
to nie o kasę się sprawa rozbija... żyjemy w erze społeczeństwa konsumpcyjnego i każdy chce żreć dużo i tanio... nie musimy kupować kilograma plastikowej szynki można kupić 100g DOBREJ wędliny do kanapek... głosujemy naszymi portfelami na to co chcemy jeść i jak chcemy żyć
lottomat tylko zapytaj Twoich pracownikow czy tez tak robia za te swoje 1500pln
no wlasnie, jedni kupuja cole za ktora daja bez mrugania 6 zl ... fajki za 13 zl
przesadzacie z tym syfem z biedronki
kiedyś tak sie utarło, bo rzeczywiście kiedyś tak było michellex
ale dlaczego ?
bo kiedys biedronka KUPOWAŁA u rzeźnika i myła - masz rację
ale nie teraz
teraz bierze w KOMIS i jak nie idzie to oddaje producentowi
a nie myje
nie obchodzi ja to ile sprzeda
a jak producent zawali, to jego wina i w kolejce stoi rząd producentów, a to każdy sobie z tego zdaje sprawę, że to są nie kg, lecz tysiące ton
najwyżej przecenia, jak zbliża się koniec gwarancji producenta
i nie mylcie biedronki dawniej i dziś
a auchan ?? przecież oni mają tak samo nawet swoje rzeźnictwo
od 5 lat nie spotkałem przeterminowanego mięsa czy wędlin
nie znaczy to, że tam tylko kupuję
mam oczywiście swoich ulubionych producentów, także w marketach
i TYLE
kiedyś tak sie utarło, bo rzeczywiście kiedyś tak było michellex
ale dlaczego ?
bo kiedys biedronka KUPOWAŁA u rzeźnika i myła - masz rację
ale nie teraz
teraz bierze w KOMIS i jak nie idzie to oddaje producentowi
a nie myje
nie obchodzi ja to ile sprzeda
a jak producent zawali, to jego wina i w kolejce stoi rząd producentów, a to każdy sobie z tego zdaje sprawę, że to są nie kg, lecz tysiące ton
najwyżej przecenia, jak zbliża się koniec gwarancji producenta
i nie mylcie biedronki dawniej i dziś
a auchan ?? przecież oni mają tak samo nawet swoje rzeźnictwo
od 5 lat nie spotkałem przeterminowanego mięsa czy wędlin
nie znaczy to, że tam tylko kupuję
mam oczywiście swoich ulubionych producentów, także w marketach
i TYLE
scolls ale czemus zes sie tak uwzial tej mojej probnej pensji jakiej daje ludziom na start ?
nie moge dac wiecej zwyklemu pracownikowi x wiecej bo kazdy moze go zastapic, moze Ty zaloz swoja dziallnosc i zobaczysz
michellex dawniej ludzie dłużej żyli bo jedli naturalne produkty no i takiej pogoni za pieniędzmi nie było a dziś 50 60 lat i na górce mój kolega 1,5 roku też zmarł na zawał serca miał 28 lat
Hipeczku i a te Twoje mile i serdeczne zyczenia wygranej..
wysylam Tobie szczery usmiech od..tam w moim prof.
wysylam Tobie szczery usmiech od..tam w moim prof.
koles ktory pracuje ze mna 8 lat w rowerowym ma ponad 3k w Szczecinie i nie gadaj ze to slabo
sambiana dobranoc
idz w Szczecinie poszukaj ofert pracy na programiste na staz albo probny jak dostaniesz 1700 zl to masz farta
a Ty mowisz ze 1500 za siedzenie w cieplej budzie i pilnowanie 1500 zl to malo to moze nie wiem ...
biedronka to pseudo polski sklep, należy on do portugalskiego kapitału i tam wędrują zyski wypracowane przez polaków za marne pęsje