Wpisy 1 141 950 – 1 142 049
1 października 2012 19:07 → 1 października 2012 20:08, 100 wpisów
player
ona trochę droga, ale ja lubię obie krzyżówki- no muszę jakoś na mm zarobić
powiem ci, że ta edycja xl i tej po 3, wyjątkowo dla mnie szczęśliwe- był taki okres że więcej miałem wygranych po 20zł niż po 6zł-9 WTEJ PO 3)
ona trochę droga, ale ja lubię obie krzyżówki- no muszę jakoś na mm zarobić
powiem ci, że ta edycja xl i tej po 3, wyjątkowo dla mnie szczęśliwe- był taki okres że więcej miałem wygranych po 20zł niż po 6zł-9 WTEJ PO 3)
W krzyżówkach niektórzy ludzie nawet się nie łapią że wygrali, dopiero jak przepuści się to są zaskoczeni że mają wygraną. Pewnie dużo wygranych jest wyrzuconych .
Ja w zielonej EP miałem 3 x 50zł a czerwona 0 x 50zł
u mnie raczej takich przypadków nie ma, ale generalnie krzyżówki idą, pensji nie kupuję, we wrześniu może 2 szt kupiłem
Lecę wysłać J
45' Piast Gliwice Wisła Kraków 1 - 0
w jakim języku porozumiewa sie Probosz w Wiśle ?
jak grali w Poznaniu pucharowy mecz to na boisku było 2 polaków, może ktoś wie ?
w jakim języku porozumiewa sie Probosz w Wiśle ?
jak grali w Poznaniu pucharowy mecz to na boisku było 2 polaków, może ktoś wie ?
emeryt-myśle że w polskim się porozumiewa,wydaje mi sie ze obcokrajowcy znają słowa na k,h,p itp.
drapek u mnie nie ma ale już że 2 tyg temu kupiłem je w Białej Podl
tylko mecze
nie czekam na zezowate szczeście, żeby liczyć 3/10 czy 2/7
nie czekam na zezowate szczeście, żeby liczyć 3/10 czy 2/7
a ja dopiero dziś taką zobaczyłem- pwenie w tej niebieskiej 2x 85tyś do wygrania
w języku właśnie obcokrajowców trudno wymówić "rz", dlatego nazywają go Probosz, a nasi Proboszcz, tylko ich tam mało, tylko 5 było w Poznaniu
emeryt i za każdym razem trafiasz bezbłędnie kil;kanaście remisow,tak?
zakładając że średnio kurs na remis okolo 3pln.
jak masz -jak podajesz wygraną 12 pln czyli grasz za około 4 pln na jeden typ.
Co się dzieję jeśli nie trafiasz za pierwszym razem?
jak masz -jak podajesz wygraną 12 pln czyli grasz za około 4 pln na jeden typ.
Co się dzieję jeśli nie trafiasz za pierwszym razem?
pewnie Ci chodzi o cache. Jest to losowy IP. Jest to IP, które wygenerowało cache, czyli tak naprawdę IP pierwszej osoby, która otworzyła stronę po przeliczeniu rankingów. W sumie mógłbym wyłączyć tą informację.
to dałem po to, bo chciałem wiedzieć czy roboty google generują więcej cache, czy są to zwykli użytkownicy. Kiedyś na to patrzyłem.
a te blindy to fake czy jednak jak ktos sie uprze to cos zdziala ?
lottomat: ja wszystko widzę. Nawet Twój test42. Jeśli będzie ktoś coś za dużo mieszał to będzie wycinany ze strony.
tu tu nic nie ma taki kto widzi IP adresowy.. ale baje opowiadać ..tylko właśsiciel serwery pasko tylko wie
Pasko wlasnie skonczylem ogladac spotanie na zywo z soboty i musze powiedziec ze bylo calkiem niezle
Krzysio..jak bede juz w de. to pojde do Korna..tam mozna sprawdzic dokladnie kto..skad
zeby Janusz nie bylo nie jasnosci moje 2 konto to niespisujliczbodemnie, test42 to przypadkowe konto kto inny mejknal mozesz skasowac
a pamietasz z Toba jak gadalem kiedys o szoku to tu pare osob ma lana
ulexxa....noo ..
tłumaczyłem już kilkanaście razy
mam kasę
gram za kasę
gram na kasę
gram na remisy w ligach p.nożnej i hokeju teraz
jeśli nie trafię remisu, gram go dalej do skutku, swoją progresją
mam kasę
gram za kasę
gram na kasę
gram na remisy w ligach p.nożnej i hokeju teraz
jeśli nie trafię remisu, gram go dalej do skutku, swoją progresją
scolsu ..za co mnie lejesz
ulexxa specjalnie dla Ciebie
http://www.youtube.com/watch?v=T9HOqUkQpy0
http://www.youtube.com/watch?v=T9HOqUkQpy0
i przecie nie chce zaszkodzic tej stronie tylko sie bawie jak czlowiek
gram na zespoły w ligach te, które najdłużej nie zremisowały
kiedyś tak grałem w KULKI, gdzie w ostatnim roku 2009 wygrałem 26 000
kurs był 7,0
kiedyś tak grałem w KULKI, gdzie w ostatnim roku 2009 wygrałem 26 000
kurs był 7,0
lottomat > którym kontem bierzesz udział w lidze, bo niespisujliczbodemnie jest jak na razie na 1 miejscu
lottomat: ja tylko mówię, bo pytasz o zagadnienia związane z atakami na strony internetowe
a ktos musi od razu atakowac ? ja tam z ciekawosci temat taki sobie zarzucilem i sie bawie
ja wygrywam, nie tracę !!!!!
jeśli nie trafiam za pierwszym razem, to gram do skutku
jeśli nie trafiam za pierwszym razem, to gram do skutku