Wpisy 1 141 862 – 1 141 961
1 października 2012 18:28 → 1 października 2012 19:21, 100 wpisów
P.Januszu wiesz doskonale i wrecz zapytaj Lili..Krzysiulko jest supcio naj naj ..z pewnoscia dawno juz wiesz jak jest sytuacja..dziekuje za wsparcie i pozdrawiam
Lotti..za krotko tu jestes aby "ogsrnac caly swiat"..tutejszy..
poczekaj,pomysl,hmm byc moze jest ktos..kto chetnie sie
dolaczy do Twoich rozmow itd. cierpliwosci prosze..
aa Krzysio slodziak.. jest supcio..uwierz..
i na niegonie dam slowa powiedziec..oooo nie...
Krzysio slodziaku
poczekaj,pomysl,hmm byc moze jest ktos..kto chetnie sie
dolaczy do Twoich rozmow itd. cierpliwosci prosze..
aa Krzysio slodziak.. jest supcio..uwierz..
i na niegonie dam slowa powiedziec..oooo nie...
Krzysio slodziaku
Ulexa ale o co Ci chodzi ile bedziesz mi to pisac ? Co ja jemu zrobilem i daj mi spokoj bo juz meczysz na sile
slawek
ja dziś 10 i 20 w xl, są u ciebie krzyż. xl- wersja nienieska?
ja dziś 10 i 20 w xl, są u ciebie krzyż. xl- wersja nienieska?
slawek dziś byłem w gorlicach i tam już są niebieskie- 013 10zł, 036 20zł
hej drapek.
Ty a w tym szybkim 10 oprocz tych 6 po 10zloty jest jeszcze cos?
Niebieskie to jest druga transza?
slawek- same drobne, w gorlicach widziałem wygraną 100zł, a pensja idzie tam jak woda
W niebieskich od 001 do 010 miałem 15zł i 3 x 5zł
slawek
pamiętaj, że gwarantowane wygrane w paczce na 200szt/zł-, jest ok. 70-100zł, (ok. 45-50drapek wygranych)- a z tego większośc po 1zł
pamiętaj, że gwarantowane wygrane w paczce na 200szt/zł-, jest ok. 70-100zł, (ok. 45-50drapek wygranych)- a z tego większośc po 1zł
W wtorek ostatnia różowa poszła. Ale u mnie krzyżówki szybko idą. Dużo ludzi kupuje.
Ulexxa
Jak będzie WN to go przeproszę.
Jak będzie WN to go przeproszę.
gg36
Katowice.
Katowice.
ooojezuu oboze sprawy ..lotomat .troche do mnie odzywiał ja tu niczego bać
pasko ..dzieki wiesz o mnie prawda ok
pasko ..dzieki wiesz o mnie prawda ok
drapek
ale ciekawe czy w różowej czy niebieskiej.
ale ciekawe czy w różowej czy niebieskiej.
Bo w katowicach praktycznie w wszystkich kolekturach gdzie jest ruch są już niebieskie.
Krzysiuszku..jestem tez tu slodziaku..nic nie dumaj zlego...
jest superowsko
jest superowsko
player
nie wiem, jak kupowałem xl w gorlicach, to kolektorka pokazała mi ten komunikat, a u lili w gnieźnie padło 6tyś. w d.szcz
nie wiem, jak kupowałem xl w gorlicach, to kolektorka pokazała mi ten komunikat, a u lili w gnieźnie padło 6tyś. w d.szcz
ulexxaa....wiem wiem
2-3 tygodnie temu u mnie gość kupił za 200zł krzyżówek, miał wygrane 110zł
30zł Nie lubię tej zdrapki mam do niej pecha.
player
a faktem jest, że na górnym sląsku mało głównych wygranych w drapkach pada, a żb tam pewnie więcej niż na całym podkarpaciu
a faktem jest, że na górnym sląsku mało głównych wygranych w drapkach pada, a żb tam pewnie więcej niż na całym podkarpaciu
player
ona trochę droga, ale ja lubię obie krzyżówki- no muszę jakoś na mm zarobić
powiem ci, że ta edycja xl i tej po 3, wyjątkowo dla mnie szczęśliwe- był taki okres że więcej miałem wygranych po 20zł niż po 6zł-9 WTEJ PO 3)
ona trochę droga, ale ja lubię obie krzyżówki- no muszę jakoś na mm zarobić
powiem ci, że ta edycja xl i tej po 3, wyjątkowo dla mnie szczęśliwe- był taki okres że więcej miałem wygranych po 20zł niż po 6zł-9 WTEJ PO 3)
W krzyżówkach niektórzy ludzie nawet się nie łapią że wygrali, dopiero jak przepuści się to są zaskoczeni że mają wygraną. Pewnie dużo wygranych jest wyrzuconych .
Ja w zielonej EP miałem 3 x 50zł a czerwona 0 x 50zł
u mnie raczej takich przypadków nie ma, ale generalnie krzyżówki idą, pensji nie kupuję, we wrześniu może 2 szt kupiłem
Lecę wysłać J