Wpisy 1 141 750 – 1 141 849
1 października 2012 17:22 → 1 października 2012 18:19, 100 wpisów
lotoomatt ..no dobrze pochwal się wiesz wiecej niz ja ..jaki program np sciąganie yotybe..
nie potrzebuje sciagac gotowych programow tylko samemu napisze bo takie rzeczy sa akurat proste ...
lotooma ..pomyśl troche ..jak wyłączone np nie za płacone za internet ..ale tam twój dyski prawie masz pustoo filmy ani jednegoo ty nudzisz bedzie
ok ok ok ok
jaa tak z doskokiu...Panowie
http://www.youtube.com/watch?v=tzMye6AV8BQ
http://www.youtube.com/watch?v=tzMye6AV8BQ
lotoomat dlaczego dawno za duzo dawałem lila muza MP3 i wiele srodku były win rar
Ulus..chodz do mnie zrobimy piekny wieczorek..winko..hmm coz wiecej zobaczymy..
dobra juz znikam...
lotomat ...masz pamietooj nie mów tak wiece niz ja albo wszyscy ja wiem.. ty nazywasz jak bron
lotomat ...masz pamietooj nie mów tak wiece niz ja albo wszyscy ja wiem.. ty nazywasz jak bron
Majki..jeszcze w pl. ale na dniach juz bede w Berlinie ,czekam na tel.
Ulciu..wdeptywuj i juz milo jak wpadniesz..ojej nie tak jak myslisz ale ale supcio na wineczko..mmm
Lotti..prosze Krzysia..nie ten tego..boo bedziesz mial na d..e ten tego
co myślicie o 7 71
dzieki ..2 osoby dziewczynoo
Majki..aa gdzie tojest?..moment..
wlaze w mape..uwiez ze nigdy tam nie bylam......
wlaze w mape..uwiez ze nigdy tam nie bylam......
Nie wiem o co Ci chodzi ale jak masz tak pisac to w sumie lepiej wcale nie pisz
majwoj a Ty nie ujawniaj takich danych publicznie jak byle adres ip uzytkownikow
Ulexa jaki Ty masz do mnie problem ? Krzys jest dziwny i nie mam za to za zle ale niech przestanie pisac ***oly i bzdety
Lotti...Krzychulcio to jest najlepszy kawalek mieska na Mp.
nie jestes tu jeszcze dlugo..Krzysio nie slyszy ..wiec prosze..
dla tego Faceta o duzy szacunek..
nie jestes tu jeszcze dlugo..Krzysio nie slyszy ..wiec prosze..
dla tego Faceta o duzy szacunek..
Pisalem miliard razy jemu i wam ze nic do niego nie mam bo sam mam w rodzienie taka osobe ale niech pisze bzdetow, niech sie troszke inaczej odzywa i jak juz to niech nie foc***e i pisze swoje "ale juz ide"
bo doskonale znam osoby ktore ze sluchem maja problemy i wiem jak funkcjonuja
skoro sam mnie nie zna to niech pewnych zdan czy wyrazen w moja strone nie kieruje
po paru dniach jego komentarze i okreslenia zaczynaja troszke na nerwy dzialac
nie, moze wlasnie czzegos jeszcze nie kumam, oczywiscie nie chodzi mi o poprawnosc czy gramatyke
wiec mnie oswiec co mu takiego teraz wlasnie zlego napisalem ?
Lotti..jezeli chcesz walczyc z Krzysiem
to walczysz tez ze mna..
to walczysz tez ze mna..
Lotti...nic nie napisales...cholera ciezka..jak Tobie to wytlumaczyc?
lottomat: z tego co pisała ulexxa we wpisie 1141826, to "Krzysio nie słyszy"
inteligencja nie grzeszysz..wiec pomysl..kurna no..
ja jestem z doskoku..cholera jasnista...
ja jestem z doskoku..cholera jasnista...
Z Krzysiem chcialem zawsze pogadac pare dni pod rzad no ale ok nie udalo sie ... tlumaczylem mu nawet pozniej pol godziny zeby troszke nie fochowal bez powodu, nie uciekal, nie unikal gadki tylko pisal bo przeciez nie zwracalem mu uwagi na to jak pisze ... a dzis Krzys chce sprawdzac jakas wiedze o komputerach i mowi mi zebym mu napisal czy wiem czym sciagac muzyke filmy itd sam propagujac piractwo, majwoj sie bawi w detektywa jawnie adresy IP podaje i na koniec KRZYS pisze ze wytaczam mu wojne
lottomat: akurat ja przez tą stronę wielokrotnie miałem e-mailowy kontakt z osobami głuchoniemymi. Często piszą trochę inaczej, no ale to nie ich wina.
Janusz a czy ja sie czepiam ich poprawnosci pisania i gramatyki ?
sam co rok finansuje takim osobom pare atrakcji ze wzgledu na osobe w rodzinie