Wpisy 1 141 250 – 1 141 349
1 października 2012 13:33 → 1 października 2012 14:03, 100 wpisów
albo reklama karmy dla psów,że idzie do brzuszka a potem jest KUPA radościi weź tu nie walnij pawia przy obiedzie
Trzeba przyznać, że autorzy reklam czasami przechodzą sami siebie patrz reklama markiz pod marką Oreo
medea...a mała mówi że ojciec jeszcze nie jest gotowy do wylizania Oreo
a teraz macanie uszka służy do tego, aby poznać, czy stary coś z życia miał czy nie - patrz twarde czy miękkie
A z ciekawostek kulinarno-marketingowo-świntuszących to nie wiem czy kojarzycie, że pan Kellog wynalazł płatki śniadaniowe aby zbawić ludzkość od onanizm i jego straszliwych skutków medycznych. Miał taki patent, że człowiek je takie płateczki i prawidłowo się wypróżnia to mu takie świństwa w życiu już do głowy nie przyjdą. Dlatego też nie dodawał do nich cukru, który uważał za środek wywołujący niezdrowe popędy u obu płci
medea, jakiedyś owies wpierniczałem bo miał fortunę przyciągnąć i mało koniem nie zostałem....
a to nei na odwrot ? przeciez to cukier sprawia ze RURA slabiej grzeje?
Lila
No jak to niepotrzebna jest miękkość a z czego by sztukmistrze z firm farmaceutycznych żyli jak nie z bezpiecznego sprzedawania panom złudzeń, że da się hydraulike środkami chemicznymi naprawić
No jak to niepotrzebna jest miękkość a z czego by sztukmistrze z firm farmaceutycznych żyli jak nie z bezpiecznego sprzedawania panom złudzeń, że da się hydraulike środkami chemicznymi naprawić
Tę manię Kellogsa to nawet w jakiejś nienajwyższych lotach komedii Amerykanie sami wyśmiewali. Bo jak tu się nie śmiać jak główny bohater zabiera małżonkę na wczasy do sanatorium Kelloga a tam mu ciągle serwują a to głodówkę a to lewatywę a to inne atrakcje by go wyleczyć z niezdrowego pociągu do małżonki tudzież samoobsługi, no bo jak tak może ojciec dzieciom w sędziwym wieku prawie 35 lat
lottomat..bo nie lubięwolę coś słodkiego na śniadanie chociaż nie przepadam za słodyczami,albo kanapki z sałatą,jakiś żółty serek ,pomidor
u mnie było z tym jak z papierochem - spróbowałem raz i podziękowałem na całe życie blee
A zapomniałam dodać, że owa bohaterka jest leczona ze stresu i melancholii masażem transwaginalnym wykonywanym przez lekarza
medea, czasem nie jest to scenariusz jakiegoś filmu dla dorosłych?
muszę to zastosować w grze wstepnej z zoną - kochanie, chcesz zasmakować masażu transwaginalnego i zanim połamiesz sobie język aby to powtórzyć, zgódź się
kondziu...w tym miesiącu trzeba zacisnąć poślady i natrzepać pewniaków w grópie
Lila i kondi
Nie wyobraźcie sobie, że nie. Bo oni tam o tym tylko i wyłącznie gadają. Wszyscy nawet do kąpieli są ubrani a o mówią takim napuszonym językiem pseudonaukowym, że ino boki zrywać
Nie wyobraźcie sobie, że nie. Bo oni tam o tym tylko i wyłącznie gadają. Wszyscy nawet do kąpieli są ubrani a o mówią takim napuszonym językiem pseudonaukowym, że ino boki zrywać
Lila i kondi
No to jest trochę mniej podkasane niż "Histeria" czyli komedia o początkach wiekopomnego wynalazku wibratora.
Takie masaże to był jeszcze do połowy XX wieku poważany sposób na leczenie u kobiet histerii
No to jest trochę mniej podkasane niż "Histeria" czyli komedia o początkach wiekopomnego wynalazku wibratora.
Takie masaże to był jeszcze do połowy XX wieku poważany sposób na leczenie u kobiet histerii
lila, po dzisiejszym dniu w robocie, żona miałaby ciepło, ale że juz jej nie ma, to jej strata
medea, no właśnie to jest to o czym kiedyś pisaliśmy - do 40 powinny rządzić kobiety, bo potem brakuje im lekarstwa na histerię, a po 40-ce faceci, bo są wyleczeni z histerii
lila, chodzi o to ,że od rana napitalali młotem pneumatycznym wiec drgania mógłbym przeniesć na sferę ***czną....
majklasz
przegapiłem - przełożyło się jakoś sensownie na real ?
przegapiłem - przełożyło się jakoś sensownie na real ?
lila, dzisiaj mało wiewióry nie przejechałem rowerem więc jest szansa
mirek dziś byłem w małpoplsce i tam jest krzyż. xl - niebieska, jest taka już u ciebie?
dziś w xl 20 i 10zł na 2 szt. kupione
dziś w xl 20 i 10zł na 2 szt. kupione