Wpisy 1 141 050 – 1 141 149
1 października 2012 12:05 → 1 października 2012 12:36, 100 wpisów
lotomat..co ty seriol ja niejestem taki krzywdzony ..czyli kto wie o mnie mało osób wiedzą ..teraz narazie ide tam bobasu malutka samica
krzys3355...a skąd ja mam niby wiedzieć o kogo ci chodzi? Ja nie przypominam sobie nikogoo niku dareqek
lotomat ..lila ..ulala ..oti45 ..widzieli moje twarzy ..i nic strach
nie pod dajcie się ja gram 15 lat i nic nie wygrałem, czasem na słone paluszki
no bo stwierdziłem ,że tym naszym facetom w grupie tez sie cos należy
lila, a co ona może? jest bowiem druga tura zdjeć dla niej właśnie (ja i witrualna...w negliżu)
jakaś gazetka wpadła mi w łapki podczas pobytu we Włoszech parę lat temu
wzorem lili założyłem zeszyt do typowania. Ale zapomniałem go zabrać z domu i typuję nieco na wariata
lila, dałem e-mail na profilu wiec pisz co i ile chcesz, byle nie zbyt zbereźne rzeczy
Ja mam tyle tych zeszytów,,ze ciągle mi ich brakuje
dziś musiałam kupić nowy
dziś musiałam kupić nowy
no lila, przecież pisałaś ze masz zeszyt, wiec i ja założyłem, bo jakoś brakowało mi słowa pisanego...kiedyś pisałem kilka listów w tygodniu do żony a teraz pisuje tak mało, że zaczynam miec problemy z odczytaniem własnego pisma
kondziu..ja mam kilka zeszytóww jednym swoje mapki,w drugim swoje typy w trzecim grupy itd
medea ..drugi raz zyczę
Krupnik gotuje na mięsku
medaliony indycze w sosie i surówka z czerwonej kapusty
medaliony indycze w sosie i surówka z czerwonej kapusty
ulala ..no wiem ..on lotomat czuje nie stary ..no tak oczywiśscie chwali przestraszyć kogoś
Lila
No ja najchętniej talerzyk plasterków pomidora posolonych i popieprzonych skropionych octem balsamicznym a na to wiórki z fety no i mnówstwo świeżej bazylii i mięty. Mniam. Dobra czas zdaje się na drugie śniadanie i kawę
No ja najchętniej talerzyk plasterków pomidora posolonych i popieprzonych skropionych octem balsamicznym a na to wiórki z fety no i mnówstwo świeżej bazylii i mięty. Mniam. Dobra czas zdaje się na drugie śniadanie i kawę
ulala...kochana pewnie wszystko dobre ale ja nie lubię lrupniku ani indyka
ja typuje mistrzowska 10, jak wroce to z KRzysiem i Ula policze !!!!!
kondi1
To tak ja leczo na cukinii bo trzeba było spożyć zbiory z ogródka rodziców
To tak ja leczo na cukinii bo trzeba było spożyć zbiory z ogródka rodziców
lottomat..ja nie w***alam tylko spożywam a na gofra akurat nie mam ochoty bo zapach przyprawia mnie o mdłości
lottomat..że co to jest?1141111. lottomat 2012-10-01 (12:25)
UUU DZIS MA ZLILKI SIEDZI
UUU DZIS MA ZLILKI SIEDZI
kuźwa, jak przez 6 mies przyszło mi codziennie makaron jesć, to juz miałem dosyc, a po tygodniu w Polsce juz za makaron dałbym się posiekac
Lila
A ten serek to nie krusz tylko na tareczce no i słoiczek czarnych oliwek jakby się znalazł och marzenie
kondi1 wybacz a w nim moje pudełko czekoladowych płatków na czarną godzinę
A ten serek to nie krusz tylko na tareczce no i słoiczek czarnych oliwek jakby się znalazł och marzenie
kondi1 wybacz a w nim moje pudełko czekoladowych płatków na czarną godzinę
no nawet żony po tyłeczku nie klepałem...po czym ja jestem taki głodny
Lila
Jak to mówią niech ci na zdrowie idzie nawet bez oliwek
wiesiek
Jak to mówią niech ci na zdrowie idzie nawet bez oliwek
wiesiek
kondi1
Ale to danie trochę, że tak powiem dietetyczne więc nie wiem czy cię zainteresuje
Ale to danie trochę, że tak powiem dietetyczne więc nie wiem czy cię zainteresuje
potrzebuje pewnych liczb na nowy miesiąc.Miejmy nadzieje ze duzo lepszy
Ale co tam daję :
Potrzebujesz co najmniej ćwiartkę wędzonego kurczaka. Kroisz go w kostkę i podsmażasz najlepiej już w garnku gdzie gotujesz zupę. Ja nie używam dotakowego tłuszczu bo mam garnki z ceramiczną powłoką, ale w innych trzeba trochę olejem podlać. Wrzucasz łyżkę przyprawy do kurczaka najlepije Galeo Kurczak Orientalny, ale inne też mogą być byle dobrej firmy. Jak sobie się to wszystko lekko razem podsmaży wrzucasz kalafiora i wlewasz trochę wody. Przykrywasz garnek i przez jakieś 10 minut dusisz. Teraz wlewasz wodę, dodajesz dużą łychę curry lub nawet więcej. Gotujesz wszystko aż kalafior będzie miękki ale bez przesady. Teraz podbijasz śmietanką lub zdrowiej jogurtem i wsypujesz drobno pokrajany koperek. Miodzio przynajmniej moja rodzina tak uważa
Potrzebujesz co najmniej ćwiartkę wędzonego kurczaka. Kroisz go w kostkę i podsmażasz najlepiej już w garnku gdzie gotujesz zupę. Ja nie używam dotakowego tłuszczu bo mam garnki z ceramiczną powłoką, ale w innych trzeba trochę olejem podlać. Wrzucasz łyżkę przyprawy do kurczaka najlepije Galeo Kurczak Orientalny, ale inne też mogą być byle dobrej firmy. Jak sobie się to wszystko lekko razem podsmaży wrzucasz kalafiora i wlewasz trochę wody. Przykrywasz garnek i przez jakieś 10 minut dusisz. Teraz wlewasz wodę, dodajesz dużą łychę curry lub nawet więcej. Gotujesz wszystko aż kalafior będzie miękki ale bez przesady. Teraz podbijasz śmietanką lub zdrowiej jogurtem i wsypujesz drobno pokrajany koperek. Miodzio przynajmniej moja rodzina tak uważa