Wpisy 1 140 977 – 1 141 076
1 października 2012 11:31 → 1 października 2012 12:14, 100 wpisów
Wpadam i wypadam z chatu, bo mamy tutaj kryzosową sytuację z cyklu gdy rozum śpi budzą się upiory. Po sprawie puckiej aktywność "życzliwych, zatroskanych obywateli" niesamowicie wzrosła
pojawiam się i znikam... jak murzynek na przejściu dla pieszych?
Cześć lila.
Mam nadzieję że zdrówko dopisuje?
Cześć lila.
Mam nadzieję że zdrówko dopisuje?
Lila
U mnie też bo kilku osobom puściły nerwy i zadzwoniły do mediów no i hieny wyczuły nowe żerowisko
lila
medea
- rozumiem - anonimy są traktowane poważnie ? takie ścierwo nie idzie do kosza, tylko nadawany jest tok ?
to retoryczne pytanie
medea
- rozumiem - anonimy są traktowane poważnie ? takie ścierwo nie idzie do kosza, tylko nadawany jest tok ?
to retoryczne pytanie
ulala...no balony wkleił niezłe,jak weszłam do grupy to myślałam że chyba źle widzę
robal
Anonimy to idą do akt bez rozpoznania a potem do zniszczarki. Problem w tych co to nie mogą przyjąc do wiadomości, że ich najszersze przekonanie o tym, że ktoś na pewno coś źle robi nie wystarczy by temu komuś zrobić kuku. Trzeba mieć jeszcze dowody. I z takimi ludźmi mamy teraz problem.
Anonimy to idą do akt bez rozpoznania a potem do zniszczarki. Problem w tych co to nie mogą przyjąc do wiadomości, że ich najszersze przekonanie o tym, że ktoś na pewno coś źle robi nie wystarczy by temu komuś zrobić kuku. Trzeba mieć jeszcze dowody. I z takimi ludźmi mamy teraz problem.
baw się dalej ..i dobra znikam..
ulala..ja wiedziałem muzguu lotomat młody xxx i twarz wygląda jak bandytoo .. i dobra kiz pisze wiecej
robal
Najczęściej są to osoby, które same wzorami rodzicielstwa nie są lub co gorsze zauważają, że sąsiad będący rodzicem zastępczym dziecka swojego krewnego alkoholika kupił nową pralkę a dziecko jakby takie proszę pani smutne jest i blade to pewnie głodzą i w piwnicy zamykają. Jednocześnie jakoś nie czuje potrzeby by zadzwonic do pomocy społecznej lub policji gdy dziecko drugiego sąsiada chodzi całe sinofioletowe w brudnych ubraniach a co noc słychac awantury jego rodziców. O takich ludziach mówimy w tym przypadku
Najczęściej są to osoby, które same wzorami rodzicielstwa nie są lub co gorsze zauważają, że sąsiad będący rodzicem zastępczym dziecka swojego krewnego alkoholika kupił nową pralkę a dziecko jakby takie proszę pani smutne jest i blade to pewnie głodzą i w piwnicy zamykają. Jednocześnie jakoś nie czuje potrzeby by zadzwonic do pomocy społecznej lub policji gdy dziecko drugiego sąsiada chodzi całe sinofioletowe w brudnych ubraniach a co noc słychac awantury jego rodziców. O takich ludziach mówimy w tym przypadku
Krzysio sam sie pokaz a nie Lottomata krzywdzisz swoimi slowami
lotomat..co ty seriol ja niejestem taki krzywdzony ..czyli kto wie o mnie mało osób wiedzą ..teraz narazie ide tam bobasu malutka samica
krzys3355...a skąd ja mam niby wiedzieć o kogo ci chodzi? Ja nie przypominam sobie nikogoo niku dareqek
lotomat ..lila ..ulala ..oti45 ..widzieli moje twarzy ..i nic strach
nie pod dajcie się ja gram 15 lat i nic nie wygrałem, czasem na słone paluszki
no bo stwierdziłem ,że tym naszym facetom w grupie tez sie cos należy
lila, a co ona może? jest bowiem druga tura zdjeć dla niej właśnie (ja i witrualna...w negliżu)
jakaś gazetka wpadła mi w łapki podczas pobytu we Włoszech parę lat temu
wzorem lili założyłem zeszyt do typowania. Ale zapomniałem go zabrać z domu i typuję nieco na wariata