Wpisy 1 140 638 – 1 140 737
1 października 2012 01:21 → 1 października 2012 01:49, 100 wpisów
jestem ... O czym tak nawijacie ...
ide juz, dobranoc
jednak chamstwo i prymitywizm na chacie istnieje, w wydaniu osoby, ktorej nie znam i nie wiem dlaczego mnie zaczepia ? jakies problemy czy moze leki nie dzialaja?
jednak chamstwo i prymitywizm na chacie istnieje, w wydaniu osoby, ktorej nie znam i nie wiem dlaczego mnie zaczepia ? jakies problemy czy moze leki nie dzialaja?
... Lottomat o co chodzi
dzieki temu mam spokojne zycie i nie martwie sie o jakies dziwne akcje
majoreczko kolorowych snow zagladaj do nas czesciej porozmawiac i nie przejmuj sie chamstwem
... Majoreczka nie reaguj na takie zaczepki ...
majorka...
a kazdy swoje zycie musi ulozyc jak chce, ja mialem trudny start inni dzisiaj maja moze ciut lepiej bo ja kasy z poczatku nie mialem tylko same debety i dlugi
...biznesy ? A to jakis napad sie szykuje wezcie mnie plis
scols ..ty mówisz majorka sliczna kobita
scolls dziekuje za cieple slowo
franek... masz racje, ale ciezko tak...
krzysio
torsan
franek... masz racje, ale ciezko tak...
krzysio
torsan
ale jesli ktos narzeka a sam nic nie robi i uwaza ze to proste jest to przeciez ma pole do popisu
lottomat... mimo, ze twierdzisz, ze jestem wrzodem spoleczenstwa....
...majoreczka dobranoc
...
...
a ja wybitnie patrze na umiejetnosci i miekke komptencje a papierek to mnie jebie w dupe
lottomat powiem tak jesli sam doszedles do wszystkiego i to uczciwie to wielki szacun wiem jak w pl jest to trudne bo sam probowalem i wyjechalem bo po prostu zabraklo mi nerwow aby sie szarpac
majoreczka
aby na przyszłoś uściślić
pieszczenie cipci kobietki,to nie jest chamstwo.miłość to jest.
nie każdej to robię!
aby na przyszłoś uściślić
pieszczenie cipci kobietki,to nie jest chamstwo.miłość to jest.
nie każdej to robię!
franek dobranoc
ksings....prosze przestaj twoje odpowiedz świntuchuu..
lottomat, ze apteki, ale to moje miejsce pracy...
krzysio
tak to sie nie dogadamy majoreczka ... bo bym musial wogole nie komentowac niczego a to co widze czasem bardzo mnie boli ;]
lottomat wiem bo tez szukam jakiejs inwestycji w pl i rece po prostu opadaja jest jeszcze gorzej niz 7 lat temu
w biznesie to jest tak ze jak jedno nie wyjdzie a drazysz to idziesz w 2 temat i probojesz az cos wyjdzie
CHAMSTWO TO NIE NATURA CZŁOWIEKA LECZ ODRUCH NABYTY I CELOWY POZA ODREAGOWUJĄCY PROBLEM NIE RADZENIA SOBIE ZE SOBĄ SAMYM...
lottomat
ksings... wspolczuje ale coz
lottomat a sa i studia po ktorych o prace ciezko... po tych medycznych w wiekszosci praca jest
lottomat wiem ze istnieje wiele branz o ktorych nawet nie slyszelismy a mozna naprawde niezle zarobic
dobranoc
..wszystko dobre byle sie interes krecil
lottomat to jest duza inwestycja fabryke trzeba otworzyc i uzerac sie z ekologami
ja to w sumie mam na chwile obecna milion pomysl na next binzes
lottomat co z tego ze masz pomysly jak nie masz rozeznania rynku
sam ze soba na forum piszesz, jestes chamem, wiec czego chciec wiecej?
ten twój tylko Cię dymał?nie pieścił Twojej cipci?nie zachwycał się jej pięknym kształtem?
olej go
olej go
...ale teksty ...
...ksings
powaznie przeginasz, w wolnej chwilii poprosze o bana
czerwona nawet...
...ksings hehe patologia
scolls... dobranoc, mialam isc
uciekaj i zabierz sie do roboty scolls a nie sie 7 rok o***alasz na wyspach
scolls
ja po prostu uwielbiam kobiety.
czasem,żal mi ich.trafiają na dupków.
ja po prostu uwielbiam kobiety.
czasem,żal mi ich.trafiają na dupków.
wiecie czytam Ksingsa i tak w sumie nic do niego nie mam , trzeba go troszke zrozumiec
ksings ja tez uwielbiam ale bez przesady i nie trzeba byc chamski przy tym
... Scols dobranoc
ksings...no i co ile razy zaciepiałeś dziewczynoo...jutro zaproszę mój znajomy zostaniesz w .pi.erdole
... Kto nielubi kobiet , kobiety sa cool
scols...
... Ksings dobranoc
lotoma ..za co co ja robiłem
skolls
czy ja jestem chamski,skoro publicznie zwierzam się,że czasem,gdy kocham uwielbiam, dawać swojej kobiecie rozkosz?
czy ja jestem chamski,skoro publicznie zwierzam się,że czasem,gdy kocham uwielbiam, dawać swojej kobiecie rozkosz?
lotomat ..trzeba mieć równiez np wiekszy wiek i mniejszy wiek jak wszyscy normalne bawi gadania ..
fajna na stronka jest pare dni tu troszke dluzej bywalem ale tak to czasu nie mam na takie zabawy