Wpisy 1 140 550 – 1 140 649
1 października 2012 00:52 → 1 października 2012 01:24, 100 wpisów
a Polska to idealny kraj ***a zbytu tych smieci co w tv reklamuja i dlatego tyle tych jebanych aptek widze dookola
lottomat Ty swoich klientow nie doisz??i pewnie pracownikom placisz po 3000 pln
kazdy zaczyna inaczej i inaczej konczy... kto nie wie jak to wyglada od tzw. kuchnii nie powinien sie wypowiadac. wszystkie leki, które są na liście leków refundowanych, mają ceny urzędowe.
leki lekami ... styka popatzrec co w tej aptece jest i co apteka poleca jesli idziesz po inne rzeczy
ale sorry bardzo... nie odpowiadam za stan kazdej z aptek, w kazdej panuja inne zasady... poza tym ja nie produkuje lekow, nie biore udzialu w ich reklamie w tv... wiec nie do mnie te wywody
ale nawet jesli sie ich uczepimy i wezniemy pod uwage hmm wybrane leki i sobie zrobimy rachuneczek : koszt produkcji i cena to to kosmos jest
lottomat mozna miec sluszne pretensje to tych na gorze i w pelni sie z toba zgadzam ale nie do samych ludzi ktorzy w aptece pracuja
Scolls mowie Ci powiedziec komu ile place bo sie z tym nie ukrywam
don't know... mam znajomych pracujacych w firmach farmaceutycznych... oni maja placone za wykonywanie swoich obowiazkow, a PRAWDZIWA kasa jest u osob wyzszych... tak jest wszedzie... wiec... male robaczki robia na te najwieksze... w kazdej dziedzinie zreszta... co tu duzo pisac
do Ciebie nic nie mam przeciez, z zycia te co znam to mnie po czasie ladnie zjezyly
scolls... dokladnie zreszta zapraszam na 1 dzien... na zamiane rol... bedziecie mieli dosc...
to mi aptekarka odpowiedziala ze nie ma i nie sprowadzi bo jej sie to nie oplaca
majoreczka
jeśli chodzi o Twoją wiedzę farmaceutyczną,podziwiam.
większość z tego,co masz na pułkach,dostałem,i zjadłem.
nież odróżniasz tylko,według mojego zdania, miłości od namiętności.jak facet wyliże Ci cipkę,to myślisz,że kocha?
jeśli chodzi o Twoją wiedzę farmaceutyczną,podziwiam.
większość z tego,co masz na pułkach,dostałem,i zjadłem.
nież odróżniasz tylko,według mojego zdania, miłości od namiętności.jak facet wyliże Ci cipkę,to myślisz,że kocha?
postaw sie w sytuacji gdzie jestes po tych studiach i chcesz cos zdzialac... najwiekszym chamstwem jest to, ze jest to niby OK, ze tyyyyleeee aptek sie nawala w miejscowosciach, niedaleko od siebie... a ludzie jak maja na siebie zarobic?
lottomat to ile placisz na myjni obsludze?po 1000 czy chojnie 1200pln
ale tuu jeszczcze nowe tematy oo lekachh ja tu ooooo niee... nie mam czasu gadania i oblicze przy kompie
ksings....
pułkach? pÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓłkach jak już...
a Twój komentarz to dno...
pułkach? pÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓłkach jak już...
a Twój komentarz to dno...
3 osoby pracuja i nie moga zarabiac duzo ale 1500 zl maja
bo to bezdotykowa automaty i tylko pilnuja ewentualnie pomagaja ludziom
bo to bezdotykowa automaty i tylko pilnuja ewentualnie pomagaja ludziom
teraz wykształcenie nie jest ważne można po gimnazjum znaleźć dobrą robote no i oczywiście znajomości trzeba mieć
ksings bylo to chamskie ale cos w tym moze byc choc z drugiej strony nie znasz sytuacji miedzy nimi wiec troszke opanuj sie z komentarzami w tym stylu ok?
torsan, a czy ktos pisze, ze nie trzeba? wszedzie o robote trudno... a juz w zawodzie to nie wspomne
scolls... jesli on jest ograniczony w mysleniu to nie ma co zwracac uwagi... chamstwo w stosunku do kobiety... mowi samo za siebie, brak wychowania
lottomat no to faktycznie kasa gruba 1500pln idze zyc jak mlody Bog
1500 netto uwazasz ze to jest malo bez potrzebnych kwalifikacji ?
lottoomat ..a ty mówisz starczy twoja kasa
lottomat... jak na takie kryteria to calkiem OK
w rowerowym ten co sklada serwisuje ma juz wiecej po prawie 3k
zreszta zycie, a rzeczywistosc... sprawiedliwosci nigdy nie bedzie i sama sie o tym przekonalam... chciec, a moc...
lottomat moja ostatnia wyplata w pl 7 lat temu byla 1200pln dlatego zostawilem pl w diably bo to byla pensja ktora wystarczyla ledwo do ostatniego
a w sklepie z czesciami w zaleznosci od tego jaki miesiac miedzy 2 a 3 k
scolls ja doceniam tych z myjni jesli pracuja bo za lojalke co rok maja 100 podwyzki
prosci ludzie ale jesli pracuja dobrze to zawsze beda mieli lepiej
ja zrozumialam, ze jestes niewychowany i chamsko sie odnosisz do ludzi ktorych NIE ZNASZ
Vondeoff...ja nic nie chciałem zaczepiać dziewczyny ..
tymbardziej ze myjnia musi sie splacic bo gigant kase kosztowala
scolls
przyjedz do mnie kiedys scolls pogadaj z ludzmi obok i spytaj sie ile zarabiaja
i uwazasz ze za 1500pln moglbys godnie zyc zalozyc rodzine kupic mieszkanie (bo gdzies trzeba mieszkac) i ja utrzymac?
ten co najdluzej pracuje juz na tej myjni bo znam go i wczesniej juz ma wiecej o 450 zl
torsan...rośnie koszmarne bezrobocie ..trzeba czytaj gazecie ja tak naprawde wszystko wstyd nasz polak afery osioł chodzi
scolls-napisałem jak na razie tak czyli poki jeszcze nie zakładam rodziny ani nic
no jesli masz zamiar byc kawalerem i mieszkac do konca zycia u rodzicw to 1500pln jest ok
na poczatek 1500 zl jest bardzo dobrze i juz nie gadaj ***a ze CI zle chyba ze z wawy jestes
ja zaczynalem od zera a na inwestycje musialem wydac prawie 900 k
nie powiesz ze bedziesz tyral 10 lat zeby pozniej nic nie miec
przychodzis zna probny i po miechu masz 1500 zl za prawie nic nie robienie
Ksings-Ty jesteś taki "selektywny"obrońca kobiet jedne zażrcie bronisz,a drugie masz gdzieś
lotomat ..yy bogaty sejmie ..nic nie interesuje wezme robota ..widzi jak za groszek ..chce 20 tysiaków na miesiąc
majoreczka
jesteś bardziej nieszczęśliwa niż myślałem.
nawet nikt Ci ci..i nie popieści
katastrofa!
jesteś bardziej nieszczęśliwa niż myślałem.
nawet nikt Ci ci..i nie popieści
katastrofa!
ksings...nie zaczepiaj majorka
myjnia nie jest wymagajaca, kolesie nie musza za***alac non stop, tylko siedza i pilnuja ***a
Jeśli Admin tu jest/będzie proszę o ban dla KSINGS... to już chyba totalny szczyt chamstwa i prymitywizmu, nie pozwalaj sobie !!!
lottomat to czesciowo ze swoich a te czesciowe to na czym zarobiles i to raz ze uczciwue a dwa dobrze placac ludziom,nic tylko pogratulowac
ja mam tez kilka i to w funtach ale przez 7 lat 900k niestety ale nie dalem rady sie dorobic tak ze dobry jestes
jestem ... O czym tak nawijacie ...
ide juz, dobranoc
jednak chamstwo i prymitywizm na chacie istnieje, w wydaniu osoby, ktorej nie znam i nie wiem dlaczego mnie zaczepia ? jakies problemy czy moze leki nie dzialaja?
jednak chamstwo i prymitywizm na chacie istnieje, w wydaniu osoby, ktorej nie znam i nie wiem dlaczego mnie zaczepia ? jakies problemy czy moze leki nie dzialaja?
... Lottomat o co chodzi
dzieki temu mam spokojne zycie i nie martwie sie o jakies dziwne akcje