Wpisy 1 139 850 – 1 139 949
30 września 2012 22:15 → 30 września 2012 22:35, 100 wpisów
lila...wczoraj na skybe ziuta ..to on młody
medea76
na żywo jest trochę inaczej
można się czegoś nowego dowiedzieć
na żywo jest trochę inaczej
można się czegoś nowego dowiedzieć
franek
nicolla
Ale to był jeszcze ten stary kokosal w takich ohydnych żółtych plastikowych butelkach czyli już prawie dobre dwadzieścia lat temu. Teraz bym nie zaryzykowała, bo to już nie ten sam preparat
nicolla
Ale to był jeszcze ten stary kokosal w takich ohydnych żółtych plastikowych butelkach czyli już prawie dobre dwadzieścia lat temu. Teraz bym nie zaryzykowała, bo to już nie ten sam preparat
ale już na końcu zwiesił mi się system (dziwne)
witaj medea i lottomat
bolek
A to może się skuszę pod warunkiem, ze uda mi się uniknąc pokazywania mojej facjaty, bo wyglądam w kamerach internetowych jak wiejski idiota z bajek dla dzieci
A to może się skuszę pod warunkiem, ze uda mi się uniknąc pokazywania mojej facjaty, bo wyglądam w kamerach internetowych jak wiejski idiota z bajek dla dzieci
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
01,07,15,16,18,22,25,26,28,32,36,37,42,44,46,67,68,70,72,73
Plusem jest liczba: 36
01,07,15,16,18,22,25,26,28,32,36,37,42,44,46,67,68,70,72,73
Plusem jest liczba: 36
lottomat :
chyba raczej niepowazny
chyba raczej niepowazny
Robalku. Dzięki
Pani Margiel a to sobie odpuszczę losowanie o 14-stej co najwyżej puszczę się za jakieś 5 zeta
medea76
dzięki twoim typom,żę dzisiaj mają szczęśćie lwy i
strzelce wziąłem liczby tych znaków z horoscopfree
i weszło 5/6 w mm
dzięki twoim typom,żę dzisiaj mają szczęśćie lwy i
strzelce wziąłem liczby tych znaków z horoscopfree
i weszło 5/6 w mm
tadzia
bolek
A ja Bliźniak próbowałam je podprowadzic na 14-stą a potem nie puściłam na wieczór czyli metoda na sępa nie działa bo los takim cwaniakom jak ja
bolek
A ja Bliźniak próbowałam je podprowadzic na 14-stą a potem nie puściłam na wieczór czyli metoda na sępa nie działa bo los takim cwaniakom jak ja
medea76
czyli trzeba coś kombinować z tymi znakami i horoskopami
czyli trzeba coś kombinować z tymi znakami i horoskopami
Bolek
scolsiku ..tak music kto pochwali tyle braaaww...widzisz wiecej cyc dają gratulacja ..ty nic
nicolla15
Lila po raz drugi dzis
medea76
tadzia
dla wszystkich pań
Lila po raz drugi dzis
medea76
tadzia
dla wszystkich pań
nikola..
scolls
Co tam u Ciebie, bo w środę i tylko w środę kroi się fart dla Koziorożców i Panien
Co tam u Ciebie, bo w środę i tylko w środę kroi się fart dla Koziorożców i Panien
nicolla
Razem z Wagami rządzicie od wieczornego losowania w czwartek do niedzieli
Razem z Wagami rządzicie od wieczornego losowania w czwartek do niedzieli
medea76 wyslalaem zaklady wyobraz sobie dokladnie miedzy 20:20 a 20:30 i ZERO!!!!
medea...a masz jakieś cyferki dla mego znaku i wagi bo moja córcia z tego znaku
bolek31
I warto jak jest fartowny dla Ciebie dzień pokombinować z tymi liczbami dla "leniwych" z mojego profilu
scolls
Ja po ostatnim tygodniu w ogóle nie gram już w dni przejściowe bo nie warto
I warto jak jest fartowny dla Ciebie dzień pokombinować z tymi liczbami dla "leniwych" z mojego profilu
scolls
Ja po ostatnim tygodniu w ogóle nie gram już w dni przejściowe bo nie warto
nicolla
Liczby dla Wodników na ten tydzień to 3,28,42 a liczby, które wykorzystał bolek31 trzeba sobie codziennie sprawdzać.
Liczby dla Wodników na ten tydzień to 3,28,42 a liczby, które wykorzystał bolek31 trzeba sobie codziennie sprawdzać.
Witam Wszystkich Dawno mnie tu nie było
scolls
madea
Liluś
nicolla i reszta
scolls
madea
Liluś
nicolla i reszta
scolls
Wiele rzeczy jest jeszcze nie do końca przeze mnie zbadane, ale pewne jest to, że najłatwiej i najpewniej można coś trafic gdy Twój znak ma cały dzień do dyspozycji
Wiele rzeczy jest jeszcze nie do końca przeze mnie zbadane, ale pewne jest to, że najłatwiej i najpewniej można coś trafic gdy Twój znak ma cały dzień do dyspozycji
dobra ide juz ..teraz juz nic nie idzie jak złapaC 3/3 jak wiecej cholerne czas