Wpisy 1 139 650 – 1 139 749
30 września 2012 21:15 → 30 września 2012 21:45, 100 wpisów
lila, dodam do profilu jak nie zapomnę, w ogóle październik mam zamiar zacząć z kopa
dobra uciekam, obowiązki wzywają... Papaaa.. Wysokich wygranych
byłem na grzybach i trafiłem taką zajebistą + zaskrońca (tym razem żywego) i jaszczyreczkę piękną
nawi, ty grasz w 5,10,15 więc się zdecyduj bo sie obudzisz którejś niedzieli i znów nie będzie teleranka tylko stanie u drzwi załoga DŻI
horoskop na październik
http://pl.horoscopofree.com/horoskop-miesiac?utm_source=weekly-pl&utm_medium=email&utm_campaign=pl-hr-31052&sgmt1=1&sgmt2=1005
http://pl.horoscopofree.com/horoskop-miesiac?utm_source=weekly-pl&utm_medium=email&utm_campaign=pl-hr-31052&sgmt1=1&sgmt2=1005
Wodnik
Horoskop miesiąca października
Miłość: Około 19 gwiazdy będą sprzyjać relacji waszego związku, wyjaśnisz niedawno zaistniałe sprzeczki i będziesz bardziej do dyspozycji w stosunku do partnera.
Praca: Będziesz w stanie w odpowiedniej chwili podjąc właściwe decyzje. Dobry czas na zmianę pracy.
Zdrowie: Ogólnie zdrowie będzie bardzo dobre. Odczuwasz jednak potrzebę odnowić Twojego wizerunku. Ubierz najchętniej coś zielonego koloru: będzie to rozjaśniać Twój umysł.
Miłość: Około 19 gwiazdy będą sprzyjać relacji waszego związku, wyjaśnisz niedawno zaistniałe sprzeczki i będziesz bardziej do dyspozycji w stosunku do partnera.
Praca: Będziesz w stanie w odpowiedniej chwili podjąc właściwe decyzje. Dobry czas na zmianę pracy.
Zdrowie: Ogólnie zdrowie będzie bardzo dobre. Odczuwasz jednak potrzebę odnowić Twojego wizerunku. Ubierz najchętniej coś zielonego koloru: będzie to rozjaśniać Twój umysł.
lila, jutro z tych powinna przynajmniej jedna trójka wylosować, od najmocniejszej:
31,4,21,30,3,27,36,1,10
31,4,21,30,3,27,36,1,10
jutro pazdziernik także miejmy nadzieje że miesiąc będzie lepszy od wrzesnia jeśli chodzi o wygrane
nawi...no weź Ty przestań,jajka kondziowi chcesz urwać? Zgłupiałeś? On ma jeszcze misje do spełnienia a ta misja po urodzeniu ma mieć na imię lilunka
wiesiu..poważnie,kondziu jak bedzie miał drugą córcię to będzie lila
ide sie jeszcze wymoczyc przed losowaniem ity kondi choc skoro cie bola a jak nie to sobie spusc z kregoslupa
Lila, nie mogli Cię w lepszym znaku "zrobić" ?
Panna
Miłość: Single będą mieć bardzo dobre okazje do stworzenia nowych związków uczuciowych, zwłaszcza w pierwszych dniach miesiąca.
Praca: W pracy wszystko idzie dobrze - w żagle Twojego okrętu wieje sprzyjający wiatr. Będzie to twórczy i sprzyjający rozwojowi okres. Twój projekt zostanie przyjęty przez innych z entuzjazmem.
Zdrowie: Wszystkie wybryki kulinarne zostaną Ci wybaczone. Może to być dobry czas na wprowadzenie nowej diety, jeśli chcesz stracić na wadze.
Panna
Miłość: Single będą mieć bardzo dobre okazje do stworzenia nowych związków uczuciowych, zwłaszcza w pierwszych dniach miesiąca.
Praca: W pracy wszystko idzie dobrze - w żagle Twojego okrętu wieje sprzyjający wiatr. Będzie to twórczy i sprzyjający rozwojowi okres. Twój projekt zostanie przyjęty przez innych z entuzjazmem.
Zdrowie: Wszystkie wybryki kulinarne zostaną Ci wybaczone. Może to być dobry czas na wprowadzenie nowej diety, jeśli chcesz stracić na wadze.
taa, wykręciła mi dokładnie tak, jak moreno wykręca i trzepie pamperucha po każdym losowaniu, aby obsechł...i na kolejne losowanko
Dla zakręconych pozytywnie na punkcie metod ezoterycznych na moim profilu wklepany rozkład jazdy numerologiczny i ksieżycowy na przyszły tydzień
jechałem z brydżo-grzybobrania z gorzowskiego - niejaki jaro z Polski "D" musiałby dziś wjechać i przejść się po galerii Malta w Poznaniu !!!!!!
i zobaczyć jaka bieda w Polsce,
bo jeździłem w kółko przez 20 minut, aby znaleźć miejsce na parkingu
i zobaczyć jaka bieda w Polsce,
bo jeździłem w kółko przez 20 minut, aby znaleźć miejsce na parkingu
dobra ludziska, ja idę "spać". Do usłyszenia jutro przed losowaniem
remisiki
1139539. emeryt 2012-09-30 20:48
i kaśka do kieszeni
i rym cym cym i tra la la
1139539. emeryt 2012-09-30 20:48
i kaśka do kieszeni
i rym cym cym i tra la la
lottomat..jak ty do niego piszesz? A w***ol kiedy ostatnio dostałeś?
lottomat...ciekawe jakbys ty się witał czy żegnał i ktoś napisałby do ciebie cześć frajerze