Wpisy 1 139 577 – 1 139 676
30 września 2012 20:55 → 30 września 2012 21:21, 100 wpisów
Lila Lila z Ciebie to jest jednak szpila
cos powiedziec cos zamruczec a Ty lubisz mocno huczec
ja Ci humorek chce poprawic
a Ty szpilke w dupke chcesz mi wsadzic
cos powiedziec cos zamruczec a Ty lubisz mocno huczec
ja Ci humorek chce poprawic
a Ty szpilke w dupke chcesz mi wsadzic
lila, gdzies tu kidys czytałem, że ty bardzo spokojna osóbka jesteś
lila wiesz jakie liczby mam na wieczor 5,10,15,jak kiedys w telewizji
medea76
bolek31
medea76
wpisujesz dzisiaj plan gry dla znaków zodiaku
na swoim profilu?
wpisujesz dzisiaj plan gry dla znaków zodiaku
na swoim profilu?
Uwaga
zaczyna się czas honoru
trza iść na tv
wrócę na losowanko
zaczyna się czas honoru
trza iść na tv
wrócę na losowanko
kondziu.....bo znam,nie napiszę skąd ale obracam się na budowachtzn przebywam częściej jakbym chciała
lila, dodam do profilu jak nie zapomnę, w ogóle październik mam zamiar zacząć z kopa
dobra uciekam, obowiązki wzywają... Papaaa.. Wysokich wygranych
byłem na grzybach i trafiłem taką zajebistą + zaskrońca (tym razem żywego) i jaszczyreczkę piękną
nawi, ty grasz w 5,10,15 więc się zdecyduj bo sie obudzisz którejś niedzieli i znów nie będzie teleranka tylko stanie u drzwi załoga DŻI
horoskop na październik
http://pl.horoscopofree.com/horoskop-miesiac?utm_source=weekly-pl&utm_medium=email&utm_campaign=pl-hr-31052&sgmt1=1&sgmt2=1005
http://pl.horoscopofree.com/horoskop-miesiac?utm_source=weekly-pl&utm_medium=email&utm_campaign=pl-hr-31052&sgmt1=1&sgmt2=1005
Wodnik
Horoskop miesiąca października
Miłość: Około 19 gwiazdy będą sprzyjać relacji waszego związku, wyjaśnisz niedawno zaistniałe sprzeczki i będziesz bardziej do dyspozycji w stosunku do partnera.
Praca: Będziesz w stanie w odpowiedniej chwili podjąc właściwe decyzje. Dobry czas na zmianę pracy.
Zdrowie: Ogólnie zdrowie będzie bardzo dobre. Odczuwasz jednak potrzebę odnowić Twojego wizerunku. Ubierz najchętniej coś zielonego koloru: będzie to rozjaśniać Twój umysł.
Horoskop miesiąca października
Miłość: Około 19 gwiazdy będą sprzyjać relacji waszego związku, wyjaśnisz niedawno zaistniałe sprzeczki i będziesz bardziej do dyspozycji w stosunku do partnera.
Praca: Będziesz w stanie w odpowiedniej chwili podjąc właściwe decyzje. Dobry czas na zmianę pracy.
Zdrowie: Ogólnie zdrowie będzie bardzo dobre. Odczuwasz jednak potrzebę odnowić Twojego wizerunku. Ubierz najchętniej coś zielonego koloru: będzie to rozjaśniać Twój umysł.