Wpisy 1 139 450 – 1 139 549
30 września 2012 19:49 → 30 września 2012 20:52, 100 wpisów
lottomat, ja dzis w ogole nie gralem... moze przyszykuje cos na 14
tez kiedys myslalem ze 60 do 80 ma moc i sie bawilem tylko w te ale c***a to dalo
mialem ogladac spotkanie na zywo, ale po powrocie z kolektury polozylem sie z ksiazka i usnalem
lottomat, na lotto to ja taktyki nie mam... typuje sobie jakies liczby, ale bez wiekszej wiary w sens takich typowan... mm 10/10 to co innego... ale w profilu podaje teraz typy losowe...
nie, nie zgubilem... wywalilem ze skryptu i bede dopisywal recznie tylko wtedy, gdy bede wysylal pukon... dzis np. nie gralem w ogole, wiec w typowaniach dziesiatek nie ma
.
Real - Deportivo live
http://sport24tv.pl/see.php?video=v-4/4/168/v-456914.html
.
Real - Deportivo live
http://sport24tv.pl/see.php?video=v-4/4/168/v-456914.html
.
lottomat, tez sobie stworzylem automata do wiazania krawata wkurzalem sie, ze kilka razy przypadkowo wcisnalem enter zanim wpisalem wszystkie typy... teraz mi to nie grozi... a za jakis czas podepne skrypt poszczacy do wyjscia mojej metody typowania... poki co chce sprawdzic przynajmniej przez miesiac, jak wypadna typy losowe
jesli sie cieszyc to tylko z wlasnych typowac
automaty to hmmm lepiej sie pojawic za rok i posprawdzac ;p;p
automaty to hmmm lepiej sie pojawic za rok i posprawdzac ;p;p
no niestety... typowanie daje jakas tam frajde (szczegolnie po sprawdzeniu trafnych wynikow), a puszczanie automatem niekoniecznie, nawet w przypadku wygranej
juz ściągnąłem wideo na skype..juz zapisane u mnie moje dyski paskooo thanks nie masz sprawy
krzysio tez sciagnalem sobie zapis spotkania i obejrze pozniej, bo jak na dobry film przystalo, troche trwa
unhappy mi to bez roznicy jak trafie np.10/10 na swoje liczby czy z chybil radosc byla by taka sama
ale definitywnie daje sobie spokoj ze zdrapkami na jakis czas... kupilem 5 xingo z nowej paczki i wszystkie puste... z innych 50 zl wydanych zwrot 10 zl
slawek, radosc z wygranej niby ta sama, ale pewnie bylaby wieksza, gdybys mial swiadomosc, ze zawdzieczasz ja sobie (choc tego do konca oczywiscie zweryfikowac sie nie da) no i troche losowi
na xingo czekalem 2 tygodnie, bo komus nie chcialo sie dostarczyc... no i co? pusto
xingo to w sumie moja ulubiona ale mialem tez tak ,ze dziennie kupowalem jedna i szalu nie bylo
lottomat, jak kiedys wygrasz zdraspki od pasko, mozesz przekazac je mnie jesli wygram cos wiekszego, kupie ci dobra czekolade
dobra czekolade albo prince polo
moja ulubiona to mala krzyzowka, potem skarb piratow i xingo... duzo drapania i jakies tam wygrane byly... duza krzyzowka juz taka fajna nie jest... ale podejrzewam, ze to zalezy od regionu, gdzie trafily akurat pelniejsze paczki... w wawie poza bitwa morska i ostatnio lotkiem nie bylo duzych wygranych...
w lotto zreszta tez w wawie szostki nie bylo... ostatnia pol roku temu, przedostatnia... kolejne pol roku temu...
albin lottomat sam mowil, ze jesli trafimy 10/10 z jego typow, to jemu wystarczy dobra czekolada
teraz wygrane maja padac na slasku bo Jaroslaw chce sie podlizac slazakom
U mnie już po zdrapkachSpadłem z 1-wszej 10-tki.Ostatnia szansa o 22.15
ale w zdrapkach nadal mam ok. 42% zwrotu drugi w kolejnosci po mm
unhappy albo prince polo
slawek, powinnismy raczej zadac pytanie, komu chce sie podlizac tusk i jego indiana jones swoja droga, ten konkurs na prezesa ts cos sie przedluza... juz 3 miesiace nie moga podjac decyzji
no tak, teraz jest wolny... ale niestety lato sie juz skonczylo
zastanawiam sie, dlaczego to tyle trwa... jesli kandydaci sie nie podobaja, konkurs sie uniewaznia... a oni nie podjeli zadnej decyzji... czekaja na instrukcje?
gozaga ..czuje martwa ...2 osoby oby co wy tak śmiechuu
inka pierwszego wrzesnia wskoczyla na 1. miejsce, pozniej nieco spadla, ale teraz znow straty odrobila
Ide bo glowa mnie boli przez ta cholerna pelnie chybaŁysy juz mi swieci w oknoTrzymajcie sie
ja raczej nigdy nie znajde sie w pierwszej dziesiatce, bo punktacja jest tak skonstruowana, ze dobre typowania w 10 mm nie daja na to szans, za wyjatkiem 9/10 i 10/10... a tylko dziesiatkom poswiecam jakas tam uwage
lottomat, trafic 2x 5/5 w ciagu jednego miesiaca jest raczej malo wykonalne... 2x 8/10 lub 1x8/10 i kilka 7/10 w ciagu 30 dni tez sie chyba tu nigdy nie zdarzylo... widze na top 100, ze deco_10 trafil kiedyc 9/10 i 7/10, ale - jak juz kiedys pisalem - to sie moglo zdarzyc, ale bylo dzielem zwyklego przypadku
To z dowcipu z lat 70-tych.Zebranie partyjne:1-wsz sekretarz:"Podjąłem djecezję kupujemy episkopat"Na to jeden z członków:Chyba się pomyliliście-nie episkopat,a"episkop" i nie djecezję,a ""decyzję".Na co 1-wszy:"Wy mi tu nie pi...cie,Ja studiowałem na KILKU U.J.-tach i wiem jak się co nazywa
dzisiaj - niezły bilans
remisiki dały do kieszeni - każdy >>> 12 zet kaśki
Aston Villa West Brom 1 - 1
St. Etienne Reims 0 - 0
Alkmaar Waalwijk 3 - 3
Udinese Genoa 0 - 0
Gent Club Brugge 2 - 2
Naftan Zhodino 1 - 1
Slavia Mozyr Soligorsk 0 - 0
Cherno More Chernomorets Burgas 1 - 1
Beroe Montana 2 - 2
Hradec Kralove Liberec 2 - 2
Plzen Slovacko 1 - 1
Panathinaikos Asteras T. 0 - 0
Skonto Riga Daugavpils 0 - 0
Jelgava Metta/LU 1 - 1
Honefoss Sogndal 0 - 0
Sandnes Odd Grenland 0 - 0
GKS Tychy Arka Gdynia 0 - 0
Olimpia Grudziądz Bogdanka Łęczna 1 - 1
Beira Mar Setubal 1 - 1
Otelul FC Brasov 0 - 0
Sion Zurich 2 - 2
Gefle Kalmar 0 - 0
Trabzonspor Mersin 1 - 1
Karpaty A. Kiev 1 - 1
Vancouver Seattle 0 - 0
Portland DC United 1 - 1
San Jose Dallas 3 - 3
D.Donieck-Spartak M.
0:0
Fredrikshavn-Herlev
3:3
Nitra-Koszyce 4;4
Trzyniec-Liberec
4:4
Zlin-Chomutov
1:1
Litvinov-Kom.Brno
Karlovy Vary-Pardubice 1:1
remisiki dały do kieszeni - każdy >>> 12 zet kaśki
Aston Villa West Brom 1 - 1
St. Etienne Reims 0 - 0
Alkmaar Waalwijk 3 - 3
Udinese Genoa 0 - 0
Gent Club Brugge 2 - 2
Naftan Zhodino 1 - 1
Slavia Mozyr Soligorsk 0 - 0
Cherno More Chernomorets Burgas 1 - 1
Beroe Montana 2 - 2
Hradec Kralove Liberec 2 - 2
Plzen Slovacko 1 - 1
Panathinaikos Asteras T. 0 - 0
Skonto Riga Daugavpils 0 - 0
Jelgava Metta/LU 1 - 1
Honefoss Sogndal 0 - 0
Sandnes Odd Grenland 0 - 0
GKS Tychy Arka Gdynia 0 - 0
Olimpia Grudziądz Bogdanka Łęczna 1 - 1
Beira Mar Setubal 1 - 1
Otelul FC Brasov 0 - 0
Sion Zurich 2 - 2
Gefle Kalmar 0 - 0
Trabzonspor Mersin 1 - 1
Karpaty A. Kiev 1 - 1
Vancouver Seattle 0 - 0
Portland DC United 1 - 1
San Jose Dallas 3 - 3
D.Donieck-Spartak M.
0:0
Fredrikshavn-Herlev
Nitra-Koszyce 4;4
Trzyniec-Liberec
4:4
Zlin-Chomutov
1:1
Litvinov-Kom.Brno
Karlovy Vary-Pardubice 1:1
emeryt
siemankomoże mi ktoś napisać kuźwa gdzie są emotki i czemu nie widać wpisów np lottomata?