Wpisy 1 139 206 – 1 139 305
30 września 2012 15:35 → 30 września 2012 17:27, 100 wpisów
agatkaa
agatkaa
" Wszystkie liczby przed losowaniem sa dobre ale po losowaniu tylko te co zostaly wylosowane"
" Wszystkie liczby przed losowaniem sa dobre ale po losowaniu tylko te co zostaly wylosowane"
albis to ja wiem o tym,tylko problem w tym by wybrac te wlasciwe
agatkaa wieczorne sobie lepeij darowac
dzisaj o 14 , 3x9/10 nie najgorzej
agatkaa nie wiem kto mi to tam bez roznicy kto losuje wazne sa tylko liczby wylosowane aby bylo jak najwiecej zgodnych z tymi co ma sie skreslone
agatkaa
agatkaa na wieczor wysylasz?
agatkaa to wybieraz te wlasciwe choicaz w wiekszosci
Co się porobiło w naszych profilach zdjęcia są za małe
ramki po bokach jakieś wychodzą
ogólnie lipa
ramki po bokach jakieś wychodzą
ogólnie lipa
Pani Sylwio jest mi bardzo przykro ale nie mam się czym pochwalic w kwestii wygranych
Sylwia nie byłem ale słuchałem kiedyś paktofoniki peji hg itp itd jeszcze powracam z sentymentu do starszych nut ale ogólnie już nie słucham hip hopu tylko muzyka elektroniczna
mała557...damian dobrze ma racje niz ja ..ze np nie moze wygra ..anic kasa ..ani miłośc ..ani nie mozesz przyjechać u ciebie na kawy i potem nie ma wyjscie na lody w nocki...i dobra znikam...
Damian oczywiscie zdam relacje
Przeczytales dokladnie co krzysiulek napisal
Przeczytales dokladnie co krzysiulek napisal
Sylwia ogólnie chodziło pewnie że jakbym wpadł do Ciebie na kawę to na deser byłyby lody w nocy
Damian a ja to inaczej zrozumialam nie mozesz nic wygrac, nie masz szczescia w milosci, do mnie na kawe przyjechac nie mozesz, wiec musisz korzystac z lodow w nocy
Sylwia ja zagrałem dzisiaj na 14 to tylko 3/10 na 22 dałem sobie na luz
Tak na 14sta jez bedzie aktualne jak to na wieczor odpusciles sobie? a bonus nie interesuje Cie w ogole????
sprawdzam czy mo wpis wejdzie...wczoraj ktoś sie włamał na mój profil i zmienił mi hasło...
teraz sie troche pobawi z hasełkiem jak nie ma innych zajęć...
hej malutka jak tam ostatnie osiągi???
dobra ja mykam Sylwia nie wiem czy będziesz później więc trzymam za wygrane w MM
islandorkau mnie dziś 3/3, 4/4, 4/10 i 5/10
Damianku trzymaj sie
Damianku trzymaj sie
mała czys ty ocipiała???
ale tak pozytywnie...
jak zes to zrobiła??? opowiadaj...
a masz cos na wieczorek??? mogłabys cos podrzucic na próbe
no własnie drapciu nikt nie stanął w mojej obronie...
ktos kto nie ma co robic...cwany bo go nie widac, niech sie pokarze twardziel...
malutka moze byc lub jak wolisz gg 44253291
idzie Grzes przez wies worek kasy niesie...