Wpisy 1 138 757 – 1 138 856
30 września 2012 11:52 → 30 września 2012 13:26, 100 wpisów
Ja na dzisiaj mam 3 ósemki na 2 los i na 14 mam jeszcze 2 szóstki
dobra juz wychodzie i ide po herbata..
drapek...
drapek...
26,27,28,54,67,68,71,75
11,21,35,49,71,72,75,78 to moje dwie 8ki
11,21,35,49,71,72,75,78 to moje dwie 8ki
drapekk..za duzo typowałeś w profilu i masz 174 punktów ja mało typowałem i taki same punnty jak tyy
krzysio masz rację , ja na razie cienko typuję, dlatego potrzebuję ... koksu jakiego wysokokalorycznego
Byłem wczoraj tak blisko wygranej gdybym trochę inaczej wpisał te liczby wygrana była by moja a tak tylko 3/6 ale zawsze coś
hmm inaczej , w ogóle , systematycznie ? trudno to pojąć kiedy ja jestem tylko z doskoku i na widzimisie hazardzistą hmm
witam
Jeszcze mam dwie szanse aby wskoczyc do 10-tki w Lidze Typujacych. Wczorajsze 5/5 podniosło mnie w rankingu o kilkaset miejsc Brakuje mi 30 pkt.
Zelus jak narazie 11 miejsce jak sie postarasz to wskoczysz na premiowane miejsce
Czemu klikajać na którykolwiek z naszych profili i wchodzac na typowane przez danego użytkownika piątki mamy w zestawach pytajniki zamiast liczby?
scolls..my już chyba bryle musimy na nos założyć bo nic nie widzimy
Zelus..no czasami by się jakieś przydałya tak na poważnie to jak na razie wszystko z paczałkami ok
to jest nawet dobre powiedziec panience przed mizianiem taka ochota sie robi ;D
Scollssss
Scollssss
Tato, tato czy możemy znow sprzedac twoje butelki, puszki po piwie itd? Kupie sobie lody i cos slodkiego. Prosze. - mówi Jasio.
Tata: no dobrze synku sprzedamy.
Po chwili tata z dumą mówi: oj dzieci dzieci, co wy byscie zrobili gdyby nie ja...
Tata: no dobrze synku sprzedamy.
Po chwili tata z dumą mówi: oj dzieci dzieci, co wy byscie zrobili gdyby nie ja...