Wpisy 113 867 – 113 971
25 maja 2010 00:03 → 25 maja 2010 13:23, 100 wpisów
U mnie 4z7.Kto świadomie grzeszy i drwi sobie z Pana Boga,zmierza prostą drogą do piekła.
romanx > bez urazy, ale to o czym próbujesz pisać nazywa się BILOKACJA (bilocation), a nie "biolokacja".
Witam .
http://www.tcz.pl/index.php?p=1,47,0,wiadomosci&item=50787e299e8469e33fc80793bfd7aecd&title=Bedzie-powodz-Sluzby-w-gotowosci-Wisla-coraz-wyzsza
Pozdrawiam
http://www.tcz.pl/index.php?p=1,47,0,wiadomosci&item=50787e299e8469e33fc80793bfd7aecd&title=Bedzie-powodz-Sluzby-w-gotowosci-Wisla-coraz-wyzsza
Pozdrawiam
romanx > polemika z Tobą zaczyna sprawiać mi przyjemność. A tak na marginesie, skąd u Ciebie przekonanie, że we mnie brak wiary?
danteV nie przekonanie, a subiektywne odczucia.
Madzia - przecież nic sie nie stało :-)
Madzia - przecież nic sie nie stało :-)
romanx > żeby rozwiać jakiekolwiek wątpliwości które jednak w swoim "subiektywnym odczuciu" posiadasz to napiszę Ci, że wierzę w Boga, siłę pieniądza i w drużyny i zawodników na których obstawiam swoje pieniądze.
romanx >>> no nie wiem - ja bym taką optymistką nie była,gdyby komuś o 6 oo rano chciało się sprawdzać moją pisownie (literówkę)
http://www.youtube.com/watch?v=7mWCjk7sHWw
pozdrawiam i miłego dnia :)
http://www.youtube.com/watch?v=7mWCjk7sHWw
pozdrawiam i miłego dnia :)
jestem bioseksualistkom a nie bio wynalazkiem jak nie zna pewnych pojenc to niech sie nie odzywa
annamaria > pogadaj sobie z koleżanką m77, bo ona widocznie też jest bioseksualna i o podobnym do ciebie wykształceniu, że Ci przyklaskuje. Bo w świecie seksu, kobiety i mężczyźni są raczej biseksualni.
Edi8
vel Kulkomaniak /
vel murphy
vel pułkownik skryba
vel dr Hackenbush
vel szczery-ABS
vel guru tej stronki
vel ender
vel Dolata
vel brazil
vel eu-geniusz
wystarczy ?
dziś pod tymi pseudo będzie wypisywał protesty
vel Kulkomaniak /
vel murphy
vel pułkownik skryba
vel dr Hackenbush
vel szczery-ABS
vel guru tej stronki
vel ender
vel Dolata
vel brazil
vel eu-geniusz
wystarczy ?
dziś pod tymi pseudo będzie wypisywał protesty
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,7930391,Fala_juz_na_Pomorzu__Najgorzej_bedzie_w_Tczewie.html
pzdr
pzdr
A ty jesteś taka już głupia, że nie wiesz o kim piszesz od rana? Widocznie twoja "bioseksualność" mózg atakuje.
Witaj DanteV - gratki za wczorajsze typowania :))
madzia/annamaria/onaa/ - I jak tam ? Trenowałaś w nocy spadanie z konia :)P
Wszystko przed tobą - OTWOREM bisexie ;)
madzia/annamaria/onaa/ - I jak tam ? Trenowałaś w nocy spadanie z konia :)P
Wszystko przed tobą - OTWOREM bisexie ;)
hosia czy jak Ci tam było >>> ciekawość to pierwszy stopień do piekła,czekam na Ciebie i Twoje doświadczenia w tym zakresie :) Czekam niecierpliwie :)
Sam jesteś głupi tylko jeszcze nie wiesz o tym.
Sam jesteś głupi tylko jeszcze nie wiesz o tym.
Cześć hosia. Dzięki. U Ciebie też było dobrze :)
Ps. onaa jest "biosex". To taki jakiś nowy gatunek :) :) :) Z nazwy kojarzy się jakby "ten tego" z roślinkami :) :) :)
Ps. onaa jest "biosex". To taki jakiś nowy gatunek :) :) :) Z nazwy kojarzy się jakby "ten tego" z roślinkami :) :) :)
hosia plus trzy inne nicki >>> no chyba,że Ci konia brak hehehehe
Kathy Witaj.
Dzień Dobry
Czy znajdzie się odważny (co by się skojarzeń nie bał ;)) na
8
dziś w lotto ?
Czy znajdzie się odważny (co by się skojarzeń nie bał ;)) na
8
dziś w lotto ?
emeryt>>> pajacu , uważaj bo cię AMERYKAŃSKI BIZON w tę starą emerytowaną rzyć kopnie!
Jeśli dotąd nie zapoznałeś się z tym co ci kazałem przeczytać , to nadrób bufonie i gamoniu swoją niewiedzę:
http://wybory2005.wp.pl/kat,39948,wid,8039195,ktojestkim_1.html
Bo jakoś dziwnie zamilkłeś na ten temat... :)
Jeśli dotąd nie zapoznałeś się z tym co ci kazałem przeczytać , to nadrób bufonie i gamoniu swoją niewiedzę:
Bo jakoś dziwnie zamilkłeś na ten temat... :)
Robal_36
1). Liczba 08 zostanie wylosowana dopiero wtedy, gdy zostanie użyty inny zestaw kul.
2). Zamiast 8 proponuję na ten tydzień liczby- 09 i 31.
1). Liczba 08 zostanie wylosowana dopiero wtedy, gdy zostanie użyty inny zestaw kul.
2). Zamiast 8 proponuję na ten tydzień liczby- 09 i 31.
" 113835. status emeryt 2010-05-24 (22:01)
http://www.agrobania.linuxpl.com/atrakcje.htm
Lepper ma bizony europejskie, takie jakie są w Puszczy Białowiejskiej"
a tu prawdziwe info o bizonach Leppera:
Pzdr.
edi8
http://www.agrobania.linuxpl.com/atrakcje.htm
a tu prawdziwe info o bizonach Leppera:
Pzdr.
edi8
Wędrowca netowy>>
Jej odstęp wiążesz z zestawem ?
Śledziłem te nadrukowane numery, ONI zapewne wiedzą, że My je śledzimy... Mogą w związku z tym też i tym pogrywać - mieć kilka zestawów o różnych cechach fizycznych z takimi samymi liczbami wewnętrznymi...Zmieniają je też rzadziej niż zaczynają się "efekty tunelowe"
Jej odstęp wiążesz z zestawem ?
Śledziłem te nadrukowane numery, ONI zapewne wiedzą, że My je śledzimy... Mogą w związku z tym też i tym pogrywać - mieć kilka zestawów o różnych cechach fizycznych z takimi samymi liczbami wewnętrznymi...Zmieniają je też rzadziej niż zaczynają się "efekty tunelowe"
"113835. status emeryt 2010-05-24 (22:01)
.....................
emeryt >>> ponadto muszę cię pouczyć - boś gambeta - że w Polsce nie ma Puszczy Białowiejskiej , a jest Puszcza Białowieska....
Tak więc ucz się "emeryt" , ucz - bo nauka to potęgi klucz!
.....................
emeryt >>> ponadto muszę cię pouczyć - boś gambeta - że w Polsce nie ma Puszczy Białowiejskiej , a jest Puszcza Białowieska....
Tak więc ucz się "emeryt" , ucz - bo nauka to potęgi klucz!
Robal_36.
1). Przepis na 6 w lotto; " zaufaj swej PODŚWIADOMOŚCI"
2). Ja nie używam żadnych statystyk, programów, wykresów. To jest mi niepotrzebne.
Pozdrawiam.. .
1). Przepis na 6 w lotto; " zaufaj swej PODŚWIADOMOŚCI"
2). Ja nie używam żadnych statystyk, programów, wykresów. To jest mi niepotrzebne.
Pozdrawiam.. .
Witam Wszystkich:)))))) wieje tak ,że uwaga! trzymać się by kogoś nie wywiało)))
Ps. W. n. o co chodziło wczoraj?
Ps. W. n. o co chodziło wczoraj?
Niestety magda nie mogę poświęcić Ci w tej chwili mojego cennego czasu - sama rozumiesz- najpierw obowiązek, później przyjemność ;)
Będę wieczorem . Sprecyzuj dokładnie co chcesz o moich czterech koniach wiedzieć ;)))
Będę wieczorem . Sprecyzuj dokładnie co chcesz o moich czterech koniach wiedzieć ;)))
Mag.. . Witaj.
" Bo jesteś Ty... ,"
Pozdrawiam.
Miłego Dnia.
" Bo jesteś Ty... ,"
Pozdrawiam.
Miłego Dnia.
hosia >>> jesteś tak bezdennie głupia z Tymi Twoimi tekstami,że nie mam zamiaru ani ochoty Cie przebijać.
Taplaj się dalej w tym Swoim bagienku do spóły z innym Ci tutaj podobnymi.
A tak jeszcze kilka słów do blondi - jeszcze raz ktoś na gg będzie opowiadał mi moją historię mojego życia,Twoimi oczami kretynko to nie myśl sobie,że jesteś taka nietykalna.
Wisz sobie nr tel. w gogle to się przekonasz.
to tyle
Taplaj się dalej w tym Swoim bagienku do spóły z innym Ci tutaj podobnymi.
A tak jeszcze kilka słów do blondi - jeszcze raz ktoś na gg będzie opowiadał mi moją historię mojego życia,Twoimi oczami kretynko to nie myśl sobie,że jesteś taka nietykalna.
Wisz sobie nr tel. w gogle to się przekonasz.
to tyle
Wędrowca netowy>>
"Podświadomości" ? Pewnie, ile ludzi tyle zdań...
Ja mówię - "fart", moja druga 5/6 - to coś tego rodzaju - zamieniłem kupony, wtedy jeszcze expresa z dużym i nie chciało mi się przepisywać, tylko zalepiliśmy w kolekturze korektorem oznaczenie gry i
i przyszło :)
"Podświadomości" ? Pewnie, ile ludzi tyle zdań...
Ja mówię - "fart", moja druga 5/6 - to coś tego rodzaju - zamieniłem kupony, wtedy jeszcze expresa z dużym i nie chciało mi się przepisywać, tylko zalepiliśmy w kolekturze korektorem oznaczenie gry i
i przyszło :)
Witam wszystkich serdecznie.
Jutro losowanie Los Millionos - skusiłem się i dałem zarobić zwycięzcy.
Ps. Pamiętajcie, ze 50% z wygranej trafia do Po-vodzian
Jutro losowanie Los Millionos - skusiłem się i dałem zarobić zwycięzcy.
Ps. Pamiętajcie, ze 50% z wygranej trafia do Po-vodzian
Mag.. .
" Powiedz dlaczego, drażnisz się ze mną aż tak... ,"
Od czwartku znikam z Mp. Żarty się skończyły. Czas na "SZÓSTKĘ" w lotto.
" Powiedz dlaczego, drażnisz się ze mną aż tak... ,"
Od czwartku znikam z Mp. Żarty się skończyły. Czas na "SZÓSTKĘ" w lotto.
Wczoraj, wbrew przesądowi, podałem i jak zwykle bryndza...
Dziś także podam jakie mi na chybił-trafił wydrukowali jednak z lekką modyfikacją...
5,które uważam za wielce prawdopodobne - bez zmian, natomiast drugie 5 - jako oboki dodatnie (ONI 1,to ja podaję 2, ONI 80, to ja podaję 1 )
Które pięć wpisuję jako prawdopodobne - ?
1,10,20,30,77
19,35,43,65,80
DZENIA
Dziś także podam jakie mi na chybił-trafił wydrukowali jednak z lekką modyfikacją...
5,które uważam za wielce prawdopodobne - bez zmian, natomiast drugie 5 - jako oboki dodatnie (ONI 1,to ja podaję 2, ONI 80, to ja podaję 1 )
Które pięć wpisuję jako prawdopodobne - ?
1,10,20,30,77
19,35,43,65,80
DZENIA
Dante jest beee
hosia jest beee
blondi/Lila? jest beee
Co za dzień! Uwzięli się wszyscy czy co? ;)))
hosia jest beee
blondi/Lila? jest beee
Co za dzień! Uwzięli się wszyscy czy co? ;)))
witaj kathy.
właśnie poszukuje
młodej sexownej gosposi.dog otowania obiadów
i nie tylko ??? :)
właśnie poszukuje
młodej sexownej gosposi.dog otowania obiadów
i nie tylko ??? :)
xelom>>> to tylko literówka, ale zobacz jak zmienia Twój wpis!!dog>>> pies!!!
madzia77...ty to mi możesz skoczyć:)No i co tam jest takiego w tym numerze na tej stronie złego?Jesteś tempa i będziesz szkoda mi ciebie,naprawdę.
Robal 36... a ja podałam wczoraj tu na czacie we wpisie 113643 cyferki takie na "odwał" i było 4/5
xelom...szukaj, szukaj, szukaj.......powodzenia
xelom...szukaj, szukaj, szukaj.......powodzenia
Dowód kretynizmu dałaś już nie raz:)To wszystko w tym temacie Suchy rodzynku.
Robal_36 >>> sytuacja z pomyłkowym oznaczeniem kuponów dała kilka lat temu ( pozorny ) sukces pewnemu rolnikowi , który grając na identyczne liczby do DL i EXL systemami , oba kupony identycznie opisał jako do DL.
Ten jego błąd wychwycił kolektor - ale gracz postanowił nic już nie zmieniać i zagrać 2 identyczne kupony systemowe wyłącznie w DL. Okazało się , że tego dnia trafiono 2x6 w DL - więc oba jego.
Oczywiście , że poza mołojecką sławą ( jam ten co trafił dwie "szóstki w Dużego Lotka ) nic nie zmieniło to w zakresie samej wysokości wygranej , bo pula na nagrody I stopnia była przecież wciąż identyczna...
Pzdr.
edi8
Ten jego błąd wychwycił kolektor - ale gracz postanowił nic już nie zmieniać i zagrać 2 identyczne kupony systemowe wyłącznie w DL. Okazało się , że tego dnia trafiono 2x6 w DL - więc oba jego.
Oczywiście , że poza mołojecką sławą ( jam ten co trafił dwie "szóstki w Dużego Lotka ) nic nie zmieniło to w zakresie samej wysokości wygranej , bo pula na nagrody I stopnia była przecież wciąż identyczna...
Pzdr.
edi8
mag, witaj
ten sie nie myli
co nic nie pisze, dzieki za uwage
sorki za tego doga-psa
a propo lila ma pieska
którą też witam ,moje mm na 1 zmiane
33,43,45,53,1,4,14,80,25,7
pozdr
ten sie nie myli
co nic nie pisze, dzieki za uwage
sorki za tego doga-psa
a propo lila ma pieska
którą też witam ,moje mm na 1 zmiane
33,43,45,53,1,4,14,80,25,7
pozdr
Cześć kobietki :)
hosia > jestem bee... ale beeeeezprecedensowy.
Teraz włączy się czujnik ruchu na nick danteV i pojawi się onaa jak szalona :)
do widzenia :)
hosia > jestem bee... ale beeeeezprecedensowy.
Teraz włączy się czujnik ruchu na nick danteV i pojawi się onaa jak szalona :)
do widzenia :)
Właśnie danteV wszyscy beeee
Hipcio
bratiszka
romanx
no ja (śmiem twierdzić,że be nr 1)
kogucik19
.......
no Ty jeden cacy :)
a teraz dale "bić pianę" :PPP
Hipcio
bratiszka
romanx
no ja (śmiem twierdzić,że be nr 1)
kogucik19
.......
no Ty jeden cacy :)
a teraz dale "bić pianę" :PPP
A nie mówiłem 113928.
Ps. Teraz będziesz odpowiadać nawet jak będę pisał do hosi? ciebie już naprawdę po*ebało na całej linii.
Ps. Teraz będziesz odpowiadać nawet jak będę pisał do hosi? ciebie już naprawdę po*ebało na całej linii.
Tylko "pianę" z jajem pomysłem,bo do tej pory, co czytam to marne wypociny sfrustrowanych małych ludzików.
lila przecież Ty potrafisz - dawaj, może szmatę nam zaserwujesz do spóły z danteV.
Coś mało tych waszych "mocnych" popisów.
lila przecież Ty potrafisz - dawaj, może szmatę nam zaserwujesz do spóły z danteV.
Coś mało tych waszych "mocnych" popisów.
A co do romanx-a to zauważ totalna idiotko, że zawsze odpowiadam na Jego pierwsze wpisy skierowane do mojej osoby.
Słabo coś :( :( :(
tylko pojebało ?
Może coś mocniejszego,a gdzie szmata ?
tylko pojebało ?
Może coś mocniejszego,a gdzie szmata ?
jeżeli wydaje ci się,że mnie sprowokujesz to grubo się mylisz.I tak masz już ciężki żywot,lepiej zajmij się swoim zdrowiem a nie podpuszczaniem innych,żeby ci ubliżali.
O 17 już możesz z bekiem dzwonić do Pasko stara zadymiaro.
Dymaj się "bioseksie"
Dymaj się "bioseksie"
madzia lubi chyba jak jej się ubliża,to chyba jakaś wersja sado macho:)
madzia77 > w***a*asz się od rana w każdą rozmowę, żeby tylko kolejny dym tutaj zrobić. Nawet romanx zwrócił ci uwagę. Jak tylko widzisz, że inni sobie normalnie rozmawiają, to ciebie ogarnia szaleństwo i wszystko musisz roz*ebać.
Masz swoje towarzycho, to czemu nie napie*dalasz z nimi. Też już mają ciebie dość?
Masz swoje towarzycho, to czemu nie napie*dalasz z nimi. Też już mają ciebie dość?
Liczyłam na porządną bekę,a tu kucha nikomu nic już się nie chce pisać pod moim adresem,a to szkoda.
Może jak kogucik19 się pojawi to padną mocniejsze teksty ?
A może bratiszka ściągnąć na stronkę ? Może Hipcio rozkręci towarzystwo?
Wtedy się będzie działo.
Nie ma to jak komuś nawtykać bezkarnie.
Może jak kogucik19 się pojawi to padną mocniejsze teksty ?
A może bratiszka ściągnąć na stronkę ? Może Hipcio rozkręci towarzystwo?
Wtedy się będzie działo.
Nie ma to jak komuś nawtykać bezkarnie.
madzia77 > pisałem ci 1000 razy abyś omijała każdy mój wpis z daleka. Czy ty do cholery nie możesz tego zrozumieć? Za każdym razem jeśli coś do kogoś napiszę, pojawiasz się ze swoimi głupimi wypocinami.
Pisałaś donosy do mojej pracy. Ciebie już po*ebało na całej lini. O co ci kobieto chodzi? Idź się lecz!!!!!
Pisałaś donosy do mojej pracy. Ciebie już po*ebało na całej lini. O co ci kobieto chodzi? Idź się lecz!!!!!
Miałem wam podać pewną 10 - kę , ale jesteście niegrzeczni i dowiecie się dopiero z bilansu .Pozdrawiam i do 14.
Witaski liluś:)) powiedz kto lubi ,żeby mu ubliżano i to notorycznie? chyba nikt! dajcie spokój z praniem tych brudów, do cholery!!!Kto nie chce być tu na chat to niech zabiera manele i po sprawie , nie o to tu chodzi by się żreć że w każdej coś się dzieje... ale bez przesady.... wszyscy na Magdę!!! dlaczego bo danteV nakręca ten motor...?? mamy jeden wspólny cel.... kuleczki... wygrana !!! owszem można pożartować, porozmawiać powymieniać doświadczenia!! a nie prać te brudy, i tylko magda i magda,albo hipcio!!!!!.
Ona nie potrafi zrozumieć ,że nikt nie chce z nią(do niej) pisać a to dlatego,że ma mózg wielkości orzeszka ziemnego.
Annamaria teraz stanęłaś na wysokości zadania. Pochwaliłaś samą siebie. Brawo brawo. Jaka pani mądra pani Madziu.
danteV >>> słuchaj sobie "zawsze biedna ofiaro"
Tobie nikt tutaj nie pasuje kto tylko ma inne zdanie jak Ty - tyle,że są mądrzejsi i głupiemu ustępują opuszczając stronkę.
Nie rozumiesz nawet tego,że Admin nie życzy sobie na stronce prywaty,która aktualnie uprawiasz do spóły z innymi "mądrymi nickami"
Masz "swoje towarzystwo" a czepiasz się Hipcia - tylko on nie bluzga jak Ty i Twoja "ekipa".
Czepiałeś się kogucika19,bratiszki itp.
Jest to stronka o MM (co tak często zaznaczasz) a Ty sprawdzasz pisownię romanx hehehe prowokując luj wie co?
Sam zadymiarz jesteś i tyle.
Tobie nikt tutaj nie pasuje kto tylko ma inne zdanie jak Ty - tyle,że są mądrzejsi i głupiemu ustępują opuszczając stronkę.
Nie rozumiesz nawet tego,że Admin nie życzy sobie na stronce prywaty,która aktualnie uprawiasz do spóły z innymi "mądrymi nickami"
Masz "swoje towarzystwo" a czepiasz się Hipcia - tylko on nie bluzga jak Ty i Twoja "ekipa".
Czepiałeś się kogucika19,bratiszki itp.
Jest to stronka o MM (co tak często zaznaczasz) a Ty sprawdzasz pisownię romanx hehehe prowokując luj wie co?
Sam zadymiarz jesteś i tyle.
magda ty zawsze zaczynasz a potem robisz z siebie biedną madzię,rozśmieszasz mnie tym do łez i nie tylko mnie.
Prowokujesz,zaczepiasz innych chociaż nikt nie pisze do ciebie ani jednego słowa,zawsze jesteś tam gdzie nie powinno cię być.Nie masz nic do roboty?Zajmij się czymś,życie na kompie się nie kończy.
Prowokujesz,zaczepiasz innych chociaż nikt nie pisze do ciebie ani jednego słowa,zawsze jesteś tam gdzie nie powinno cię być.Nie masz nic do roboty?Zajmij się czymś,życie na kompie się nie kończy.
i jeszcze oglonda filmy w ktorych menzczyzni krencom smiglem bo to jego ulubiony temat do rozmow
mag.. > sory ale co ty pier*olisz? Co ja nakręcam. Byłaś na tyle mądra przed zamieszczeniem swojego wpisu żeby poczytać czat od rana. To ja łażę za nią czy onaa za mną. Czy ja coś pisze po jej wpisach, czy onaa po moich. Zastanów się co ty wypisujesz!
lila >>> curwa jak masz takie parcie pisania do mnie (przy zupełnym ignorowaniu Twoich frazesów z mojej strony) to proponuję list,podam Ci nawet adres,a tutaj jak nie piszę nic do Ciebie to odbij,bo zaś jak będziesz w stanie upojenia browarowego to szmaty polecą,a potem będziesz jęczeć że prowokuję.
Cześć.Ma ktoś z szanownych użytkowników system na 24 liczby rozpisanych po 6 względnie 7 skreśleń.Oczywiście system może być tzw niepełny,np na 150 zakładów .Mam swój sposób na grę w multi i chcę go rozpisać.
jacekkowal....ja nie mam :-) ale poczekaj cierpliwie, pewnie ktoś ci pomoże
Kolejna nawiedzona straszy. Śmiechu warte.