Wpisy 1 138 557 – 1 138 656
30 września 2012 07:51 → 30 września 2012 09:50, 100 wpisów
Witam.Miłego dnia.
Drapek.
Taka piękna szóstka i nie wylosowali.
Taka piękna szóstka i nie wylosowali.
gg36 jak udało ci się założyć trzy nicki próbowałem i się nie da ....
e46
a ja i tak zadowolony, jak się byłem puścić, kupiłem w sumnie 3 zdrapmany i 10 i 1 i 0zł drapłem
a ja i tak zadowolony, jak się byłem puścić, kupiłem w sumnie 3 zdrapmany i 10 i 1 i 0zł drapłem
Majwoj
Drapek.
Dobra myśl,to chyba go puszczę.
Dobra myśl,to chyba go puszczę.
slawek ja wczoraj xingo 50, zdr. 10; przedwczoraj 30 i 20 w krzyż. itd
Slawek.Witaj
slawek
a najlepsze jest to że oprócz zdrapmana i drzewka szcz., pozostałe wygrane wydrapane za pierwszym razem
a najlepsze jest to że oprócz zdrapmana i drzewka szcz., pozostałe wygrane wydrapane za pierwszym razem
Slawek.
Wysłałam,tylko nie wylosowali tych liczb.
Wysłałam,tylko nie wylosowali tych liczb.
drapek to drzewko to poracha bylem w budzie wczorej i najwieksza jedna wydrapana to 32 zeta
Kosmaty.
Trochę wolnego ?
Trochę wolnego ?
Slawek.
Trzeba czekać do wtorku.
Trzeba czekać do wtorku.
slawek
nadal po 1zł, najlepszy zdrapman, potem drzewko, a kółko-k, też w sumnie lipa
nadal po 1zł, najlepszy zdrapman, potem drzewko, a kółko-k, też w sumnie lipa
Slawek.
Nie ma innej opcji.
Nie ma innej opcji.
Kosmaty.
To najpierw spokojnie
To najpierw spokojnie
Do wtorku urośnie do 9 mil.to mamy po trzy.Styka w zupełności.
slawek
no widzisz ciebie blisko krążą te wygrane, u mnie nic ciekawego nie padło ostatnio
no widzisz ciebie blisko krążą te wygrane, u mnie nic ciekawego nie padło ostatnio
Kosmaty.
Jeszcze za mało? ?
Jeszcze za mało? ?
slawek
zdrapman i xl najczęściej, a zodiak wczoraj 0zł- w sumie rzadko kupuję bo jest zastój w drapkach- jeszcze niedawno z pół paczki takiego zodiaka szło dziennie, a teraz niewiele idzie i nie mam orientacji co może być w paczce
zdrapman i xl najczęściej, a zodiak wczoraj 0zł- w sumie rzadko kupuję bo jest zastój w drapkach- jeszcze niedawno z pół paczki takiego zodiaka szło dziennie, a teraz niewiele idzie i nie mam orientacji co może być w paczce
drapek,a orietujesz sie ile jest w paczce sz10 wygranych po 10szce?
Drapek.
No fajne.Zastanawiam się czy tych liczb nie puszczać w de.
No fajne.Zastanawiam się czy tych liczb nie puszczać w de.
Kosmaty.
To korzystaj,korzystaj.
To korzystaj,korzystaj.
e46
ja tam i na pl i de się nie znam, lubię nietypowe układy i ten taki jest
ja tam i na pl i de się nie znam, lubię nietypowe układy i ten taki jest
Drapek.
To będę nimi grała i tu i tam.
To będę nimi grała i tu i tam.
Cholera. Brakuje mi 30 pkt aby byc na 10 miejscu w Lidze typujacych.
Zloty.Witaj.
Duży lotek
Duży lotek
a zona przyszla z pracy o22,30 ojej.ojej{{stres
}}wypilem wczoraj sam pol litra ojojojoj,,,,,,,
}}wypilem wczoraj sam pol litra ojojojoj,,,,,,,
Zelus.
To musisz się jeszcze dzisiaj postarać.
To musisz się jeszcze dzisiaj postarać.
To fakt-nie gra się.Tylko się drapie.
Zelus
za 5/5 i się, że to nie było 10/10
Qń
a w kaskadę ? I prawie to samo pytanie - w jokera ?
dzień dobry
za 5/5 i się, że to nie było 10/10
Qń
a w kaskadę ? I prawie to samo pytanie - w jokera ?
dzień dobry
Ja też nie doczekałam do końca tej dyskusji.
Nie wiem,czy jeszcze jakieś osoby dołączyły.
Nie wiem,czy jeszcze jakieś osoby dołączyły.
Robal.
Witaj
Bywało lepiej?
Witaj
Bywało lepiej?
Zloty.
Starogardzka zrobiła swoje?
Starogardzka zrobiła swoje?
e46
był Szef Szefów i p adalbert, a pod koniec dołączył ziuta...
no pewnie, oczywista oczywistość - bywało lepiej, o tak tak ...
tak se - ile z zawartych zakładów może być powtórzonych ?
był Szef Szefów i p adalbert, a pod koniec dołączył ziuta...
no pewnie, oczywista oczywistość - bywało lepiej, o tak tak ...
tak se - ile z zawartych zakładów może być powtórzonych ?
Osobiście nie grywam ani w kaskadę ani w jokera. Byc moze spowodowane jest starymi przyzwyczajeniami. Pamietam czasy jak duzy i espress lotek byly raz w tygodniu w soboty. Komercja codzienna mozliwosc zawierania zakladów dla mnie trąca pazernością totalizatora i wielkiego brata,który narzucił Polakom maszynki z USA. Polacy grają a za wielką wodą wspaniale się bawią za nasze pieniądze.
Niestety - max się czaił, a jakby dołączył miały być - takie były sygnały - jeszcze Panie
Qń
lepsze - dla grających - wydaje się były te maszynki z nabierakiem ? prawda ?
lepsze - dla grających - wydaje się były te maszynki z nabierakiem ? prawda ?
Monet.
Swego czasu ( lata sześćdziesiąte lub siedemdziesiąte ) wygrana w kwocie jeden milion złotych owocowała możliwością zakupu osmiu samochodów marki warszawa. Milion w tach czasach to była istotnie fortuna,albowiem inna była siła nabywcza pieniądza. Tak dla przykładu w roku 1989 wygrana za "piątkę" w systemie "9" w dużego lotka za 4 "piątki" 30 "czwórek" i 40 "trójek" wyniosła 100USD...wiem,bowiem taka wygraną odbierałem równowartość w złotówkach wynosiła około 150tysiecy złotych. Wtedy za 100USD kupiłem otor wojenny z koszem, zrobiłem prawo jazdy, obkupiłem się na targu w koszulki "lacoste" oraz wyjechałem na wakacje i jeszcze zostało pare tysiączków. Weźmy dziś 100USD nawet na dobrą wódkę w knajpie nie wystarczy.
Zloty.
Piszesz o multi?Bo w dużym nie wpadla ani jedna
Piszesz o multi?Bo w dużym nie wpadla ani jedna
Do <Robal36> moja sąsiadka pracuje w kolekturze totalizatora ( na etacie) od wielu,wielu lat. Jej mąż stwierdził w roku 1991,wtedy gdy weszła gra multi lotek,że istatnie jak maszynki "zaczerpywały" kulki z bębna częściej trafiał. Co jeszcze było ciekawego jak multi lotek "startował " w roku 1991 wtedy prawie wcale nie padały liczby z zakresu od 50 do 59
Gwoli ścisłości w 1996.
Do <emerytka> szacun tak multi lotek wystartował w 1996 roku. Sorki za błąd dzięki za poprawkę.
Qń.
Ok
Ok
Idę szarpnę swoje ciało na stacje paliw. Trójeczka na godz.14:00 24,26,27
Qń
w '89 - zakład kosztował bodaj /ówczesnych/ 0,25 groszy - i cała Polska grała - zobacz ilości ...
No, niestety - ja jestem z tych dziwnych - do mnie tylko bańka, co losowanie do większej populacji graczy bardziej przemawia niż jedna na dziesięć losowań superhiperskumulowana do jednego
w '89 - zakład kosztował bodaj /ówczesnych/ 0,25 groszy - i cała Polska grała - zobacz ilości ...
No, niestety - ja jestem z tych dziwnych - do mnie tylko bańka, co losowanie do większej populacji graczy bardziej przemawia niż jedna na dziesięć losowań superhiperskumulowana do jednego