Wpisy 1 137 906 – 1 138 005
29 września 2012 23:33 → 29 września 2012 23:47, 100 wpisów
Pasko cos kombinuje
ulexxa... juz 3 fanki....
Do Krakowa
paskoo nie sic tam do kibla...
zamiast grać w zorganizujmy taką lichwiarską loterię jak Lotto i zacznijmy z niej czerpać zyski
Panie Wojtku..aa jaki ma Pan nick na MP?
mozna zapytac sympatycznego Pana?
mozna zapytac sympatycznego Pana?
dobrze Cie widac Pasko
max jestem tuuuu jak widac
tadzia nie narzekaj....
majorja,,widać pasko tam z tyłu na sciana deska do uprasowania ubran
max... na dole
krzysio.... dobry chlop...wyprasuje nawet
Wojtek na prezydenta!!! Jestem za
Panie adalbert
przeciwskazań, co do palenia po szpitalu nie ma ?
przeciwskazań, co do palenia po szpitalu nie ma ?
max.... padlam!!!
ulexxa wbij...przedstawicielko plci pieknej
Osobiście powiem że jestem sceptycznie nastawiony do totalizatora sportowego ale chciałbym na żywo zobaczyć przynajmniej jedną osobę która wygrała... wtedy zaczął bym na poważnie grać
stary duzo gadał i normalne jak porzednie ...a pasko mało mówi zmęczony muzguu
ulexxa... ja sie wstydze..naawet max nie chce
Wojtek a gdzie ty pracujesz?
"prezes andrew", a gdybyś Ty wygrał np. 20mln PLN
pokazałbyś się ... ?
pokazałbyś się ... ?
lottomat... grozny?
maxior
zrób to dla męskiej części publiczności - majorka po Tobie p.r.a.w.i.e obiecała
zrób to dla męskiej części publiczności - majorka po Tobie p.r.a.w.i.e obiecała
robal a ty mnie olewasz , pytalam o cos
Pasko podaj adres google +
wróćmy do interesującego wpisu trevora
"Wojtek. Ostatnio sprawdzałem w zwolnionym tępie losowania lotto, kilka losowań przed zmianą maszyny i "odkryłem", że liczby nie padały w takich samych odstępach czasu. I zwykle powtarzała się sekwencja, różnica czasowa od 3-iej wylosowanej liczby, gdzie w kolejnych losowaniach dochodziły opóźnienia od 3-iej wylosowanej liczby do 6-ej. A więc, na zmianę opóźniają, w sekwencji, w kolejnych losowaniach od 3-iej liczby. Sekwencja, 3, 3, 2, 1 liczby z opóźnieniem, w kolejnych losowaniach. Potem nie sprawdzałęm jak zmienili maszynę. Może tak wpływają na mniejsze wychwycenie schematu w losowaniach? ; ]"
"Wojtek. Ostatnio sprawdzałem w zwolnionym tępie losowania lotto, kilka losowań przed zmianą maszyny i "odkryłem", że liczby nie padały w takich samych odstępach czasu. I zwykle powtarzała się sekwencja, różnica czasowa od 3-iej wylosowanej liczby, gdzie w kolejnych losowaniach dochodziły opóźnienia od 3-iej wylosowanej liczby do 6-ej. A więc, na zmianę opóźniają, w sekwencji, w kolejnych losowaniach od 3-iej liczby. Sekwencja, 3, 3, 2, 1 liczby z opóźnieniem, w kolejnych losowaniach. Potem nie sprawdzałęm jak zmienili maszynę. Może tak wpływają na mniejsze wychwycenie schematu w losowaniach? ; ]"
nawi...ty spróbuj na skybe ..mozesz nie nie było gadałeś twój z kim znajomy ..tak jest zycie miałem zmęczony ..
pasko.....zestresowany troche jestes/.
ulexxa dajesz
majoreczka
nie, to zbitka i dwie sprawy były - płatność 3/5 i, co kolega adalbert wtedy mówił - mam trochę inne spojrzenie
nie, to zbitka i dwie sprawy były - płatność 3/5 i, co kolega adalbert wtedy mówił - mam trochę inne spojrzenie
ok Robal...
czy "multi pasko" to instytucja non profit? pasko skąd bierzesz pieniądze na nagrody?
czytajcie proszę czat.
oto on:
oto on:
Pasko szkoda, ze za lipiec nie bylo nagrod w postaci zdrapek...
pasko....ładny chłopak.
LOL
Myślę, że sponsorem zdrapek jest Pasko.
Reklamy na stronie są płatne
pasko...lepiej wychodzis na żywo niż na foto ..hehehe
wyślij zaproszenie na ziuta1981krk
breloczek... mam taki lipny z lotto... i pewnie taka torba... reklamowka wlasciwie
max