Wpisy 1 137 028 – 1 137 127
29 września 2012 20:45 → 29 września 2012 21:13, 100 wpisów
ulexxa
Zgodnie z medycyną chińską opracowano taki przepis z składników dostepnych w Europie, który wzmacnia żołądek. Pamiętaj, że w chińskiej kuchni leczniczej ważna jest kolejność czynności. Uważają, ze od tego zależy leczniczy efekt potrawy. Ja ją często robię gdy mój żołądek odmawia mi posłuszeństwa. Na mnie działa :
1. Do szklanki gotującej wody dodac
2. szczyptę kurkumy
3. pół kilograma pokrojonej w kostkę marchewki
4. 1 łyżeczkę miodu
5. 1 łyżeczkę masła
6. 1/4 najmniejszej łyżeczki imbiru
7. sól do smaku
Dusic pod przykryciem 20 minut
Na zdrowie ulexxa
Zgodnie z medycyną chińską opracowano taki przepis z składników dostepnych w Europie, który wzmacnia żołądek. Pamiętaj, że w chińskiej kuchni leczniczej ważna jest kolejność czynności. Uważają, ze od tego zależy leczniczy efekt potrawy. Ja ją często robię gdy mój żołądek odmawia mi posłuszeństwa. Na mnie działa :
1. Do szklanki gotującej wody dodac
2. szczyptę kurkumy
3. pół kilograma pokrojonej w kostkę marchewki
4. 1 łyżeczkę miodu
5. 1 łyżeczkę masła
6. 1/4 najmniejszej łyżeczki imbiru
7. sól do smaku
Dusic pod przykryciem 20 minut
Na zdrowie ulexxa
ulexxa naprawde wpadłem w trans pracy ,jeszcze musze wykonac prace remontowe w szkole dla dzieci yak zwannych innych i naprawde od 3 miesiecy niewiem sam jak sie nazywam
kosmaty
W twojej branży to rzeczywiście można mieć takie cug pracy A robić trzeba póki są zlecenia, bo to nie to samo co etatowa robota jak moja
W twojej branży to rzeczywiście można mieć takie cug pracy A robić trzeba póki są zlecenia, bo to nie to samo co etatowa robota jak moja
ulexxa gdyby nie dzisiejsze imieniy mojej byłbym jeszcze w pracy
Medea
Lila
Kosmaty
Lila
Kosmaty
Lilu..napisze Ci na malpke..lub zadzwonie dlaczego slonce Ty moje..
Lilcia ...załatwiam interesy ogarniam się może do wtroku sie ogarnę
Lila ...ale teraz nigdzie nie wybywam no chyba że jeszcze na 15 dni
Kosmaty..razem weszlismy na te strone..dla mnie byles zawsze jak supcio braciszek....zmieniles sie-rozumiem..ale dlaczego?
nie chodzi tylko o Ciebie..ogolnie wiele supcio Osob zwialo stad..tylko dlaczego???....
nie chodzi tylko o Ciebie..ogolnie wiele supcio Osob zwialo stad..tylko dlaczego???....
kosmaty
Oczywiście. Większość moich klientów w piątkowe popołudnie to ludzie ciężkiej pracy, którzy przychodzą do mnie nie tyle dlatego, że prawnika ich nie stać co bardziej dlatego, że jestem jedynym prawnikiem pracującym popołudniu w piątki
Oczywiście. Większość moich klientów w piątkowe popołudnie to ludzie ciężkiej pracy, którzy przychodzą do mnie nie tyle dlatego, że prawnika ich nie stać co bardziej dlatego, że jestem jedynym prawnikiem pracującym popołudniu w piątki
slim61
No to wszystkiego naj na nowej drodze życia a by niewola małżeńska była lżejsza to dzisiaj wieczorem tak 6/6 w posagu
No to wszystkiego naj na nowej drodze życia a by niewola małżeńska była lżejsza to dzisiaj wieczorem tak 6/6 w posagu
Max.iu ja juz nic wiecej nie bede czytala..czuje sie jak zbity pies...
ulexxa
Czytałaś wpisany przeze mnie przepis na zdrowotną marchwiankę
Czytałaś wpisany przeze mnie przepis na zdrowotną marchwiankę
Ola .... wiem że jest ciężkoa ale wytrzymaj jesteś dzielna i pamiętaj zawsze się uśmiechaj bo Twój uśmiech jest lekiem na wszelkie zło
slim...juz ozeniłeś ..a teraz tak dziś jest wolna praca jak ty chcesz zgasic światła i wiesz jak powąchaj jak piesXXX
ulexxa ,madea napisałem sie z wyjasnieniami ale wciskajac % wszystko sie wykasowalo ,wyjasnie wkrótce
13maxa...
13maxa..widziałem tam nicki smoczek masz 3/3 jeden raz lizaki nie wiecej
Ola ...ale to górale na skale rabali a Ty dasz radę ja to wiem winko dla Ciebie
krzysio ...bo gram na stały trójkach ...nie mam głowy na niuc więcej
kosmaty
Mi nie musisz nic tłumaczyć.Od marca gdy się tu pojawiłam zdarzyło się parę naprawdę nieprzyjemnych spraw, więc się milczeniu na chacie i powściągliwości na nim się w ogóle nie dziwię.
Mi nie musisz nic tłumaczyć.Od marca gdy się tu pojawiłam zdarzyło się parę naprawdę nieprzyjemnych spraw, więc się milczeniu na chacie i powściągliwości na nim się w ogóle nie dziwię.
ajmuje sie mężem
i trzeba to zrozumieć
młoda żona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i trzeba to zrozumieć
Lila
zajmuje się mężem, albo odwrotnie
i trzeba to zrozumieć
zajmuje się mężem, albo odwrotnie
i trzeba to zrozumieć
krzysio ...nie grałem parę dni ...nie było czasu a nawet gdzie wysłać ...dzisiaj zagrałem i wskoczyło 5.7.13 ...
slim61. http://www.youtube.com/watch?v=jO3DvsPzMww&feature=related
13max..nie mam już problemów z netem.Mam gości jeszcze przez 10 minut bo zaraz wyjdę z siebie
13maxa..ano .. jak nie masz gdzie wysłać ..miałeś tam na sctacja paliwowa otwarte na całe dobę a nie tak łazisz laska w lesie
13max...zaraz im powiem że gospodarze idą spać bo goście chcą iść do domu
Medeo mozesz raz jeszcze podac przepis na te ´marchwianke?..prosze bo mam tu latanine w domu..i ehhhh