Wpisy 1 136 971 – 1 137 070
29 września 2012 20:28 → 29 września 2012 20:55, 100 wpisów
Niestety nie dałam rady dziś nic puścić, ale patrząc na wyniki to jestem te 5 złotych do przodu plus ta dycha na wieczorne losowanie
Electri..aa Ty coo wpadasz tu i nawet nie odpowiesz starej kolegownie..a ti ati..
max czasowo kiepsko praca
ale jak będziesz we wrocku pisz na meila
ale jak będziesz we wrocku pisz na meila
slim ..spoko będę gdzieś pod koniec pazdziernika ..to się złapiemy na
ulexxa
Niestety zielarzem nie jestem i nie chciałabym Ci zaszkodzić, ale sprawdzę czy nie mam czegoś bezpiecznego
Niestety zielarzem nie jestem i nie chciałabym Ci zaszkodzić, ale sprawdzę czy nie mam czegoś bezpiecznego
a ja dalem dzis za 2,5 zeta z ciekawosci
1,11,21,31,51,61,71 ciekawe ile wygram
1,11,21,31,51,61,71 ciekawe ile wygram
ulexxa to poszlo od mojej mmamunci..miala na imie Urszula...
zaluje ze tak zrobilam bo wciaz za kazdym razem naplywaja mi lzy..po stracie najukochanszej Osoby na swiecie..chetnie zmienilabym nick na..Alexxa..gdyby szlo..ale sienie da..mam go na de. ehhh niech zostanie.....ale mam czesto dol oprocz domowych sytuacji.itd itp.
zaluje ze tak zrobilam bo wciaz za kazdym razem naplywaja mi lzy..po stracie najukochanszej Osoby na swiecie..chetnie zmienilabym nick na..Alexxa..gdyby szlo..ale sienie da..mam go na de. ehhh niech zostanie.....ale mam czesto dol oprocz domowych sytuacji.itd itp.
Kosmaty kiedys bylismy fajnie i mile zaprzyjaznieni..bardzo sie zmieniles..zycze powodzenia..
ulexxa
Zgodnie z medycyną chińską opracowano taki przepis z składników dostepnych w Europie, który wzmacnia żołądek. Pamiętaj, że w chińskiej kuchni leczniczej ważna jest kolejność czynności. Uważają, ze od tego zależy leczniczy efekt potrawy. Ja ją często robię gdy mój żołądek odmawia mi posłuszeństwa. Na mnie działa :
1. Do szklanki gotującej wody dodac
2. szczyptę kurkumy
3. pół kilograma pokrojonej w kostkę marchewki
4. 1 łyżeczkę miodu
5. 1 łyżeczkę masła
6. 1/4 najmniejszej łyżeczki imbiru
7. sól do smaku
Dusic pod przykryciem 20 minut
Na zdrowie ulexxa
Zgodnie z medycyną chińską opracowano taki przepis z składników dostepnych w Europie, który wzmacnia żołądek. Pamiętaj, że w chińskiej kuchni leczniczej ważna jest kolejność czynności. Uważają, ze od tego zależy leczniczy efekt potrawy. Ja ją często robię gdy mój żołądek odmawia mi posłuszeństwa. Na mnie działa :
1. Do szklanki gotującej wody dodac
2. szczyptę kurkumy
3. pół kilograma pokrojonej w kostkę marchewki
4. 1 łyżeczkę miodu
5. 1 łyżeczkę masła
6. 1/4 najmniejszej łyżeczki imbiru
7. sól do smaku
Dusic pod przykryciem 20 minut
Na zdrowie ulexxa
ulexxa naprawde wpadłem w trans pracy ,jeszcze musze wykonac prace remontowe w szkole dla dzieci yak zwannych innych i naprawde od 3 miesiecy niewiem sam jak sie nazywam
kosmaty
W twojej branży to rzeczywiście można mieć takie cug pracy A robić trzeba póki są zlecenia, bo to nie to samo co etatowa robota jak moja
W twojej branży to rzeczywiście można mieć takie cug pracy A robić trzeba póki są zlecenia, bo to nie to samo co etatowa robota jak moja
ulexxa gdyby nie dzisiejsze imieniy mojej byłbym jeszcze w pracy
Medea
Lila
Kosmaty
Lila
Kosmaty
Lilu..napisze Ci na malpke..lub zadzwonie dlaczego slonce Ty moje..
Lilcia ...załatwiam interesy ogarniam się może do wtroku sie ogarnę
Lila ...ale teraz nigdzie nie wybywam no chyba że jeszcze na 15 dni
Kosmaty..razem weszlismy na te strone..dla mnie byles zawsze jak supcio braciszek....zmieniles sie-rozumiem..ale dlaczego?
nie chodzi tylko o Ciebie..ogolnie wiele supcio Osob zwialo stad..tylko dlaczego???....
nie chodzi tylko o Ciebie..ogolnie wiele supcio Osob zwialo stad..tylko dlaczego???....