Wpisy 1 136 371 – 1 136 470
29 września 2012 14:57 → 29 września 2012 15:40, 100 wpisów
P.pasko a ja nie jestem jeszcze w.i.pem będ,e tez mogl wieczorwm rozmawiac
P Paskowski..powiem jedno..ma Pan super wypowiedzi..weszlabym na ten Panski czat..ale narazie czasowo nie dam rady..ale ale jest
Nie było mnie parę dni ....powazene sprawy miałem ..ale na dzień dobry trójeczkę moja ulubiną trafiłem na nicku smoczek 5,7,13,i i liazki bez 6 łobuzy
Ulexxa może masz racje wtedy jak to napisałem to byłem wściekły nie na niego oczywiście. Nie mam w zwyczaju zaczepiać kogoś, a nawet nie wiem po co to napisałem
ale i tak Pan odpowiada tym Osobom..ktore sa Panu wygodne....mnie Pan nie odpowiada..ale coz pech jak zwykle..
HARTGE masz racje bym przegapil
michellex wole sie troche zastanowic przed napisaniem czegos gorszącego i dlatego tak malo pisze
Player..kazdy z nas ma lepszy lub...gorszy czas..
naprawde..powinienes przeprosic osobe ktora uraziles..
oo ile tak czujesz..
naprawde..powinienes przeprosic osobe ktora uraziles..
oo ile tak czujesz..
Ola...dobrze to napisałaś ...pasko nie odpowaidada wszytkim na pytania ....udaje że nie widzi
Ulexxa
Tak też zrobię jak będzie na czacie
Tak też zrobię jak będzie na czacie
Player..pamietaj..kazdy ma swoj swiat..kazdy jest jaki jest..nie zmienimy ani siebie ani..innych..trzeba byc..
po prostu..soba...
po prostu..soba...
Ola ...miałaś dodać swój piekny uśmiech a jest ten mak czerowny
troche tak .ale nie gniewaj sie wtwdy mialem dobry humor i chcialem troche pozartowac
ok. ja uciekam dziękuje wszystkim za życzonkai życze Miłego dniaa wieczorkiem
Bronson .. w Wawie daleko nie mam do Ciebie jakś godzinkę i jestem ..więc juz możesz robić zakupy
Micheli..jeszcze raz naj naj naj wszystkiego czego sobie zyczysz..
i mega naj wygranych
Micheli nie jest to typowa miuza..na te uroczystosc..ale ale
leci z serducha...
http://www.youtube.com/watch?v=Mtr6lzjgHbA
i mega naj wygranych
Micheli nie jest to typowa miuza..na te uroczystosc..ale ale
leci z serducha...
http://www.youtube.com/watch?v=Mtr6lzjgHbA
Bronson ...Grześki to ja lubie ale tylko czekoladowe przyjedz to razem go pozdrowimy
a
HARTGE....nie widziałem ..rano dzisiaj dopiero zawitałem do domku ..i teraz odpoczywam ..