Wpisy 1 136 308 – 1 136 407
29 września 2012 14:34 → 29 września 2012 15:09, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 290 000 złotych
Micheli..to ten..nr. 1134218..szok!!! przeciez WN. jest debesciak
Ulexxa
Wlazi jakies cos..i robi tu..sztuczny szum..aa sam nnie ma nic ciekawego do powiedzenia...szok...
Michelexx.
Przepraszam,ale nie takie coś miało się wkleić.
Przepraszam,ale nie takie coś miało się wkleić.
Jakim cudem to weszło?Nie wiem.
emerytka 46 jak w 1 zakladzie wyslanym trafilas to nie jest zle
miszel...wszystkiegoo naj najlepszego 1o0 latek
Albin.No w jednym.W tym ,który stale wysyłam.
8/8x8 , 9/10 .9/10+ nie najgorsza tabelka chyba 40stki obstawiali
Lilus mieszkanie w Berlinie..juz prawie jest..drogie ale czort tam..coo zrobic..trza to trza..ehhh ..ale damrady moze?
oj mowie Ci..koncowa swiata..ale moze sie jakos wyplatam z tych mroczni..
oj mowie Ci..koncowa swiata..ale moze sie jakos wyplatam z tych mroczni..
7/7x2
emerytka 46
8 x 8/8 Agatka miała racje
Albin.
To nic na dzisiaj nie wysłałeś??
To nic na dzisiaj nie wysłałeś??
Micheli....nio probuje..mam siostre ktora pomaga i czuwa nad wsiem....jest ciezko...oj tak..
Pasko..jeszcze nigdy mi nie odmachales..raczka..
moze zrobilbys to chociaz raz..heee?
moze zrobilbys to chociaz raz..heee?
ciekwawe czy te 8/8 x 8 to kilka osób, czy jedna tylko, ze wyslała na kilku kuponach?
moje liczby z 2012-09-16 dzisiaj by powpadaly elegancko ciezko wyczuc
ulexxa...no napewno jest cięzko wierzei tak jesteś silną kobitką, że tak dzielnie to znosisz
Pasko trudno uwierzyc ze padlo 8/8 x 8 ja czekam z niecierpliwoscia na 10/10+ co najmniej x20
Ktoś dzisiaj się łączy z nami o 22:30?
Przypominam, że instrukcja krok po kroku jak dołączyć do Google Plus jest w artykule: http://www.multipasko.pl/news116.html
Bez konta Google+ nie można się połączyć.
Przypominam, że instrukcja krok po kroku jak dołączyć do Google Plus jest w artykule: http://www.multipasko.pl/news116.html
Bez konta Google+ nie można się połączyć.
Tzn. oglądać i słuchać mogą wszyscy tak czy siak nawet bez konta Google+, ale nie mogą się podłączyć do rozmowy.
pasko...wiem konto.. nie mozna połączy w googlach ..ale cyc tak słabo zna zarejestrowanie
ulexxa
Co do wpisu 1134218. Mam takie zdanie da jego temat, albo narzeka albo wstawia te ------------- pod wypowiedzią. Nie lubię go i już.
Co do wpisu 1134218. Mam takie zdanie da jego temat, albo narzeka albo wstawia te ------------- pod wypowiedzią. Nie lubię go i już.
27wrzesnia tez ladnie wpadly te 40stki łacznie z liczba 39 wogole we wrzesniu nawet wchodzily te liczby
Oczywiście opcję wideo można w każdej chwili wyłączyć jednym kliknięciem. Ja sam również nie zamierzam być na wizji... no może chwilę
dobra juz znikam...
PPasko..Pan zawsze mnie traktuje jako osobe gdzies ponizej..
jestem POLKA..tyle ze mam prawa Germany..wie Pan co..
moze sie Pan nawet pogniewac..lubie te strone..iiii jest to moja pierwsza strona..gdzie "wlazlam"...i polecam ja innym...jest
jestem POLKA..tyle ze mam prawa Germany..wie Pan co..
moze sie Pan nawet pogniewac..lubie te strone..iiii jest to moja pierwsza strona..gdzie "wlazlam"...i polecam ja innym...jest
13max33
Bronson
miszella ...wszytkiego najlepszego ....żeby Ci się wszytko o czym marzysz spełniło
Player..hmmm..aby kogokolwiek polubic ohoho wiesz ile potrzeba soli..wspolnie zmlocic?...
od dzis bede obseerwowc Twoje wpisy..z pewnoscia sa supcio madre
od dzis bede obseerwowc Twoje wpisy..z pewnoscia sa supcio madre
P.pasko a ja nie jestem jeszcze w.i.pem będ,e tez mogl wieczorwm rozmawiac
P Paskowski..powiem jedno..ma Pan super wypowiedzi..weszlabym na ten Panski czat..ale narazie czasowo nie dam rady..ale ale jest
Nie było mnie parę dni ....powazene sprawy miałem ..ale na dzień dobry trójeczkę moja ulubiną trafiłem na nicku smoczek 5,7,13,i i liazki bez 6 łobuzy
Ulexxa może masz racje wtedy jak to napisałem to byłem wściekły nie na niego oczywiście. Nie mam w zwyczaju zaczepiać kogoś, a nawet nie wiem po co to napisałem
ale i tak Pan odpowiada tym Osobom..ktore sa Panu wygodne....mnie Pan nie odpowiada..ale coz pech jak zwykle..
HARTGE masz racje bym przegapil
michellex wole sie troche zastanowic przed napisaniem czegos gorszącego i dlatego tak malo pisze
Player..kazdy z nas ma lepszy lub...gorszy czas..
naprawde..powinienes przeprosic osobe ktora uraziles..
oo ile tak czujesz..
naprawde..powinienes przeprosic osobe ktora uraziles..
oo ile tak czujesz..
Ola...dobrze to napisałaś ...pasko nie odpowaidada wszytkim na pytania ....udaje że nie widzi
Ulexxa
Tak też zrobię jak będzie na czacie
Tak też zrobię jak będzie na czacie
Player..pamietaj..kazdy ma swoj swiat..kazdy jest jaki jest..nie zmienimy ani siebie ani..innych..trzeba byc..
po prostu..soba...
po prostu..soba...
Ola ...miałaś dodać swój piekny uśmiech a jest ten mak czerowny