Wpisy 113 618 – 113 717
24 maja 2010 14:39 → 24 maja 2010 17:37, 100 wpisów
Zdradzę ci Rafał,że postawiłem na liczby parzyste,mam ich na kuponie cztery.
* Autor: Marian Hemar
Płynie! Płynie! Hipopotam!
Jaki duży! Widać go tam!
Wygląda jak krowa, której w jakąś dziurkę
Ktoś niegrzeczny wetknął rurkę
I nadmuchał nadmuchał nadmuchał.
Mówili mu: przestań dmuchać!
Ale on nie posłuchał.
Płynie! Płynie! Hipopotam!
Jaki duży! Widać go tam!
Wygląda jak krowa, której w jakąś dziurkę
Ktoś niegrzeczny wetknął rurkę
I nadmuchał nadmuchał nadmuchał.
Mówili mu: przestań dmuchać!
Ale on nie posłuchał.
"Ja się nigdy nie poddaję! -powiedział po walce z Sylvią Pudzianowski"
A powiedział. po walce w której na początku drugiej rundy się poddał.
W tym przypadku powiedzenie "nigdy nie mów nigdy" zyskuje na znaczeniu.
A powiedział. po walce w której na początku drugiej rundy się poddał.
W tym przypadku powiedzenie "nigdy nie mów nigdy" zyskuje na znaczeniu.
Hipcio typuje liczby i wysyła kupony i nie wchodzi nikomu w wątki na forum.Jest spokojnym zwierzątkiem.
Pięknaja klawy wierszyk...
Hipo,piszę jako "osobnik"
Umiar we wszystkim jest wskazany.
Hipo,piszę jako "osobnik"
Umiar we wszystkim jest wskazany.
Rafał ja nie mogę grać na lottomat,bo wysyłam tylko jeden zakład.
Zgadzam się z tym zdaniem kolego Monet.Przede wszystkim umiar w hazardzie,który trzeba traktować jak rozrywkę.Pozdrawiam.
Właśnie na jednym forum katolickim napisałem, że na stronie o hazardzie i grach liczbowych jest osoba która oczekuje wsparcia duchowego. Dla zobaczenia jak będzie reakcja moderacji podałem też 10 liczb na wieczorne losowanie MM.
Przed chwilą otrzymałem takiego maila:
"Szanowny Forumowiczu. W związku ze złamaniem naszego regulaminu, Twoje konto zostało usunięte. Złamałeś punkt regulaminu : Użytkownicy są zobowiązani do dokonywania wpisów zgodnie z tematem w jakim piszą.
Nasze forum nie posiada tematów związanych z hazardem oraz grami liczbowymi, dlatego, że uważamy uczestniczenie w tego typu przedsięwzięciach za grzech."
W końcu się dowiedziałem dlaczego i jak hipopotan trafił tutaj. No bo tutaj można grzeszyć. Z innych for już pewnie dawno wyleciał na zbity pysk.
Przed chwilą otrzymałem takiego maila:
"Szanowny Forumowiczu. W związku ze złamaniem naszego regulaminu, Twoje konto zostało usunięte. Złamałeś punkt regulaminu : Użytkownicy są zobowiązani do dokonywania wpisów zgodnie z tematem w jakim piszą.
Nasze forum nie posiada tematów związanych z hazardem oraz grami liczbowymi, dlatego, że uważamy uczestniczenie w tego typu przedsięwzięciach za grzech."
W końcu się dowiedziałem dlaczego i jak hipopotan trafił tutaj. No bo tutaj można grzeszyć. Z innych for już pewnie dawno wyleciał na zbity pysk.
xelom > NIE. Chciałem się tylko przekonać, czy na stronie o wierze można pisać o grach liczbowych - NIE MOŻNA (automatyczny ban)
Czy na stronie o grach liczbowych i hazardzie można pisać o wierze, namawiać do chodzenia do kościoła itd. - MOŻNA
Chciałem tylko sprawdzić dla własnej satysfakcji, czy wcześniej miałem ja i kilku innych użytkowników tej strony rację prosząc hipopotana żeby trzymał się ram tej strony, bo o wierze są inne do tego przeznaczone fora.
Czy na stronie o grach liczbowych i hazardzie można pisać o wierze, namawiać do chodzenia do kościoła itd. - MOŻNA
Chciałem tylko sprawdzić dla własnej satysfakcji, czy wcześniej miałem ja i kilku innych użytkowników tej strony rację prosząc hipopotana żeby trzymał się ram tej strony, bo o wierze są inne do tego przeznaczone fora.
Rafał już niedługo czeka mnie wędrówka do kolektury,muszę tylko obrać dobry kierunek.Bo liczby mam nadzieję,że postawiłem dobre.Pozdrawiam i życzę wygranej.
Życz mi DanteV wysokiej wygranej,bo muszę kupić wiele smakołyków dla bałwana.Pozdrawiam.
danteV > no popatrz co za niewdzięcznicy!
Zamiast podziękować za podany za free zestaw i podjąć dyskusję np. o wyższości liczb parzystych nad nieparzystymi ,to Ciebie forum pogonili?
Zamiast podziękować za podany za free zestaw i podjąć dyskusję np. o wyższości liczb parzystych nad nieparzystymi ,to Ciebie forum pogonili?
Widzę, że tu dalej wesoło - a Hipcio w centrum zainteresowania... i jaki jest tego efekt, że każdy choćby z ciekawości czyta jego wpisy! A on swój cel osiąga.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
danteV ci ludzie jacyś nawiedzeni czy co.a wcześniejszy wpis troszkę nie taki problem z klawiaturą
slawetna74 nie każdy czyta ja po paru jego wpisach mam swoje zdanie na jego temat i dziwi mnie to że tu nawija o tym w kółko a to nie jest związane z tematyką tej stronki.
O godzinie 14 nie było liczby 33. {/ przenoszę ją na jutro do -testu liczb lotto-/}.
No a teraz zamiast toczyć się rozmowa o kulkach numerkach to będzie o tym, co na innych forach wolno,a czego nie.
Skończył się temat Hipcia i jego wpisach,to teraz trzeba go czymś innym zastąpić.
OK- czy ktoś ma jakieś doświadczenia (miłe lub nie ) z innych stronek?
Skończył się temat Hipcia i jego wpisach,to teraz trzeba go czymś innym zastąpić.
OK- czy ktoś ma jakieś doświadczenia (miłe lub nie ) z innych stronek?
może ja źle myślę, ale wydaje mi się, że taki czat może być o "mydle i powidle"
oprócz czatu jest forum gdzie już są konkretne tematy i tam rozumiem oburzenie...
wolelibyście żeby czat wyglądał tak?:
(+)....1,3,8,15,37
(-)....2,4,9,16,38
(X)....3,5,10,17,39
(Y)....4,6,11,18,40
(Z)....5,7,12,19,41
oprócz czatu jest forum gdzie już są konkretne tematy i tam rozumiem oburzenie...
wolelibyście żeby czat wyglądał tak?:
(+)....1,3,8,15,37
(-)....2,4,9,16,38
(X)....3,5,10,17,39
(Y)....4,6,11,18,40
(Z)....5,7,12,19,41
:))) Jaka jest różnica między policjantem a księdzem ?
ZASADNICZA : Jak odprowadza Cię policjant, to masz jeszcze jakąś szansę - jak ksiadz - to już żadnej nadziei ;)
No to sobie nagrabiłeś Dante. Nie widzę perspektyw na zbawienie ;))PP
Pozdrawiam Chłopaki ;)))
ZASADNICZA : Jak odprowadza Cię policjant, to masz jeszcze jakąś szansę - jak ksiadz - to już żadnej nadziei ;)
No to sobie nagrabiłeś Dante. Nie widzę perspektyw na zbawienie ;))PP
Pozdrawiam Chłopaki ;)))
Zgadza się dziewczyny!!!
To szczelmy sobie teraz jakieś numerki na wieczór -
na poprawę humorków :)
69 :) - to już było .... może 33 :)
Pozdrawiam Was z zachmurzonego Śląska.
To szczelmy sobie teraz jakieś numerki na wieczór -
na poprawę humorków :)
69 :) - to już było .... może 33 :)
Pozdrawiam Was z zachmurzonego Śląska.
W jednej kolekturze w moim mieście jest taka promocja... Jak kupisz jeden kupon lLos Milionos to dostaniesz gratis paczkę landrynek lub talię kart.Kolektor każdego klienta namawia do kupna tego.Ale się uśmiałem przez te landrynki gratis...
slawetna ; Z tych rozluźniających numerków to może być jeszcze 44,22 i 77 ;))
Hejka Kathy;) Buziaki
Hejka Kathy;) Buziaki
Hosiu :))) zestaw Mi się podoba :)
Tylko jak Ja te nogi zawinę na głowę ha...ha.. (żarcik)
Pozdr.
Tylko jak Ja te nogi zawinę na głowę ha...ha.. (żarcik)
Pozdr.
:))) Chodziło Mi o tą liczbę 44 :)))))
slawetna Dobrze,że 88 nie ma ;)
Idą dwa zera przez pustynię. Spotykają ósemke - "Że też im się chce w taki upał " :)
Idą dwa zera przez pustynię. Spotykają ósemke - "Że też im się chce w taki upał " :)
hosia > bany to moja specjalność :)
Odpisałem że decyzję Administracji przyjmuje z pokorą, obiecuje poprawę i pokutę, a na wieczór typuję 69 :) :) :) :)
Odpisałem że decyzję Administracji przyjmuje z pokorą, obiecuje poprawę i pokutę, a na wieczór typuję 69 :) :) :) :)
danteV ... :)))) widzę ,że mężczyźni to jednak "twardo" przy tym 69 :))
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Witam serdecznie , zwracam się do wszystkich z pytaniem czy ktoś obserwuje wymiany piłek w maszynie ?
:)))
Magneto bierz jak dają ;)Zawsze to można sobie za friko posmoktać albo orżnąć kogoś w pokera ;)
slawetna74 No właśnie to ciekawe, że tak lubią ten numerek ;)
Mam pewne podejrzenia ;)
slawetna74 No właśnie to ciekawe, że tak lubią ten numerek ;)
Mam pewne podejrzenia ;)
Hosiu > z tego wynika, że jakby można było obstawiać 6 jednakowych cyfr w totka to w większości była by to cyfra 69 :)))
dantev.to o czym oni na tym forum
piszą ?
a swoją drogą to widze ich miny jak
im jakiś gosciu
z numerami wyskoczył
a my wszyscy mamy grzech ???
ha ha ha :)
piszą ?
a swoją drogą to widze ich miny jak
im jakiś gosciu
z numerami wyskoczył
a my wszyscy mamy grzech ???
ha ha ha :)
Monet mówią, że w Szczecinie powódź będzie trwała 2 tygodnie . Trzymaj się i nie popłyń. Buziole po starej znajomosci ;)))
Czy na pewno 69?
Z tej pozycji(liczbowej oczywiście) zdecydowanie preferują....6 .
A może się mylę....
Z tej pozycji(liczbowej oczywiście) zdecydowanie preferują....6 .
A może się mylę....
xelom > mniej więcej o tym samym co kolega "hipopotan" tutaj. Mi "Grzech" to dali już na chrzcinach :) :) :)
hosia > trzeba daną rzecz miękko "ująć" żeby było później twardo. Chyba jakoś tak.... nie? :)
slawetna74 > bo chłop się później budzi spocony i zasapany, zamiast obok hosi lub slawetnej jak zwykle przytulony do ściany :)
hosia > trzeba daną rzecz miękko "ująć" żeby było później twardo. Chyba jakoś tak.... nie? :)
slawetna74 > bo chłop się później budzi spocony i zasapany, zamiast obok hosi lub slawetnej jak zwykle przytulony do ściany :)
danteV > No super :) Talent masz - aż miło poczytać :)
tylko hipopo gdzies znik a tu zamiast o grach czat sie zmienil w siedlisko pychy nieczystosci i rozpasania ciekawe z jakich stronek trafili tu coniektorzy
xelom > ogólnie się przyznam, że jadąc samochodem często słucham RM. W żadnej innej stacji nie zaznasz tyle miłosierdzia do drugiej osoby jak właśnie w tej.
Z archiwum :
- Szczęść Boże, kto po drugiej stronie?
- Szczęść Boże księdzu. Mam na imię Maria
- Z czym do nas dzwonisz Mario?
- Ja proszę księdza chciałam tylko powiedzieć, że jakbym chwyciła tego Niesiołowskiego, to bym mu wszystkie kłaki powyrywała, zaczepiła do woza i ciągła przez całą wieś, bo to straszny gnój jest.
- Dziękujemy Mario za Twój miły głos
- A czy mogłabym proszę księdza jeszcze jakąś modlitwę?
- Innym razem Mario, innym razem Mario. Zostań z Bogiem.
Słuchacie państwo katolicki miłosierny głos z Torunia. Za chwilę podamy jak i gdzie wpłacać, żebyśmy my mogli wypłacać.
Z archiwum :
- Szczęść Boże, kto po drugiej stronie?
- Szczęść Boże księdzu. Mam na imię Maria
- Z czym do nas dzwonisz Mario?
- Ja proszę księdza chciałam tylko powiedzieć, że jakbym chwyciła tego Niesiołowskiego, to bym mu wszystkie kłaki powyrywała, zaczepiła do woza i ciągła przez całą wieś, bo to straszny gnój jest.
- Dziękujemy Mario za Twój miły głos
- A czy mogłabym proszę księdza jeszcze jakąś modlitwę?
- Innym razem Mario, innym razem Mario. Zostań z Bogiem.
Słuchacie państwo katolicki miłosierny głos z Torunia. Za chwilę podamy jak i gdzie wpłacać, żebyśmy my mogli wypłacać.
niemieszajcie rydzyka z kosciolem bo to jest juz inna parafia on jest dobrym biznesmenem i nikt mu nic nie zrobi ale nie nam to osądzac
pikpok111 > Ty to też taki mały "zboczek" jesteś :) :) :)
Zaraz po liczbie 69 o mieszaniu piszesz.
My tylko kolego podtrzymujemy temat pod nieobecność "hipopotama" No
Zaraz po liczbie 69 o mieszaniu piszesz.
My tylko kolego podtrzymujemy temat pod nieobecność "hipopotama" No
Kiedyś miałem taki sen.
Idę po schodach do nieba, idę godzinę, dwie, idę cały dzień nagle z daleka widzę już te magiczne drzwi do niebios. Jeszcze parę schodów i wreszcie będę, myślę sobie. Dochodzę w końcu do tych drzwi, a tam napis
"Zostałeś zbanowany" :)
Idę po schodach do nieba, idę godzinę, dwie, idę cały dzień nagle z daleka widzę już te magiczne drzwi do niebios. Jeszcze parę schodów i wreszcie będę, myślę sobie. Dochodzę w końcu do tych drzwi, a tam napis
"Zostałeś zbanowany" :)
RafSaw30 > Witaj :)
jeszcze raz was zapytam czy mozna wyrzyc z multilotka ale bez sciemy napiszcie
annamaria: Tobie wolno wszystko! Wraz ze swoimi licznymi nikami mozesz nawet kółko różancowe na forum założyć ;P
Ja na 22:15 typuje - 25 -29
annamaria > zapomniałaś pochwalić samą siebie. Wiesz, te twoje:
" Bravo pani..... Pani jest cudowna. Zgadzam się z Panią Pani........ "
" Bravo pani..... Pani jest cudowna. Zgadzam się z Panią Pani........ "
Nie dziw się Hosiu, annamaria jest niepełnoletnia i "wszystkie" tematy powyżej 18-stego roku ją szokują :))
hosia >>> ale można WYRZYĆ się na Multi Multi,gdy numerki nie "idą" po naszej myśli co?
Pzdr.
Pzdr.
annamaria >>> co Ty taka zapominalska jesteś?
a gdzie brava itp. lud się domaga.
a gdzie brava itp. lud się domaga.
Gdybym grał to postawiłbym na 1 i/lub 80. Każdy początek musi mieć swój koniec.
tomcio1972 > z punktu widzenia wiary, można się też WYRZEC :)
tomcio1972 > z punktu widzenia wiary, można się też WYRZEC :)
To ja Wam życzę miłego dnia. Zmykam, bo słońce wyszło i mój cień się pojawił na czacie :)
ponowna wycieczka do kolektury zaliczona.wysłane cyferki podane we wpisie 113643
kathy >>> obyś jeszcze upragnioną wygraną "zaliczyła" o 6+9 nie wspomnę :PPP
no właśnie kogo może mieć na myśli "księciu" stronki?
No pewnie, nie pewnego pana z innych rejonów neta,który poznał pewną 28 letnią blondynę i o mało nie zniszczył jej małżeństwa :PPPP
No pewnie, nie pewnego pana z innych rejonów neta,który poznał pewną 28 letnią blondynę i o mało nie zniszczył jej małżeństwa :PPPP
kathy >>> oby Ci się udało coś "większego" ustrzelić - pewnie rozwiąże to niektóre problemy :)
Poprzednia wersja testu jest nieaktualna. Nowa wersja może być jutro zmieniona.
01. 05. 06. 08. 09. 10. 12. 18. 22. 25. 31, 32, 33. 34. 35. 37. 39. 41, 42, 44, 46.
01. 05. 06. 08. 09. 10. 12. 18. 22. 25. 31, 32, 33. 34. 35. 37. 39. 41, 42, 44, 46.
Jakiej narodowości był Amor?
- Rosyjskiej. Latał z gołą dupą, uzbrojony po zęby, strzelał do ludzi i mówił, że to z miłości.
- Rosyjskiej. Latał z gołą dupą, uzbrojony po zęby, strzelał do ludzi i mówił, że to z miłości.
http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/zlamana-noga-pudziana,1,3229431,wiadomosc.html
ja też witam wierzących i niewierzących
oczywiscie w swoją wygraną
jedna wiadomosc dobra.nie pada
można zaatakować kolektury
pozdrawiam
oczywiscie w swoją wygraną
jedna wiadomosc dobra.nie pada
można zaatakować kolektury
pozdrawiam
xelom...kolektura zaliczona w największym deszczu.
czy to jakiś znak?
czy to jakiś znak?
Witaski Lilka:))) cmokasy... jak to nie słyszałaś .... Lilka. facet zakochał się w pewnej kobiecie z tego chatu... pisali do siebie dzwonili ... i co??? facet zbzikował na jej punkcie do domu jej przyjechał męża ustawiać!!!