Wpisy 1 135 749 – 1 135 848
29 września 2012 01:52 → 29 września 2012 08:23, 100 wpisów
6-ek nie było raczej nigdzie. W 3gry.pl była 5-ka w Mini na pewno bo się chwalą.
na clublotto piszą:
Kupon LOTTO nr 9 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 17.11.2011r. Łączna wygrana to 54 835.90 zł
Kupon LOTTO nr 19 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 20.10.2011r. Łączna wygrana to 69 804.70 zł
Kupon LOTTO nr 15 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 18.02.2012r. Łączna wygrana to 69 587.00 zł
Kupon LOTTO nr 34 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 15.03.2012r. Łączna wygrana to 25 713.00 zł
Kupon LOTTO nr 41 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 05.06.2012r. Łączna wygrana to 94.116.00 zł
Kupon LOTTO nr 9 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 17.11.2011r. Łączna wygrana to 54 835.90 zł
Kupon LOTTO nr 19 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 20.10.2011r. Łączna wygrana to 69 804.70 zł
Kupon LOTTO nr 15 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 18.02.2012r. Łączna wygrana to 69 587.00 zł
Kupon LOTTO nr 34 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 15.03.2012r. Łączna wygrana to 25 713.00 zł
Kupon LOTTO nr 41 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 05.06.2012r. Łączna wygrana to 94.116.00 zł
te 3gry to mi sie podobaja tylko te kupony na ekranie i random losowania
czyli np. 5 czerwca prawie 100 000 za 5-kę, czyli dla nich prawie 5000 prowizji
Nie, bo od strony prawnej wydaje mi się to trudne. Takie zbieranie pieniędzy od anonimowych osób, bez faktury, itd. potem puszczanie kuponów Lotto za nich (prawie jak gra przez internet, która jest zabroniona ustawą), potem rozdzielanie wygranych.... prawie jak Amber Gold
nie wiem jakby mi to sklasyfikował urząd skarbowy, taki rodzaj usługi
jak myslisz ... gdzie sie wiecej osob zlozy ? na clublotto czy tutaj ?
jak będę miał osobę która mnie poprowadzi prawnie, to może kiedyś a oni działają, bo działają... antykomor.pl też działała i zarabiała
według mnie jest to działanie na granicy prawa i trzeba wiedzieć jak to robić zgodnie z prawem, rozliczać, itd.
Maksymalna opłata serwisowa za obsługę jednego formularza gry, niezależnie od ilości zakładów, ilości losowań lub systemu gry to 3,75 zł + 1,5% od wartości kuponu w kolekturze.
.
.a tam ... Cicho byc
.a tam ... Cicho byc
.
.mini 2 , 8 , 21 , 32 , 42
.
.
.mini 2 , 8 , 21 , 32 , 42
.
.
.
.nie spac prezesy
.
.
.nie spac prezesy
.
.
.
Jestesmy jak nietoperze lubimy noc
.
.
Jestesmy jak nietoperze lubimy noc
.
.
ja czytam rozne portale ... teraz mysle sobie czy skladac nowego kompa czy poczekac nastepne 5 lat )
.
Jak sciagnac opere mini 7.0
mialem ale usunela sie i kicha teraz mam 5.1
.
.
Jak sciagnac opere mini 7.0
mialem ale usunela sie i kicha teraz mam 5.1
.
.
na telefon panie
.
.
.
.
patrzylem jakos nielapie ... Wyskoczyla mi np jakas przegladarka ale kom... Mozilla bodajze ? 33 mb uf to nie na tela tylko kompa
.
.
.
.
http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Opera_Mini_pobierz_niezwykle_popularna_mobilna_przegladarke_download-39229.html
.dzieki za strone
.
.
.
.
.
.
.obudz sie donald tusk TWUJ WROG U BRAM
.ja bym pila dziada kroil . I to tak powoli
.
.
tutaj jest gracz - ktory ma kase i nie musi grac jak pasco wiesz to podaj jego nick
ostatnio - jak bylem u ciebie pasco - to dal adresik do boney - za mlody jestes zeby to zrozumiec - powiem tak trygonometria - to pikus dla niego - hmm
troche szkoda - ze taki zostales - ale co zrobic? - prosze nie naciagaj ludzi ktorzy chca cos wygrac - za duzo reklam
i teraz jestes wielki? - zarabiasz na reklamach - starsze panie klikaja
sorki pasco - widze ze woda sodowa odbila hehe
sorki pasco - widze ze woda sodowa odbila hehe
kiedys to bylo fajosko - mozna bylo w fortunie obstawic - teraz karmisz ludkow?
nie pamietasz graczy - ja to dupek jestem ale przypomnij sobie kto tutaj klikal
moze ? hmm starsze panie klikna - pasco - ty faktycznie nie zrozumiales - hehe
.
.
.wstawac ! Prezesy ... Nowy dzien przed nami
.
.
.
.
.wstawac ! Prezesy ... Nowy dzien przed nami
.
.
.
.
.
.bry y a ha y bry
.
.bry y a ha y bry
.
.
. wstawac prosiaczek z wojska wrucil
.
.
.
.
. wstawac prosiaczek z wojska wrucil
.
.
.
.
.
. A to trza opic wygrana jaka flaszke kupic
.
.
.
. A to trza opic wygrana jaka flaszke kupic
.
.
.
.
. Powitac wodza tega pala
.
.
.
. Powitac wodza tega pala
.
.
.
.
. Unchap... E watpie pasko mnie chyba polubil
.
.
.
. Unchap... E watpie pasko mnie chyba polubil
.
.
.
.miejmy nadzieje ze pazdziernik lepszy bedzie
.
.
.miejmy nadzieje ze pazdziernik lepszy bedzie
.
.
.
.
.
.
.
. 18 pewniak
45 50 parka lesbijek
.
.
45 50 parka lesbijek
.
.
. Trza jaka kawe wypic ...
. Co taka cisza
. Co taka cisza
nie obrazajcie sie na mnie juz tych kropek niebede pisal wybaczcie
odp co bo popelnie samobujstwo jak mag magic 1 z paktofoniki
a mieszkam na parterze chyba nic z tego niebedzie
unchappy no wlasnie pasuje jakie liczby wymyslec
no z kropkami dam se siana
no narka unchappy .milego dnia zycze
ale co by nie mowic, to ts wyciaga od mpaskowiczow prawie 200 tys. miesiecznie, sadzac tylko po obecnych wynikach sondy
no tak mniej wiecej wychodzi
pa tygrysku
Dzień dobry.Miłego.Wysokich wygranych.
dmercia46 drapcio
drapcio mówisz ze masz typy w profilu..a le miałeś wczoraj w typach tylko 3/10 w wygrane 5/9...to jak to jest???
emerytko
miało byc emercia tak zrobniale...
miało byc emercia tak zrobniale...