Wpisy 1 135 076 – 1 135 175
28 września 2012 19:59 → 28 września 2012 20:56, 100 wpisów
przydały by się instrukcje jakieś jak się połączyc na taką rozmowę
widocznie jestem niewygodny dla T.S
Zakłócają moje fale jak radio FREE EUROPA
Zakłócają moje fale jak radio FREE EUROPA
hartge
trzeci temat pod czatem
-> Spotkania na żywo na stronie multipasko
trzeci temat pod czatem
-> Spotkania na żywo na stronie multipasko
scols... nie mów dobranoc pasko ..jeszxcze poszedł do kibla ..brzuszku jest pełnoo
Scolls no to trzymamy
Ja dzis podprowadzilam liczby Skorpionowi no i 4/6 na dalsza gre jest.
A w ogole to mialam smieszna historie z numerologia
Ja dzis podprowadzilam liczby Skorpionowi no i 4/6 na dalsza gre jest.
A w ogole to mialam smieszna historie z numerologia
http://skierniewice.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1484695,w-bolimowie-zostal-otwarty-plac-zabaw-foto,3110621,id,t,zid.html
moze to ta pani z fotki chetnie bym poznal osobiscie
moze to ta pani z fotki chetnie bym poznal osobiscie
Właśnie zakończyliśmy kolejne testowanie spotkanie na żywo na multipasko. Jak ktoś przegapił można zobaczyć i odsłuchać:
http://www.youtube.com/watch?v=1pD3M6kfHfk
Przez pierwszą minutę nic nie słychać...
http://www.youtube.com/watch?v=1pD3M6kfHfk
Przez pierwszą minutę nic nie słychać...
Rudy siersciuch vel wiewiorka spotkana gdy wychodzilam z pracy przeliczona na liczby dala mi 3/6 a dzis dla zartu przeliczylam emotki aniola i diabelka przeslane mi przez nawi77 no i o 14-stej byloby 3/4, 2/4,
Pasko musisz dopracowac polaczenie technicznie bo to bylo tylko na dwie osoby w porywach do trzech a chwilami nie dalo sie sluchac
medea76 wedlug mnie dobrze myslisz tylko chyba lepszy efekt bylby ze snami niz realem
swoja droga to ciekawe czy ktos z tego Bolimowa wytrzyma cisnienie wspolmieszkancow czy skasuje i slad po nim zaniknie
Pasko wiesz co wstydzilby sie ***a ...
reklama "TYSIACE ROSJANEK SUZKA POLAKOW" na tej stronie ?
reklama "TYSIACE ROSJANEK SUZKA POLAKOW" na tej stronie ?
Żelka
scolls
Problem w tym, że nadal mam problem z zapamiętywaniem treści snów
scolls
Problem w tym, że nadal mam problem z zapamiętywaniem treści snów
medea76 musisz potrenowac z medytacja wiesz ze czlowiek podczas jednej nocy ma do 4 snow w 4 fazach
http://www.benchmark.pl/uploads/backend_img/a/fotki_newsy/201209/Rozne/Dell%20UltraSharp%20U2913WM%20-%20630.jpg
medea, nie uwierzysz!! Dzisiaj kupon wysłany w kolekturze o numeroligii 7 i terminalu 7 o 15:42:31 [7!]
ma cie jakiegoś wróżbitę na dzisiejszy wieczór >?? bo nie wiem czy dobrze obstawiłem liczby a by mógł wiedzieć czy dobrze obstawiłem
kondi
Generator wyrzucił mi dla Raka 6,14,28,80 a dla Skorpiona 3,45,74,88 z czego dorobiłam 16,48,64,77
Generator wyrzucił mi dla Raka 6,14,28,80 a dla Skorpiona 3,45,74,88 z czego dorobiłam 16,48,64,77
medea, jak szedłem ulicą, jakiś koleś zapytał mnie o godzinę i była 15:55
Z liczb dających 6 lub z nią powiązanych nie wpadło jeszcze 1(bo 1+5),33,42,51,60,79,15 oraz 18,32,36,42,48,54,72,78
Żelka
Ja też tak myślałam jak kiedyś wyrzucił 81 a potem wleciało 1,8,10,80 i tylko 18 nie było
Ja też tak myślałam jak kiedyś wyrzucił 81 a potem wleciało 1,8,10,80 i tylko 18 nie było
emeryt
Proszę nie kpic z moich pingli -7 dioptrii to nie moja wina, że dostałam wadę w pakiecie genetycznym
Proszę nie kpic z moich pingli -7 dioptrii to nie moja wina, że dostałam wadę w pakiecie genetycznym
medea76
ja nie kpię, jakże bym śmiał
a skąd ja bym miał wiedzieć, że Ty nosisz okulary ?
dotąd nie wiedziałem, słowo honoru
a tak dla żartów o tym koledze, bo twierdzi, że lepiej w nich widzi sny
hi, hi
ja nie kpię, jakże bym śmiał
a skąd ja bym miał wiedzieć, że Ty nosisz okulary ?
dotąd nie wiedziałem, słowo honoru
a tak dla żartów o tym koledze, bo twierdzi, że lepiej w nich widzi sny
hi, hi
żelka
Jutro dzień 7 wypróbuj więc swój dar no i podziel się z kolegami sprawnymi inaczej w tej dziedzinie
Jutro dzień 7 wypróbuj więc swój dar no i podziel się z kolegami sprawnymi inaczej w tej dziedzinie
zela...jeden raz zostałem pintoliłem 3/3 ..moja wina nie grałem w realu
Kondi ogólnie w życiu wypowiedz życzenie a będzie mniej więcej jak chcesz
medea, jutro na sklejenie 5-ki wychodzą mi takie: 21,55,37,3,10,1,5,35,7,70