Wpisy 1 134 776 – 1 134 875
28 września 2012 14:21 → 28 września 2012 16:54, 100 wpisów
Pasko > duzy czat jest lepszy lepeij sie czyta
Każdy kto przebywa na chacie długo (od momentu wejścia na stronę główną musi minąć 20 minut), zobaczy chat w wersji powiększonej o 50%.
Pasko ale po co czekac az 20 minut 1 minuta nie wystarczyla by?
emeryt
Robal_36
Pasko
dane o ilościach trafień w mm - znikają ze względu na miejsce, czy ściągasz gotowca ? - znikają też w mini i lotto - czyli raczej, to drugie ?
lottomat
- o wypłacającym piątkę jakimś, którymś poprzednim prezesie, był o w artykule - wypłacał - bo trafił - skoro moga grać ...
Ostatni też wysyłał na Kabatach - kiedy ktos szarpnał - dwie były 6/6 , i też o tym gdzieś tam pisali
oj, miał facet wyobraźnię - bo gdyby... - jakim fartem by tłumaczył ?
dane o ilościach trafień w mm - znikają ze względu na miejsce, czy ściągasz gotowca ? - znikają też w mini i lotto - czyli raczej, to drugie ?
lottomat
- o wypłacającym piątkę jakimś, którymś poprzednim prezesie, był o w artykule - wypłacał - bo trafił - skoro moga grać ...
Ostatni też wysyłał na Kabatach - kiedy ktos szarpnał - dwie były 6/6 , i też o tym gdzieś tam pisali
oj, miał facet wyobraźnię - bo gdyby... - jakim fartem by tłumaczył ?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 270 000 złotych
Lila
tabelka skromna
majwoj
multiPLUS jest po to, żeby przy odpowiedniej strategii, można było wygrać nawet dwadzieścia pięć milionów
multiPLUS jest po to, żeby przy odpowiedniej strategii, można było wygrać nawet dwadzieścia pięć milionów
http://www.forumlotto.pl/printview.php?t=606&start=0&sid=e8163a33c3056d1b0d0b1a8f6e51f6d5
robal...taak prawda 112 0sób 3/3 ..nic nie wiadomo tu kto nie powazny chyba nie cchce pochwali
Robal_36: dane o ilości trafień MM znikają gdzieś? Jak to znikają?
Robal_36 mozliwe ze nie grali
Pasko ja na czacie jestem ok 40m a czat jak byl maly tak i jest
Pasko
tzn tak - kiedyś miałeś - jeszcze na tamtym serwerze bardzo archiwalne i z wszystkich chyba gier - a teraz prawie, jak w teesie - przykładowo -
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/28-09-2006/
i " Trwa oczekiwanie na informacje o wypłacanych wygranych " ...
tzn tak - kiedyś miałeś - jeszcze na tamtym serwerze bardzo archiwalne i z wszystkich chyba gier - a teraz prawie, jak w teesie - przykładowo -
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/28-09-2006/
i " Trwa oczekiwanie na informacje o wypłacanych wygranych " ...
Dlaczego trzeba czekać 20 minut? Wcześniej było ustawione na minutę i zauważyłem negatywny wpływ tego, bo nie każdy jest takim stałym bywalcem jak Wy. Chodzi np. o fakt, że dużo osób przychodzi tylko na losowanie, ogląda je na stronie głównej i w pewnym momencie chat się powiększa i losowanie im znika sprzed oczu... osoby takie uciekają wtedy ze strony bo nie wiedzą co się dzieje... dla niektórych może śmieszne, ale zauważyłem właśnie takie zachowanie.
w Lotto Plus juz chyba 3 raz z rzedu powtorzyla sie liczba z Lotto
Pasko
Informacje o wygranych Multi Multi są notowane gdzieś od połowy października 2006 i nigdy nie było na stronie multipasko.pl informacji o wcześniejszych wygranych, nigdy też niczego nie "wycinałem".
Natomiast wcześniejsze wygrane są dla innych gier takich jak np. Lotto i Mini Lotto. Tutaj są dane nawet z roku 2003.
Natomiast wcześniejsze wygrane są dla innych gier takich jak np. Lotto i Mini Lotto. Tutaj są dane nawet z roku 2003.
Pasko a moze by zrobic cos takiego zeby mozna bylo wybrac czat maly albo czat duzy
albin_multimulti: myślę, że to dobry pomysł. Muszę się zastanowić tylko gdzie dać ikonkę do takiego powiększenia i jakby miała wyglądać. Swoją drogą to dziwne, że nie masz wersji powiększonej po 20 minutach.
Tak czy siak myślę, że przed godziną 19:00 pojawi się taka opcja powiększenia chatu bez czekania.
Tak czy siak myślę, że przed godziną 19:00 pojawi się taka opcja powiększenia chatu bez czekania.
kto z was to kojarzy ??
http://www.youtube.com/watch?v=ag8XcMG1EX4
http://www.youtube.com/watch?v=ag8XcMG1EX4
Pasjko - dzięki - za daleko chciałem zerknąć
albin
nie taka zła ta tabelka - zobacz - przykładowo 27-10-2006 - też piątek ...
... stara cena,jedno losowanie i jest 703x 3/3
dziś 112, a przecież bywa dramatycznie mniej - prawda ?
703 dzielone przez 2 /-losowania / i przez 2 /- cena/ = 175,75
czy nie p.r.a.w.i.e tyle samo ?
albin
nie taka zła ta tabelka - zobacz - przykładowo 27-10-2006 - też piątek ...
... stara cena,jedno losowanie i jest 703x 3/3
dziś 112, a przecież bywa dramatycznie mniej - prawda ?
703 dzielone przez 2 /-losowania / i przez 2 /- cena/ = 175,75
czy nie p.r.a.w.i.e tyle samo ?
na dłuższą metę T.S każdego z Was wykończy
To tylko kwestia czasu
To tylko kwestia czasu
W jakichś wiadomościach, czy reportażu, ktoś mi powtarzał - na początku podobno 'pacjent' jakiś wystąpił i :
" wiedziałem ,że to piramidka, ale sądziłem że, jako jeden z pierwszych jeszcze się załapię..."
" wiedziałem ,że to piramidka, ale sądziłem że, jako jeden z pierwszych jeszcze się załapię..."
A propos zabawnych zbiegów okoliczności wpis 1134414
Miał być żart a trafiłam 2/4 oraz 3/5 a nawet mogło być 4/7
Miał być żart a trafiłam 2/4 oraz 3/5 a nawet mogło być 4/7
lottomat
A z przyjemnością, bo mam dzisiaj klientów z bardzo dziwnymi sprawami
A z przyjemnością, bo mam dzisiaj klientów z bardzo dziwnymi sprawami
No i z liczb podpierniczonych Rakowi ze strony horoskopfree mam 4/6 czyli zwrot za trzy zakłady jakie puściłam rano
dostawcy Kasy T.S pod dyrekcją sławnego dyrygenta Pasko łączcie się
Głupich i naiwnych nie sieją......
Sami się rodzą
Po teraźniejszych przyjdą następni i następni i tak do końca świata i...od nowa
Sami się rodzą
Po teraźniejszych przyjdą następni i następni i tak do końca świata i...od nowa
Losuje na zyczenie !
Za darmo !
Nie mam wymagan !
Byc moze kiedys mi podziekujesz za szczesliwe liczby ktore Ci wylosuje !
Szukam pieknych kobiet
----------------------------------------------
czyli jesteś bardzo samotny NIKT
Za darmo !
Nie mam wymagan !
Byc moze kiedys mi podziekujesz za szczesliwe liczby ktore Ci wylosuje !
Szukam pieknych kobiet
----------------------------------------------
czyli jesteś bardzo samotny NIKT
medea ty farciaro...
własnie oglądam niedrogie mieszkanie jak na to ugrac???
lottomat jak zwykle ma gotową odpowiedz...
chyba przyjde do ciebie po pożyczke ...
chyba przyjde do ciebie po pożyczke ...
islandorka
A widziałaś mój wpis 1134414 jak nawi77 wysłał mi emotki diabełka i aniołka. No i ta wczorajsza wiewiórka dzie mogło być 3/6 z plusem a było zwykłe 3/6 I wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, ze dzisiaj nic mi się przed oczy nie pcha i pomysłów brak
A widziałaś mój wpis 1134414 jak nawi77 wysłał mi emotki diabełka i aniołka. No i ta wczorajsza wiewiórka dzie mogło być 3/6 z plusem a było zwykłe 3/6 I wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, ze dzisiaj nic mi się przed oczy nie pcha i pomysłów brak
agatkaa