Wpisy 1 134 276 – 1 134 375
28 września 2012 10:22 → 28 września 2012 11:22, 100 wpisów
dzisiaj śniły mi się namietnie 3 liczby, al enie pamiętam jakie: pamiętam tylko że ze stajni 20-tek i 30-tek
ale dzisiaj suma wschodu zachodu dla m. Warszawy = 30=3 wiec daję 30
senna
Z liczbami do wczorajszego lotto to dopiero miałam głupią wpadkę kolejną zresztą, ale potwierdzającą pewną regułę. Niestety mam pilną robotę, więc będę mogła pogadać dopiero za dłuższą chwilę.
Z liczbami do wczorajszego lotto to dopiero miałam głupią wpadkę kolejną zresztą, ale potwierdzającą pewną regułę. Niestety mam pilną robotę, więc będę mogła pogadać dopiero za dłuższą chwilę.
Pozdrowienia dla Lilianny - Spadam do pracy
http://www.youtube.com/watch?v=SBjORE4I-qU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=SBjORE4I-qU&feature=related
Słuchajcie a za mną chodzi 8,11 oraz 45,48 i nie wiem dlaczego.
senna
Z tą wiewiórką to zrobiłam eksperyment po tym jak kondi1 pomógł czajnik i żelazko ze snów. Moja teoria, że podświadomość zwraca naszą uwagę na rzeczy mogące prognozowac szczęśliwe liczby do gier wydaje się mieć kruche, ale jednak uzasadnione podstawy.
senna
Z tą wiewiórką to zrobiłam eksperyment po tym jak kondi1 pomógł czajnik i żelazko ze snów. Moja teoria, że podświadomość zwraca naszą uwagę na rzeczy mogące prognozowac szczęśliwe liczby do gier wydaje się mieć kruche, ale jednak uzasadnione podstawy.
senna
Moja koncepcja jest taka by wytypować dotychczasową metodą ciągi a następnie wyselekcjonować liczby przy pomocy dosłownie wróżenia z kart". Wczoraj na ślepo pytając kart po kolei jakie liczby wypadną z 42 wybrałam już tylko 17 liczb a wśród nich 3/5 w mini. Z lotto poszło gorzej bo karty wskazały 12 liczb w tym 2/6 w lotto oraz 3/6 w lotto+
Moja koncepcja jest taka by wytypować dotychczasową metodą ciągi a następnie wyselekcjonować liczby przy pomocy dosłownie wróżenia z kart". Wczoraj na ślepo pytając kart po kolei jakie liczby wypadną z 42 wybrałam już tylko 17 liczb a wśród nich 3/5 w mini. Z lotto poszło gorzej bo karty wskazały 12 liczb w tym 2/6 w lotto oraz 3/6 w lotto+
Za to już drugi raz w krótkim okresie czasu powtarza się w dniach szczęśliwych dla rodzinki Skorpion, Ryby, Rak sytuacja gdy biorąc liczby z GW (te trójki, które zamieszczam na swoim profilu w cyklu tygodniowym) dla dwóch znaków zodiaku można było wyznaczyć do 12 liczb dających fajne rezultaty.
Wczoraj
Skorpion 14,32,40,41,5,6,4,23,30,20
Ryby 16,37,43,34,7,10,30,40
Mam pewne podejrzenia, że dostrzeganie tego typu zależności ma związek z tym, że urodziłam się z ksieżycem w Skorpionie czyli następnym razem jak będzie taki dzień to wypróbuję tę metodę w realu lub w braku środków na sucho. Zobaczymy czy uda mi się dobrze przekombinować szczęśliwe liczby.
Wczoraj
Skorpion 14,32,40,41,5,6,4,23,30,20
Ryby 16,37,43,34,7,10,30,40
Mam pewne podejrzenia, że dostrzeganie tego typu zależności ma związek z tym, że urodziłam się z ksieżycem w Skorpionie czyli następnym razem jak będzie taki dzień to wypróbuję tę metodę w realu lub w braku środków na sucho. Zobaczymy czy uda mi się dobrze przekombinować szczęśliwe liczby.
nawi...u mnie też ostatnio idzie jak po brygidziea ile ma być tych liczb?
kondi1
No jak się rozkręcę i będę to robić w korzystny dla mojego szczęścia dzień to zmniejszymy liczbę typów do powiedzmy 12
nawi77
No jak się rozkręcę i będę to robić w korzystny dla mojego szczęścia dzień to zmniejszymy liczbę typów do powiedzmy 12
nawi77
lila
Medea
I wszyscy obecni - ja Was Wszystkich pozdrawiam.
Medea-podobno każdy sposób jest dobry jeśli jest skuteczny wiec nie obrażaj się.. ale Ty doprawdy wierzysz w te czary mary?
Medea
I wszyscy obecni - ja Was Wszystkich pozdrawiam.
Medea-podobno każdy sposób jest dobry jeśli jest skuteczny wiec nie obrażaj się.. ale Ty doprawdy wierzysz w te czary mary?
lilka, dzisiaj z parkami krucho [32,30][1,51, ale ta cudem chyba tylko, podobnie jak [49,56][69,74]] gram pewniakami i dałem ci liczby do 3-ki, spisałaś?
remisy na dziś
Olomouc-Brno
N.Farum-Esbjerg
Drogheda-St.Patrick s
Guimaraes-Braga
Kansas-Chicago
Gyoer-Papa
St.Polten-FC Lustenau
Angers-Le Mans
Graz-Wieden
Ambri-Fribourg
Servette-Zug
Rapperswil-Zurich
Olomouc-Brno
N.Farum-Esbjerg
Drogheda-St.Patrick s
Guimaraes-Braga
Kansas-Chicago
Gyoer-Papa
St.Polten-FC Lustenau
Angers-Le Mans
Graz-Wieden
Ambri-Fribourg
Servette-Zug
Rapperswil-Zurich
kondziu...z ciekawościa z tych co mi napisałeś to na 6 liczb 4 mam na nie
Monet
Ja to traktuję jako sympatyczną odskocznię od mojego racjonalnego do bólu życia zawodowego. A że od czasu do czasu przynosi fajne rezultaty to czemu nie spróbować
Ja to traktuję jako sympatyczną odskocznię od mojego racjonalnego do bólu życia zawodowego. A że od czasu do czasu przynosi fajne rezultaty to czemu nie spróbować
lila, z nich trójeczka dzisiaj powinna zostać wylosowana - tak mówi statystyka
Ja sobie z mojego systemu "szesnastkowych" par,trójek,czwórek wzięłam dzisiaj na warszat 17,34,51,68 ciekaw czy coś wpadnie
lila, daj to Ci pokibicuję - efekt murowany. Odkąd zacząłem kibicować ulala, to nic jej nie skika
ja na Twoim miejscu to już bym "kibicował" bejsbolem nad Twoim kompem Mówię Ci, wyrzuć te negatywne emocje, a może to dzidek tak miesza Ci w neuronach
no jak co, przecież nei działał jeszcze wczoraj, bo jakąś sratasmę miałaś podłaczyć czy coś...
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,szczesliwe-szostki-w-warszawie-i-redzie,31858.html
>>... - Naprawdę zależy nam na tym, aby te pieniądze trafiły do graczy. Po to żyjemy, po to funkcjonujemy, żeby ludzie wygrywali pieniądze - podkreślał Gawron.<<
nawi...nie ma za co.Oby weszło z nich jak najwięcej bo mam z nich trójeczki
No ja dzisiaj żadnej wiewiórki nie spotkałam ani żelazko mi na nogę nie spadło, a czajnik działa jak złoto, więc wieszczych znaków brak
senna
Dzisiaj mam w pracy gorący dzień, bo i pracuję do późna a i jutro wczesnym ranem mam ważny wyjazd. Ale jak znajdę chwilę czasu to wrzucę na swój profil. Zgoda
Dzisiaj mam w pracy gorący dzień, bo i pracuję do późna a i jutro wczesnym ranem mam ważny wyjazd. Ale jak znajdę chwilę czasu to wrzucę na swój profil. Zgoda