Wpisy 1 133 215 – 1 133 314
27 września 2012 15:43 → 27 września 2012 18:16, 100 wpisów
no nic
dobre, że do tego mini jeszcze się nie dobrali, ulepszać
choć... i tak akcja rodzi reakcję
dobre, że do tego mini jeszcze się nie dobrali, ulepszać
choć... i tak akcja rodzi reakcję
majwoj23
albin
bo takich drapek jest mało, np. obecnie drzewko szcz. ma 352 wygrane po 400zł na 8 mln wszystkich
bo takich drapek jest mało, np. obecnie drzewko szcz. ma 352 wygrane po 400zł na 8 mln wszystkich
wejść tutaj jest łatwo ale wyjść nie da rady Pasko gdzie się można wylogować
ma ktos tabele jak mini kosztowalo zloty iles tam i jakie wygrane byly ?
drapek...
lottomat
mini nie drożało /w ostatnich latach/ jakoś spektakularnie te 1.25 trzyma dość długo...
Jednak - podwyżka w mm i wprowadzenie dwóch losowań i podwyżki w lotto - spowodowały mocne przesunięcie ilości i wysokości grających i wypłat
mini nie drożało /w ostatnich latach/ jakoś spektakularnie te 1.25 trzyma dość długo...
Jednak - podwyżka w mm i wprowadzenie dwóch losowań i podwyżki w lotto - spowodowały mocne przesunięcie ilości i wysokości grających i wypłat
drapek...niee nic nie miałem 23..zobacz powtórka 3/3
dolozyc 50 tys na wygrane nizszych stopni no i bonus jak w MM zrobic 5 tys bonusik
drapek...tez nie wysłałem ..przestałem wpintolkulku w realu 3/3..ja chce tylko 4/4
taaa, jasne
a może jeszcze dalej - zrobić jedną wygraną 5/5 ?
i dostaje ją ta, albo ten, kto pierwszy zawarł zakład ?
- zakład może być wielolosowaniowy
już lecę
a może jeszcze dalej - zrobić jedną wygraną 5/5 ?
i dostaje ją ta, albo ten, kto pierwszy zawarł zakład ?
- zakład może być wielolosowaniowy
już lecę
Obnizyc glowna wygrana o 50 tys i dac 50 tys na nizsze stopnie
Wiele osob rzuci sie na lotto mini a lotto i tak swoje duzo wiecej zarobi
robal..
Instruktaż jak wpaść pod własny samochód:
http://www.youtube.com/watch?v=XY3wBIuKuWU
http://www.youtube.com/watch?v=XY3wBIuKuWU
Mercedes zawsze wprowadzal nowe technologie do samochodu, ktore pozniej byly kopiowane przez inne marki.ďťż Tutaj mamy do czynienia z likwidowaniem slabszych jednostek.
lottomat
przecież kwoty na wypłaty pan Prezes i załoga totolomonopolo nie wyciągają z własnej kieszeni - sporo ludzi tam, w to właśnie gra , tam właśnie przeszło, bo to jest jeszczet atrakcyjne
taaa, asne niech tam jeszcze pogrzebią, bo mało psucia było, nie ?
ale - oczywiście - mogą
panie Krzysiuniu
przecież kwoty na wypłaty pan Prezes i załoga totolomonopolo nie wyciągają z własnej kieszeni - sporo ludzi tam, w to właśnie gra , tam właśnie przeszło, bo to jest jeszczet atrakcyjne
taaa, asne niech tam jeszcze pogrzebią, bo mało psucia było, nie ?
ale - oczywiście - mogą
panie Krzysiuniu
A ja mam pytanie do pana Maćka z lotto: dlaczego na blankiecie lotto plus zakreśla się plusa na górze a w multi multi na dole?
samsung fuuuuuuuu ... chyba ze z tej linii ala air te cienkie z alu blachy ahhh ...
lila masz nowego kompa chyba tak lepsze HP intel niz inne i no dobra znikam..
Lilka nie bo mnie oczy bola nie moge patrzec zbyt dlugo w monitor
Ja do mini lotto nie mam szczęscia. Ani razu nie trafiłem 3, a 2 chyba 1 raz trafiłem.
agatka ..twój monitor ustaw ciemno kontrast ..nie bedzie boli oczy ..nie tak mocno jak lampa błyskowa..