Wpisy 1 133 199 – 1 133 298
27 września 2012 15:28 → 27 września 2012 16:34, 100 wpisów
albin
ale miałem 9/9+ i 5zł nie ma, a 23 miałem na innym pukonie
ale miałem 9/9+ i 5zł nie ma, a 23 miałem na innym pukonie
drapek tak to juz jest
albin
u jolki zastój w drapkach tych pow. 2zł- nie idą wiec trudno walczyć o 50zł w szy.50 czy zodiaku jak jeszcze po 80 szt ma do sprzedania
u jolki zastój w drapkach tych pow. 2zł- nie idą wiec trudno walczyć o 50zł w szy.50 czy zodiaku jak jeszcze po 80 szt ma do sprzedania
nerwy juz biora mnie
Agatkaa
Drapek
Albin
Drapek
Albin
czesc drapek
drapek
taaa, pewnie tak
tak to się sypią
różnymi okresami, różne wygrane, w różnych rejonach, losowo
A ze sprzedaży wycofują mając wiedzę o ilościach i jakości sprzedanych, czy też nie ?
taaa, pewnie tak
tak to się sypią
różnymi okresami, różne wygrane, w różnych rejonach, losowo
A ze sprzedaży wycofują mając wiedzę o ilościach i jakości sprzedanych, czy też nie ?
agatkaa
emerytka 46
drapek zdrapki to juz nie moja dzialka jezeli pani w markecie mi mowi ze pracuje tam jakies ok 10 lat i nigdy sie nie spotkala, ze zdrapka na ktorej by bylo wiecej niz 500 zl wygrane to juz daje do myslenia
no nic
dobre, że do tego mini jeszcze się nie dobrali, ulepszać
choć... i tak akcja rodzi reakcję
dobre, że do tego mini jeszcze się nie dobrali, ulepszać
choć... i tak akcja rodzi reakcję
majwoj23
albin
bo takich drapek jest mało, np. obecnie drzewko szcz. ma 352 wygrane po 400zł na 8 mln wszystkich
bo takich drapek jest mało, np. obecnie drzewko szcz. ma 352 wygrane po 400zł na 8 mln wszystkich
wejść tutaj jest łatwo ale wyjść nie da rady Pasko gdzie się można wylogować
ma ktos tabele jak mini kosztowalo zloty iles tam i jakie wygrane byly ?
drapek...
lottomat
mini nie drożało /w ostatnich latach/ jakoś spektakularnie te 1.25 trzyma dość długo...
Jednak - podwyżka w mm i wprowadzenie dwóch losowań i podwyżki w lotto - spowodowały mocne przesunięcie ilości i wysokości grających i wypłat
mini nie drożało /w ostatnich latach/ jakoś spektakularnie te 1.25 trzyma dość długo...
Jednak - podwyżka w mm i wprowadzenie dwóch losowań i podwyżki w lotto - spowodowały mocne przesunięcie ilości i wysokości grających i wypłat
drapek...niee nic nie miałem 23..zobacz powtórka 3/3
dolozyc 50 tys na wygrane nizszych stopni no i bonus jak w MM zrobic 5 tys bonusik
drapek...tez nie wysłałem ..przestałem wpintolkulku w realu 3/3..ja chce tylko 4/4
taaa, jasne
a może jeszcze dalej - zrobić jedną wygraną 5/5 ?
i dostaje ją ta, albo ten, kto pierwszy zawarł zakład ?
- zakład może być wielolosowaniowy
już lecę
a może jeszcze dalej - zrobić jedną wygraną 5/5 ?
i dostaje ją ta, albo ten, kto pierwszy zawarł zakład ?
- zakład może być wielolosowaniowy
już lecę
Obnizyc glowna wygrana o 50 tys i dac 50 tys na nizsze stopnie
Wiele osob rzuci sie na lotto mini a lotto i tak swoje duzo wiecej zarobi
robal..
Instruktaż jak wpaść pod własny samochód:
http://www.youtube.com/watch?v=XY3wBIuKuWU
http://www.youtube.com/watch?v=XY3wBIuKuWU
Mercedes zawsze wprowadzal nowe technologie do samochodu, ktore pozniej byly kopiowane przez inne marki.ďťż Tutaj mamy do czynienia z likwidowaniem slabszych jednostek.
lottomat
przecież kwoty na wypłaty pan Prezes i załoga totolomonopolo nie wyciągają z własnej kieszeni - sporo ludzi tam, w to właśnie gra , tam właśnie przeszło, bo to jest jeszczet atrakcyjne
taaa, asne niech tam jeszcze pogrzebią, bo mało psucia było, nie ?
ale - oczywiście - mogą
panie Krzysiuniu
przecież kwoty na wypłaty pan Prezes i załoga totolomonopolo nie wyciągają z własnej kieszeni - sporo ludzi tam, w to właśnie gra , tam właśnie przeszło, bo to jest jeszczet atrakcyjne
taaa, asne niech tam jeszcze pogrzebią, bo mało psucia było, nie ?
ale - oczywiście - mogą
panie Krzysiuniu
A ja mam pytanie do pana Maćka z lotto: dlaczego na blankiecie lotto plus zakreśla się plusa na górze a w multi multi na dole?
samsung fuuuuuuuu ... chyba ze z tej linii ala air te cienkie z alu blachy ahhh ...
lila masz nowego kompa chyba tak lepsze HP intel niz inne i no dobra znikam..
Lilka nie bo mnie oczy bola nie moge patrzec zbyt dlugo w monitor
Ja do mini lotto nie mam szczęscia. Ani razu nie trafiłem 3, a 2 chyba 1 raz trafiłem.