Wpisy 1 133 171 – 1 133 270
27 września 2012 14:44 → 27 września 2012 16:12, 100 wpisów
zbyster cos takiego jak pewniak nie instnieje moze byc podany typ jakis ktory moze wapsc ale nie musi
wiesiek77 gdybac tak mozna caly dzien co wejdzie a co nie dopiero po losowniu sie okaze
tesa bardzo ladnie dziaij
tesa obstawialas 40-stki
wprost z nowej paczki- bitwa morska nr.011 i 20zł
w mm 3/5, 3/6, 3/9
drapek masz nosa do tych zdrapek jak to drapek
drapek
drapek
widziałeś ten wpis - że kompletnie nie wiedzą gdzie idą drapki ?
widziałeś ten wpis - że kompletnie nie wiedzą gdzie idą drapki ?
albin
a co zrobić, żeby mieć nosa do mm, mini- masz jakiś sposób?
a co zrobić, żeby mieć nosa do mm, mini- masz jakiś sposób?
drapek nie ma zdanego nosa czasem jest trafne czasmi nie i nic sie nie da zrobic
r36
no widziałem- i jestem to w stanie.... uwierzyć, w tej edycji krzyż. po 3zł 3 gł. wygrane padły obok siebie- kraków, skawina, jędrzejów; pamiętam jak w drapce skarb piratów dwie wygranae po 80tyś były w poznaniu
to rzeczywiście może oznaczać że są one losowo rozrzucone
no widziałem- i jestem to w stanie.... uwierzyć, w tej edycji krzyż. po 3zł 3 gł. wygrane padły obok siebie- kraków, skawina, jędrzejów; pamiętam jak w drapce skarb piratów dwie wygranae po 80tyś były w poznaniu
to rzeczywiście może oznaczać że są one losowo rozrzucone
drapek ale ty zawzze cos tam udrapiesz
ale nr. 011 i 013 dalej niezawodny- ale nie ma zastosowania przynajmniej w moim przypadku do drapek po 5zł
albin
ale miałem 9/9+ i 5zł nie ma, a 23 miałem na innym pukonie
ale miałem 9/9+ i 5zł nie ma, a 23 miałem na innym pukonie
drapek tak to juz jest
albin
u jolki zastój w drapkach tych pow. 2zł- nie idą wiec trudno walczyć o 50zł w szy.50 czy zodiaku jak jeszcze po 80 szt ma do sprzedania
u jolki zastój w drapkach tych pow. 2zł- nie idą wiec trudno walczyć o 50zł w szy.50 czy zodiaku jak jeszcze po 80 szt ma do sprzedania
nerwy juz biora mnie
Agatkaa
Drapek
Albin
Drapek
Albin
czesc drapek
drapek
taaa, pewnie tak
tak to się sypią
różnymi okresami, różne wygrane, w różnych rejonach, losowo
A ze sprzedaży wycofują mając wiedzę o ilościach i jakości sprzedanych, czy też nie ?
taaa, pewnie tak
tak to się sypią
różnymi okresami, różne wygrane, w różnych rejonach, losowo
A ze sprzedaży wycofują mając wiedzę o ilościach i jakości sprzedanych, czy też nie ?
agatkaa
emerytka 46
drapek zdrapki to juz nie moja dzialka jezeli pani w markecie mi mowi ze pracuje tam jakies ok 10 lat i nigdy sie nie spotkala, ze zdrapka na ktorej by bylo wiecej niz 500 zl wygrane to juz daje do myslenia
no nic
dobre, że do tego mini jeszcze się nie dobrali, ulepszać
choć... i tak akcja rodzi reakcję
dobre, że do tego mini jeszcze się nie dobrali, ulepszać
choć... i tak akcja rodzi reakcję
majwoj23
albin
bo takich drapek jest mało, np. obecnie drzewko szcz. ma 352 wygrane po 400zł na 8 mln wszystkich
bo takich drapek jest mało, np. obecnie drzewko szcz. ma 352 wygrane po 400zł na 8 mln wszystkich
wejść tutaj jest łatwo ale wyjść nie da rady Pasko gdzie się można wylogować
ma ktos tabele jak mini kosztowalo zloty iles tam i jakie wygrane byly ?
drapek...
lottomat
mini nie drożało /w ostatnich latach/ jakoś spektakularnie te 1.25 trzyma dość długo...
Jednak - podwyżka w mm i wprowadzenie dwóch losowań i podwyżki w lotto - spowodowały mocne przesunięcie ilości i wysokości grających i wypłat
mini nie drożało /w ostatnich latach/ jakoś spektakularnie te 1.25 trzyma dość długo...
Jednak - podwyżka w mm i wprowadzenie dwóch losowań i podwyżki w lotto - spowodowały mocne przesunięcie ilości i wysokości grających i wypłat
drapek...niee nic nie miałem 23..zobacz powtórka 3/3
dolozyc 50 tys na wygrane nizszych stopni no i bonus jak w MM zrobic 5 tys bonusik
drapek...tez nie wysłałem ..przestałem wpintolkulku w realu 3/3..ja chce tylko 4/4
taaa, jasne
a może jeszcze dalej - zrobić jedną wygraną 5/5 ?
i dostaje ją ta, albo ten, kto pierwszy zawarł zakład ?
- zakład może być wielolosowaniowy
już lecę
a może jeszcze dalej - zrobić jedną wygraną 5/5 ?
i dostaje ją ta, albo ten, kto pierwszy zawarł zakład ?
- zakład może być wielolosowaniowy
już lecę
Obnizyc glowna wygrana o 50 tys i dac 50 tys na nizsze stopnie
Wiele osob rzuci sie na lotto mini a lotto i tak swoje duzo wiecej zarobi
robal..