Wpisy 1 132 198 – 1 132 297
27 września 2012 00:00 → 27 września 2012 00:47, 100 wpisów
unhappy..otóż to.Zależy kto ile ma lat w danym momencieżycie zaczyna się po 35
lottomat..jak się czegoś nie osiągnęło to można mieć pretensje tylko do siebie
prawdziwe życie zaczyna się w momencie, gdy koniak który pijesz, jest starszy od kobiety, z którą śpisz
lottomat, ja tam jakies osiagniecia mam, nie powiem... walcze o kolejne... ale nie da sie ukryc, ze uplyw czasu czuc... tak delikatnie, ale czuc... i to pod roznymi wzgledami
po 30 to juz konkretnie trzeba jakies plany realizowac i sobie ukladac powoli tory
Paskoa co to za problem kupić taki koniak starszy od żony czy męża? Żaden
Lila: no nie problem... ale jeśli Cię stać na taki, to znaczy, że żyjesz już pełnią
najgorsze jest to ze coraz mniej mi sie chce i ambicje leca w dooooool a glowa juz nie taka chetna przyswajac wiedze
jeśli Cię stać, to albo jesteś bardzo bogata, albo masz bardzo młodego faceta i o to w tym chodzi
PASKo..a tak na poważnie to jakbym miała wydac kupę na taki koniak i jeszcze polać go gościom to by mnie chyba krew zalała że oni wypijają moję kilkanaście tysiaków
Lila: dlatego nie wiem czy dla przykładowego faceta nie wyjdzie łatwiej zamiast kupować 50-letni koniak, kupić 20-letni i postarać się o inną kobietę
PASKO..Ty mi już tu nie kombinujmasz żonę fajną to siedź na dupie i nie marudź
PASKo..zbieraj.Obalimy go we dwojei daj mi iść w końcu do ambasady
Lila: zrobimy spotkanie na żywo na multipasko przy koniaku ... tylko napraw laptop
a musze przewracac 500 stronami na raz kazdego dnia czy moge sobie automatem wypelnic pola i wyslac jak zwykly formularz ? ....
robi Ci to roznice jak ktos sie pomyli 5 razy z haslem albo zle wpisze liczby ?
dla tych co nie wiedzą POST jest pojęciem technicznym, informatycznym, nie będę teraz wchodził w szczegóły.
przecie jak ktos wypelnia liczby to leci Zwykly POST a tak bardzo narzekasz
No niby tak... ale Ty puszczasz jakieś takie dziwne te POSTy, przynajmniej tak było przedtem
dziesiątki dajesz w jakichś nawiasiach np.
[6, 9, 20, 29, 30, 40, 44, 55, 64, 75]
[6, 9, 20, 29, 30, 40, 44, 55, 64, 75]
Wysyłałeś taką parkę: [,6
Czyli piewsza liczba była nawiasem, podobnie inne
Czyli piewsza liczba była nawiasem, podobnie inne
puszczam najnormalniejsze a te co byly wczesniej bardzo dziwne to moze mechanize takie puszczal ... dlatego wywalilem bo i tak nie dzialalo
bo mi ktos cos dzis w tym kodzie zmienial i dlatego moze mam watpliwosci co do dzialania
Pamiętaj tylko, że jak np. pewniak Ci przejdzie, a w innych będzie błąd, to już później nie zatypujesz pozostałych...
pokaze Ci gdzie lezal blad ...
dl12=','.join([str(x) for x in wylosowano])
data = {
"go": "510",
"r": "dopisz",
"nick": "mojnick",
"haslo": "mojpass",
"ml10" : dl12
}
dl12=','.join([str(x) for x in wylosowano])
data = {
"go": "510",
"r": "dopisz",
"nick": "mojnick",
"haslo": "mojpass",
"ml10" : dl12
}
.O JAKIM POSCIE MUWICIE TYM 40 DNIOWYM ,,,
.
.
.
.
.
.
w sumie jak sie przygladam czasem jak wyglada ta strona to wydaje mi sie ze keidys ja przepisz na nowo nie ?
.
.ja tam w piatki miesa niejadam ...
.
.ja tam w piatki miesa niejadam ...
.
kto wie... dla kogoś byłoby trudno ją rozszerzać... ja w sumie już się przyzwyczaiłem do struktury którą dawno temu stworzyłem...
.
.a tam cicho byc
.
.
.a tam cicho byc
.
.
Pasko robilem dlatego zeby nie bylo mowy ze sie tam automat przez przypadek pomyli
.
na ilu nikach ? PODOBNO OWCE KLONUJA KTO WIE ILE TU HA
.
.
na ilu nikach ? PODOBNO OWCE KLONUJA KTO WIE ILE TU HA
.
.
na ranking się nie głosuje, tylko typując bierze się w nim udział
.
CIEKAWI KOGOS NEUTRION ? INTERESUJE SIE KTOS ?
.
.
CIEKAWI KOGOS NEUTRION ? INTERESUJE SIE KTOS ?
.
.
do neutrion neutrin to mam za mala glowe i wiedze zeby sie wogole o tym wypowiadac
.
Pasko sory to przed ostatni raz
.
.
Pasko sory to przed ostatni raz
.
.
bo sie ludziom nie podobalo "niespisujliczbodemnie" bo bylo za dlugie
i to specjalnie ... tylko dlaczego Ciebie tak to zdziwilo i zwracasz uwage na to ?
.
.milego wieczoru wszystkim
.
.
.milego wieczoru wszystkim
.
.
pa pa pa
watpie kapac moze deszcz ale kropki ? Moze z piora
lottomat zartowalem czlowieku
jakie typy na jutro na mini badz multi . ? Na mini mam 19 , 20 , 21 , 41 , 42
dobra wylapapem wszystkie bugi bo jeszcze w Mini Lotto zle wypelnialo formularz