Wpisy 1 132 170 – 1 132 269
26 września 2012 23:53 → 27 września 2012 00:29, 100 wpisów
tutaj dobrze widać:
http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/51,34962,12532085.html?i=9
http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/51,34962,12532085.html?i=9
pasko...a widziałam, mówili o tym w jakimś programie informacyjnym
Pasko...ale chował ptakulca czyli nie miał się chyba czym za bardzo pochwalić
dobra kochani bawcie się dalejja uciekam nynkiDobrej nocy życzei jutro większych wygranych niż dzisiaj
ja za nieco ponad tydzien bede mial 30 a jeszcze nie tak dawno, gdy mialem 18, 20, 25 wydawalo mi sie, ze jestem taaaaaki dorosly
Lila z opowieści które słyszałem od osób które tam były, to wcale nie chował chwilami, a wręcz podkreślał
unhappy..o ja pitole 18 to ja miałam ho ho i hooooooooooooooo temu
michellex...Paska nie żegnaj bo on nigdy nie odpowiadadostanie kiedyś tak w dupsko ode mnie że,mu na 4 pęknie
lottomat, za 20 lat bedziemy sobie wmawiac, ze zycie zaczyna sie po 50.
unhappy..otóż to.Zależy kto ile ma lat w danym momencieżycie zaczyna się po 35
lottomat..jak się czegoś nie osiągnęło to można mieć pretensje tylko do siebie
prawdziwe życie zaczyna się w momencie, gdy koniak który pijesz, jest starszy od kobiety, z którą śpisz
lottomat, ja tam jakies osiagniecia mam, nie powiem... walcze o kolejne... ale nie da sie ukryc, ze uplyw czasu czuc... tak delikatnie, ale czuc... i to pod roznymi wzgledami
po 30 to juz konkretnie trzeba jakies plany realizowac i sobie ukladac powoli tory
Paskoa co to za problem kupić taki koniak starszy od żony czy męża? Żaden
Lila: no nie problem... ale jeśli Cię stać na taki, to znaczy, że żyjesz już pełnią
najgorsze jest to ze coraz mniej mi sie chce i ambicje leca w dooooool a glowa juz nie taka chetna przyswajac wiedze
jeśli Cię stać, to albo jesteś bardzo bogata, albo masz bardzo młodego faceta i o to w tym chodzi
PASKo..a tak na poważnie to jakbym miała wydac kupę na taki koniak i jeszcze polać go gościom to by mnie chyba krew zalała że oni wypijają moję kilkanaście tysiaków
Lila: dlatego nie wiem czy dla przykładowego faceta nie wyjdzie łatwiej zamiast kupować 50-letni koniak, kupić 20-letni i postarać się o inną kobietę
PASKO..Ty mi już tu nie kombinujmasz żonę fajną to siedź na dupie i nie marudź
PASKo..zbieraj.Obalimy go we dwojei daj mi iść w końcu do ambasady
Lila: zrobimy spotkanie na żywo na multipasko przy koniaku ... tylko napraw laptop
a musze przewracac 500 stronami na raz kazdego dnia czy moge sobie automatem wypelnic pola i wyslac jak zwykly formularz ? ....
robi Ci to roznice jak ktos sie pomyli 5 razy z haslem albo zle wpisze liczby ?
dla tych co nie wiedzą POST jest pojęciem technicznym, informatycznym, nie będę teraz wchodził w szczegóły.
przecie jak ktos wypelnia liczby to leci Zwykly POST a tak bardzo narzekasz
No niby tak... ale Ty puszczasz jakieś takie dziwne te POSTy, przynajmniej tak było przedtem
dziesiątki dajesz w jakichś nawiasiach np.
[6, 9, 20, 29, 30, 40, 44, 55, 64, 75]
[6, 9, 20, 29, 30, 40, 44, 55, 64, 75]
Wysyłałeś taką parkę: [,6
Czyli piewsza liczba była nawiasem, podobnie inne
Czyli piewsza liczba była nawiasem, podobnie inne
puszczam najnormalniejsze a te co byly wczesniej bardzo dziwne to moze mechanize takie puszczal ... dlatego wywalilem bo i tak nie dzialalo
bo mi ktos cos dzis w tym kodzie zmienial i dlatego moze mam watpliwosci co do dzialania
Pamiętaj tylko, że jak np. pewniak Ci przejdzie, a w innych będzie błąd, to już później nie zatypujesz pozostałych...
pokaze Ci gdzie lezal blad ...
dl12=','.join([str(x) for x in wylosowano])
data = {
"go": "510",
"r": "dopisz",
"nick": "mojnick",
"haslo": "mojpass",
"ml10" : dl12
}
dl12=','.join([str(x) for x in wylosowano])
data = {
"go": "510",
"r": "dopisz",
"nick": "mojnick",
"haslo": "mojpass",
"ml10" : dl12
}
.O JAKIM POSCIE MUWICIE TYM 40 DNIOWYM ,,,
.
.
.
.
.
.
w sumie jak sie przygladam czasem jak wyglada ta strona to wydaje mi sie ze keidys ja przepisz na nowo nie ?
.
.ja tam w piatki miesa niejadam ...
.
.ja tam w piatki miesa niejadam ...
.
kto wie... dla kogoś byłoby trudno ją rozszerzać... ja w sumie już się przyzwyczaiłem do struktury którą dawno temu stworzyłem...
.
.a tam cicho byc
.
.
.a tam cicho byc
.
.