Wpisy 1 131 998 – 1 132 097
26 września 2012 23:10 → 26 września 2012 23:35, 100 wpisów
lottomat..ja tylko pamietam reklame WSZYSTKO W PIONIE PO VITASTERONIE
ladnie tutaj ludzie lotka sponsoruja ... wiekszosc od 200 do 500 zl miesiecznie hehe ; D
Lila: słuszna uwaga. Faktycznie w Joker była wyłączona blokada do 400 miejsc w przypadku wyliczeń... przywróciłem ją, żebyś nie czuła się źle
Pasko..dziękuję bardzo bo aż mnie moje serce biedne zaczęło boleć że jestem na 5555555 miejscua wiesz że zaistniało coś takiego że z tego samego kompa klikałam na prowadzących wielokrotnie? Nie wiem jak to się stało.Nie raz ale kilka razy
lottomat, ja wybralem 100-200, ale czuje, ze koniec tego dobrego
michellex...dzisiaj zabrałam klucze teściowej a jutro będe ściemniać że nikto nie je doma
Lila: ale ranking się przeliczy znowu dopiero w piątek... do tej pory będzie jak jest
wybierz jedna gre jesli grasz konsekwetnie i ja mecz ale ostroznie
michellex..bo Pasko mnie lofunia.Gdzie on znajdzie drugą taką świruskę
bo grac raz w mm raz w kaskade raz w el raz w dl to szkoda zachodu
opcja "ponad 1000" powinna byc na czerwono, z wykrzyknikiem i przymusowym skierowaniem na leczenie odwykowe
lottomat, ja to sobie stale powtarzam... ale jakos nie moge sie zdecydowac
bo mnie dzisiaj wszystko wk... ale jeszcze godzina i bedzie inny dzien
unhappy to jest taka elementarna zasada, trzymac budzet na okreslonym poziomie
jeden wydaje na faje 350 zl miesiecznie inny 500 zl na lotto inny 300 na browar inny 200 na czekolady i sie pieniadze roz***alaja
michellex..tak,bo już mnie w***iają te jej wizytypada a pies zamiast w domu to na ogrodzie a jej nie manajlepiej jak tylko my mamy klucze a poza tym ona ma swój dom to niech się tam kokosi a nie u mniewizyta sobotnia na obiadek raz na miesiąc wystarczy
michellex..no tak.Niech się zajmie mężem a nie moim domemja ich ***a wszystkich poustawiam
Lila...no jak za bardzo się panoszy to trza lekko to przykrucić
pasko, odpowiedz mi na maila... moze byc jutro i wystarczy tak/nie
michellex..tez przykróciłam a poza tym to starsza Pani i nie raz już zapomniała zamknąć drzwi od tarasu i pojechała do domu albo drzwi wejściowychskończyło się babci sranie
Lila...no troche do bani jak zamykasz wszystko, wracasz a brama otwarta itpklucze moze mieć "wrazie wu", ale nie do łażenia od tak sobie
lilcia, trza byc skutecznym w dzialaniu... a urokiem osobistym w tym przypadku raczej wiele nie zdzialam
michellex...nie ma w jej przypadku WU,wolę sąsiadce powiedzieć niech zerka a poza tym obiekt jest chroniony i tylko mi wstydu kiedyś narobiła pies wlazł do domu i ochrona wpadła że złodziej i z Poznania musiałam na łeb na szyję wracać do domu
lila ale tak akurat mysle...
michellex, no taka tycia, tyciutenka
michellex, no taka tycia, tyciutenka
1132080. unhappy 2012-09-26 (23:30)
dzieki pasko... jestes najfajniejszym ze znanych mi adminow
NOOOOO ciekawe.W dupsko też ode mnie może dostać nasz Admin najlepszy w świecie
dzieki pasko... jestes najfajniejszym ze znanych mi adminow
NOOOOO ciekawe.W dupsko też ode mnie może dostać nasz Admin najlepszy w świecie