Wpisy 1 131 933 – 1 132 032
26 września 2012 22:56 → 26 września 2012 23:18, 100 wpisów
Pasko >> jakie tam są małe wygrane i nie dziwota, że są kumulacje
medea76 przed padnieciem na nos podloz sobie poduche
Do tej pory główna wygrana w Joker padła 5x. Najdłużej czekano 108 losowań.
lottomat, rozkminiamy, ze liczby w mm nie te same... ale juz mi sie nie chce ich analizowac... dzis jestem zmeczony, z mm daje sobie spokoj
ostatnio Jokera walneła w kolekturze na placu trzech krzyży emerytka , sam widziałem jak przyszła wieczorkiem w obstawie 4 dziadków pytać się co ma zrobić
Dopisano wygrane multi multi
nie analizuje map... w ogole na nie nie spogladam... mam swoj skrypt, ktory generuje mi zestawy, a pozniej sprawdzam tylko w paskowym kalkulatorze wygranej, jak sobie dany zestaw radzil
Bonus Multi Multi: 240 000 złotych
bronson , jak by dziś była 77 to bym miał 8/10
ale jak kiedyś Pasko poda że mam 10/10 to od razu będziecie wiedzieć że real
ale jak kiedyś Pasko poda że mam 10/10 to od razu będziecie wiedzieć że real
PASKO..jak to jest że w jokerze jestem na 500 którymś miejscu? JA żech myslała że,do 4oo tylko idzie a nie ponad
Lila odkąd Ty jesteś w odmiennym stanie to nikt na czacie nie pije
michellex..tą 77 mende nawet nie kreślę na kuponach tak mi dała w kość i nie tylko mnie
Dopisano wygrane kaskada
jackwar wszyscy z ciecierpliwoscia czekaja na 10/10 na tej stronie
michellex, ja bym sobie wzial 7, bo tego dnia sie urodzilem, pod tym numerem kiedys mieszkalem, a w szkole to byl moj numer w dzienniku
Dopisano wygrane jokera
PIF PAFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
PIF PAAAAAAAAAAF
NUMEREK 77 JUTRO TRAFFFFFFFFFFFFF
PIF PAAAAAAAAAAF
NUMEREK 77 JUTRO TRAFFFFFFFFFFFFF
Lila a kojarzys ztaka pania z reklamy providentu
co mowi slynne "SPRAWDZ NAS" na koncuy reklamy z zacisnietymi zebami ?
co mowi slynne "SPRAWDZ NAS" na koncuy reklamy z zacisnietymi zebami ?
jackwar..jakim znowu blogu.Już tu jedna taka była co bloga prowadziła
nawi...mnie też nic nie weszło,mam jeszcze nadzieję dzisiaj na numer tylko nie wiem jeszcze jaki
lottomat..ja tylko pamietam reklame WSZYSTKO W PIONIE PO VITASTERONIE
ladnie tutaj ludzie lotka sponsoruja ... wiekszosc od 200 do 500 zl miesiecznie hehe ; D
Lila: słuszna uwaga. Faktycznie w Joker była wyłączona blokada do 400 miejsc w przypadku wyliczeń... przywróciłem ją, żebyś nie czuła się źle
Pasko..dziękuję bardzo bo aż mnie moje serce biedne zaczęło boleć że jestem na 5555555 miejscua wiesz że zaistniało coś takiego że z tego samego kompa klikałam na prowadzących wielokrotnie? Nie wiem jak to się stało.Nie raz ale kilka razy
lottomat, ja wybralem 100-200, ale czuje, ze koniec tego dobrego
michellex...dzisiaj zabrałam klucze teściowej a jutro będe ściemniać że nikto nie je doma
Lila: ale ranking się przeliczy znowu dopiero w piątek... do tej pory będzie jak jest
wybierz jedna gre jesli grasz konsekwetnie i ja mecz ale ostroznie
michellex..bo Pasko mnie lofunia.Gdzie on znajdzie drugą taką świruskę
bo grac raz w mm raz w kaskade raz w el raz w dl to szkoda zachodu
opcja "ponad 1000" powinna byc na czerwono, z wykrzyknikiem i przymusowym skierowaniem na leczenie odwykowe
lottomat, ja to sobie stale powtarzam... ale jakos nie moge sie zdecydowac