Wpisy 1 131 778 – 1 131 877
26 września 2012 22:21 → 26 września 2012 22:39, 100 wpisów
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 04,06,09,10,12,14,15,16,17,20,21,23
Medea: Zmień telefon Słabo losuje ten Twój generator:
2/5
0/5
1/5
2/5
2/5
2/5
0/5
1/5
2/5
2/5
tanczacy
To nowy generator. Mam ich chyba z pięc, bo zbieram namiętnie a potem zapominam użyc
To nowy generator. Mam ich chyba z pięc, bo zbieram namiętnie a potem zapominam użyc
medea76
używaj, używaj
ja to robię i biorę życie całymi garściami
używaj, używaj
ja to robię i biorę życie całymi garściami
wczoraj typowałam na wieczór z Moim Adaśkiem i nie mieliśmy nic,natomiast jak byśmy wysłali go na popoludniowe mielibyśmy 20zł,a gdyby dać tylko jego 4 cyfry to byłoby 84zł cóż ale wiedzieć,co i kiedy to by się juz dawno było bogatym
reniuszka..nie denerwuję się.Kuźwa raczej mam załamkę bo znajomy zmarł
michellex...dupy to ona da dopiero jak do domu wrócichyba że stary coś wysłał i też nie trafił to z bzzzzzzz nici
perswazja - > powiedziec komus tak s***alaj by poczul podniecenie na mysl o czekajacej go podrozy
No a ja w typowaniach trafiłam tylko 3/5, ponieważ kartami wróżyłam jakie numery się powtórzą a że to było tuż przed końcem czasu na typowanie to tylko 4 liczby wytypowałam a piątą wrzuciłam rzutem na taśmę. No i miałam 3/4
.
.michelex kobieto lekkich obyczajow
.
.
.zart
.
.
.michelex kobieto lekkich obyczajow
.
.
.zart
.
.
Pracownik często spóźniał się do pracy, bo zasypiał. Kierownik zagrozili chłopu zwolnieniem i biedak kupił sobie kilka budzików. Któregoś dnia budzi się rano 8:15 (do pracy na 8). Budziki nawet nie gdaknęły. Przerażony leci do sąsiada - dentysty i mówi:
- Rwij pan 4 zęby z przodu i pomaż pan mi twarz krwią, powiem, że miałem wypadek.
Po zabiegu, pyta dentysty ile się należy, ten mówi 400zł. Gość zdziwiony mówi, że normalnie jest 40zł od sztuki, dentysta na to:
- Tak, ale dzisiaj jest niedziela...
- Rwij pan 4 zęby z przodu i pomaż pan mi twarz krwią, powiem, że miałem wypadek.
Po zabiegu, pyta dentysty ile się należy, ten mówi 400zł. Gość zdziwiony mówi, że normalnie jest 40zł od sztuki, dentysta na to:
- Tak, ale dzisiaj jest niedziela...
michellex..ja już nie wiem po jakiemu ja dzisiaj piszę i gadam i c*** wie co jeszczejak dzisiaj z mężem rozmawiałam to jakoś tak szybko że,jezyk mi sie po***olił i w efekcie końcowym zaczęliśmy się śmiać i zmieniłam temat
Bronson...a no nie ma kilku fajnych osóbale lilcia będzie zawsze.Będę nogą dzieciaka bujać a na kompie pisać też będę
.
.moze kto o seksie zacznie
hehe
.
.tam tez niezle numerki
haha
przypadkowe
.moze kto o seksie zacznie
hehe
.
.tam tez niezle numerki
haha
przypadkowe
Był sobie Polak, Rusek i Niemiec.
Rusek mówi, że ma nową krowę. Niemiec, że ma nowy zegarek, a Polak mówi, że go na nic nie stać.
Następnego dnia przychodzi Rusek mówi, że ukradli mu krowę.
Przychodzi Niemiec i mówi że ukradli mu zegarek.
Przychodzi Polak i mówi - "już 6.15 czas napoić krowę"
Rusek mówi, że ma nową krowę. Niemiec, że ma nowy zegarek, a Polak mówi, że go na nic nie stać.
Następnego dnia przychodzi Rusek mówi, że ukradli mu krowę.
Przychodzi Niemiec i mówi że ukradli mu zegarek.
Przychodzi Polak i mówi - "już 6.15 czas napoić krowę"
co wam powiem, to wam powiem, ale wam powiem, ze te liczby faktycznie sa do... <autocenzura> niczego nie podobne
lila,a pamiętasz,ze wspominałam,ze w ciąży moje kumpele miały problem ze słownictwem ciągle czegoś zapominały jak o czym ś chciały powiedzieć!!!!!
Ale na czacie bylo zaledwie 200 osób a gdzie reszta była chyba na grzybach
Mały Jasio wybrał się na mecz. Siedzący obok mężczyzna pyta go:
- Jak tu wszedłeś, synku?
- Miałem bilet.
- Sam go kupiłeś?
- Nie, tata kupił.
- A gdzie jest tata?
- W domu, szuka biletu.
- Jak tu wszedłeś, synku?
- Miałem bilet.
- Sam go kupiłeś?
- Nie, tata kupił.
- A gdzie jest tata?
- W domu, szuka biletu.
Lila...co się dzieje?przecież Ty nawet nie pijesz
a tak serio mi sie jezyk plącze po %, albo z nerwów
a tak serio mi sie jezyk plącze po %, albo z nerwów
Przychodzi baba do lekarza i mówi:
- Mam owłosioną klatkę.
- To niech pani jeździ windą.
- Mam owłosioną klatkę.
- To niech pani jeździ windą.
Bronson: w trakcie losowania w jednym momencie było 600 przecież dziś... jest to tyle co zwykle
przecie na dzis nic nie puszczalem bo ani EL ani DL wiec w co grac ?
Przychodzi baba do lekarza, a lekarz biega wokół biurka. Po godzinie baba pyta:
- Co pan doktor robi?
- Bo ja jestem lekarz okręgowy!
- Co pan doktor robi?
- Bo ja jestem lekarz okręgowy!
Bronson
Jak na razie normalnie jest to znaczy jakieś 10 osób świruje pawiana a reszta śledzi rozwój wypadków
Jak na razie normalnie jest to znaczy jakieś 10 osób świruje pawiana a reszta śledzi rozwój wypadków
a, ok... ja to mm puscilem i 2/10, 3/10... wkurzylem sie jak nie wiem... te kilka dni do konca miesiaca sobie odpuszczam...
.
.lila nie tylko 69 kajdanki skory lancuchy itp
.
. Jackawr rolety sa ale firanki sa coll mam sentyment tak zwany
.
.
.lila nie tylko 69 kajdanki skory lancuchy itp
.
. Jackawr rolety sa ale firanki sa coll mam sentyment tak zwany
.
.