Wpisy 1 131 598 – 1 131 697
26 września 2012 21:55 → 26 września 2012 22:09, 100 wpisów
ahh pisanie swojego generatora bez ogromnej wiedzy jest bez sensu
witam wszystkich zycze pomyslnych wygranych na 22,15 i nie tylko
ale jeśli chybił trafił spełnia fajne kryteria losowości, to nie ma znaczenia jakie liczby się typuje - za to większe znaczenie ma maszyna losująca w studio
.witam ... Moge generowac liczby na zamuwienie he polecam sie
.
.
.
.
angierski
Nie one rzeczywiście nie wpadały. Losowanie za losowaniem nie było w ogóle pięćdziesiątek lub jedna
Nie one rzeczywiście nie wpadały. Losowanie za losowaniem nie było w ogóle pięćdziesiątek lub jedna
lottomat wyszlo tak jak na zdjeciu?
chodzi mi mniej wiecej o taki generator na Multipasko.
http://www.wynikilotto.net.pl/generatorlotto.htm
http://www.wynikilotto.net.pl/generatorlotto.htm
Ludzik sluchaj chodzbys mial doskonaly generator od samego boga co jest super duper ultra losowy to i tak tylko jedna kombinacja wygrywa
jakby tak zamieszać tą maszyną minutę a nie kilka sekund przed wysysaniem kulek, byłoby pewnie jeszcze bardziej losowo
kosmatoo..
Najlepszejszy generator liczb to kwantowy generator liczb losowych
wtedy mozna poprostu inne skreslac, ale wogole to tez pewnie zeby sie nie osmieszyc zlikwidowali kolory
tanczacy z wilkami to najzwyklejszy generator jaki moze byc ...
ale po co wam generator liczb, skoro losuje zgodnie z prawdopodobienstwem
czesc SAMBIANA
.
.
.
.
@lottomat:tak, jednak kombinacja wygrywa, ale spójrz na to tak: TS oszukuje i na chybił trafił wysyła tylko 30% całej możliwej przestrzeni zestawów liczb. Wtedy prawdopodobieństwo trafienia szóstki przez chybił trafił jest 3x mniejsza niż przez typowanie ręczne.
angierski wiesz no jak czytasz ludzi to kazdy sie z nich czepia o ta "PSEUDOLOSOWOSC" ....
Lila
Generatory CH/T to temat rzeka oto dzieło tych zamontowancyh w moim telefonie :
4,5,11,55.75
10,15,28,37,53
1,4,18,38,47
15,19,24,34,72
31,35,36,48,66
No i czekamy na losowanie
4,5,11,55.75
10,15,28,37,53
1,4,18,38,47
15,19,24,34,72
31,35,36,48,66
No i czekamy na losowanie
prawdziwa losowość wynika z pojęcia chaosu a raczej z dziedziny nauki
ah chodzi Ci o maszyny generujace zaklady w zoltych budach ...
Pasko >>>>>> dobra sonda
bo generatory biora liczby z przypadku (czas rzeczywisty od 1970 roku w milisekndach), czyli moment kiedy wygenerujemy liczby
lottomat, mnie pomysl z taka optymalizacja, o jakiej wyzej pisales, tez kiedys przyszedl do glowy, ale nie chcialo mi sie go realizowac
Co wszyscy z chaosem dostali teraz jakiegoś bzika. Naukowcy i ezoterycy normalnie zwariować idzie.
unhappy
unhappy
angierski a moze prosciej napisz ludziom tak zeby sobie weszli np i sprawdzilio jak wyglada zrodlo takiej funckji rand w c++ i juz beda wiedziec jak sie losuje takie liczby ;]
.
.jak oszukuja to maja spisek z firma produkujaca maszyny losujace itp ...
.
.hmm ?
.
.watpie w to ... Swiatem rzadzi przypadek liczbami tez
.
.aczkolwiek niewiadomo
.
.
.jak oszukuja to maja spisek z firma produkujaca maszyny losujace itp ...
.
.hmm ?
.
.watpie w to ... Swiatem rzadzi przypadek liczbami tez
.
.aczkolwiek niewiadomo
.
.
ponad 1000 zł az 4 osoby
kosmaty
Jutro szaleję w mini... całe 4 zakłady bo taki mam budżet
Jutro szaleję w mini... całe 4 zakłady bo taki mam budżet
lottomat
A ludziom takim jak dużo to powie o ile w ogóle wiedzą chocby w zarysie o co biega z tym c++
A ludziom takim jak dużo to powie o ile w ogóle wiedzą chocby w zarysie o co biega z tym c++
toja
medea to CI kiedys pokaze przykladowo
Unhappy tak kura swietny pomysl
Unhappy tak kura swietny pomysl
.
.toja witaj
.
.
.toja witaj
.
.
no cos w tym stylu nie znam c++ ani javy bo pisze w pythonie i c#
http://www.wykop.pl/ramka/355661/kwantowy-generator-prawdziwych-liczb-losowych/
Z tym generatorem to chodzi mi o pewną wygodę chyba lepiej skorzystać z takiego niż puścić z LOTTOMATU? Dodatkowo można jeszcze przed wpisaniem na kupon zerknąć na mapę czy aby nie wylosował "absurdalnych"
tanczacy nie powinno miec to znaczenia lotto deklaruje ze sa niezalezne
najlepszy bylby lottomat zeby losowal jak maszyna, tzn tak ustawial parametry generatora po kazdym losowaniu zeby w nastepnym wytypowal podobnie
nie ma absurdalnych zestawów liczb, jeśli korzysta się z zewnętrznego generatora
madea mam tak mało czasu ze nawet niemam kiedy wysłac zeszły tydzien skreslone niewysłane ,czwartek 3x 3/5 w mini,sobota 1x4/6,4x3/6 w lotto,poniedziałek 6/6 w multi.
toja
tanczacy, jesli ja nie mam pomyslu na liczby, to biore losowe, ale generowane przez siebie, tylko ze juz bez zadnego kombinowania... nie patrze w zadne mapy... nic nie zmieniam
tanczacy, jesli ja nie mam pomyslu na liczby, to biore losowe, ale generowane przez siebie, tylko ze juz bez zadnego kombinowania... nie patrze w zadne mapy... nic nie zmieniam
Ale któryś z Was napisał, że tylko 30% zakresu możliwości losuje lottomat na chybil trafil?
gorzej, jeśli większość korzysta z tego samego generatora jak jest np. w przypadku chyb-traf
na razie remisy, każdy wart >>> 12 zet
Biel Lugano 1 - 1
AIK Stockholm Elfsborg 1 - 1
Moenchengladbach Hamburger 2 - 2
JJK Jyväskylä Inter Turku 0 - 0
Mariehamn Lahti 2 - 2
Skonto Riga Spartaks 0 - 0
Celje Domzale 0 - 0
Pilzno - Liberec 3-3
Kazan - UHC Dynamo 2-2
Slovan Bratislava - Yugra 3-3
liczę, że będą dalsze
Biel Lugano 1 - 1
AIK Stockholm Elfsborg 1 - 1
Moenchengladbach Hamburger 2 - 2
JJK Jyväskylä Inter Turku 0 - 0
Mariehamn Lahti 2 - 2
Skonto Riga Spartaks 0 - 0
Celje Domzale 0 - 0
Pilzno - Liberec 3-3
Kazan - UHC Dynamo 2-2
Slovan Bratislava - Yugra 3-3
liczę, że będą dalsze
tańczący
No wreszcie głos rozsądku. Dokładnie tak robię jak nie mam pomysłu na mini, ale zawsze też sprawdzam przed wysłaniem czy nie są zbyt fantazyjne
No wreszcie głos rozsądku. Dokładnie tak robię jak nie mam pomysłu na mini, ale zawsze też sprawdzam przed wysłaniem czy nie są zbyt fantazyjne
tańczącyzwilkami, JA PODAŁEM TYLKO PRZYKŁAD, nie twierdze że tak jest, ale teoretycznie to jest możliwe nic nie stoi na przeszkodzie z technicznego punktu widzenia