Wpisy 1 131 533 – 1 131 632
26 września 2012 21:39 → 26 września 2012 21:59, 100 wpisów
.
.
.witam wszystkich
.,
.
.witam wszystkich
.,
angierski
Zgadza się. Sprawa wymiany maszyn też była na tej stronie jakiś czas temu wałkowana tak jak cykle maszyn. Niektórzy twierdzą że są one jakoś przestawiane. ja tam nie wiem. Nie znam się.
Zgadza się. Sprawa wymiany maszyn też była na tej stronie jakiś czas temu wałkowana tak jak cykle maszyn. Niektórzy twierdzą że są one jakoś przestawiane. ja tam nie wiem. Nie znam się.
.
.witam wszystkich ,
.
. Ahoj
.witam wszystkich ,
.
. Ahoj
.lila jak zresetowac ?
.
.o co kaman ?
.
.
.o co kaman ?
.
wybranie 20 kulek z 80 mozna wybrac na 3535316142212174320 sposobow, wiecie jaka to duza liczba ? ilosc mozliwosci z DL sie chowa przy tym
.czesc LILA MEDEA MR.PAWEL .
.
.i reszta
.
.
.
.i reszta
.
.
z kazdej 20 co ciagna mozna ulozyc 180 tys dziesiatek a na multi pasko gra moze 500 losow na dana godzine
czego wy szukacie w pojedynczych probach ? ze wam dycha padnie co miesiac ?
byl tu taki jeden koles co pisal tak : ze szansa na 3/3 w MM to 1:72 wiec jak pusci 72 losy to trafi trojke ... myslicie ze mial racje ?
MrPaweł po prostu jak wlaczaja zapadke w dowolnym momencie to moga kazda kula manipulowac
.lottomat ... Tu sie liczy bardziej szczescie
.
.
.
.
trzeba policzyc czas czy zawsze jest taki sam bo wedlug mnie jedna kule wczesniej lapie inna pozniej
powiem wam ze gdyby tak zebrac hmmm ze 20 mln kuponow i probowac wrzucic do solvera tak by generowal uklad na dany system wyplat tzn jak najmniej ludziom dac albo utrzymywac poziom 30 % wygranych do wkladu na wygrane tooo ..... o ***a troche by to liczenie zajelo
MrPaweł i Angierski
Ja też ekspertem nie jestem, więc zdecydowanych poglądów na te temat nie mam. Niemniej to co się dzieje logiczne nie jest, bo sposób w jaki wypadają liczby wcale nie jest tak przypadkowy jakby się wydawał. Są okresy gdy pewne liczby można sobie spokojnie odpuścić bo w ogóle nie wpadają a tego to już się nie bardzo da wytłumaczyć rachunkiem prawdopodobieństwa.Nawet rzucając monetą nie osiągniesz wyniku, w którym orzełek nie wypada przez wszystkie rzuty
Ja też ekspertem nie jestem, więc zdecydowanych poglądów na te temat nie mam. Niemniej to co się dzieje logiczne nie jest, bo sposób w jaki wypadają liczby wcale nie jest tak przypadkowy jakby się wydawał. Są okresy gdy pewne liczby można sobie spokojnie odpuścić bo w ogóle nie wpadają a tego to już się nie bardzo da wytłumaczyć rachunkiem prawdopodobieństwa.Nawet rzucając monetą nie osiągniesz wyniku, w którym orzełek nie wypada przez wszystkie rzuty
np dlaczego nie wrzucaja odrazu 6 kul na raz tak jak bylo kiedys
jakby 100 razy z rzędu padła ta sama sekwencja, to zacząłbym się zastanawiać nad przekrętem
może sie okazać, że te ich maszyna jadą na okrągło losują testowo
prawd. monety 1 / 0,5 * 0,5 * 0,5 = 1/0,125 = co 8 prob 3 razy pod rzad
bo niby skąd wiedzą, że spełniają kryteria losowości, skoro tutaj potrzeba na prawde dużej liczby prób
Pasko: jesteś On-line? Wrzucisz na stronę Generator Liczb? O czym pisałeś w profilu TS'a? Tej funkcjonalności zawsze mi brakuje na MP, a program lotto xp na kompie trzeba co jakiś czas reinstalować.
angierski
Ja pamiętam jeszcze akcję z tymi różnokolorowymi kulami do mm gdzie nie padały te pięcdziesiątkami. Najpierw z tych, którzy twierdzili, ze tak się dzieje zrobiono wariatów i miłośników teorii spiskowych a zaraz potem kulki były już jednokolorowe
Ja pamiętam jeszcze akcję z tymi różnokolorowymi kulami do mm gdzie nie padały te pięcdziesiątkami. Najpierw z tych, którzy twierdzili, ze tak się dzieje zrobiono wariatów i miłośników teorii spiskowych a zaraz potem kulki były już jednokolorowe
wszystko zalezy od ziarna - seeda, jak ten generator bedzie losowal, moze zamiast seeda wezmiemy cos z rzeczywistosci
medea76
sambiana
no własnie do tego zmierzam! najlepiej losować generatorem ale swoim
madea76 moze ludzie poprostu lepiej typowali bo jakby nieswiadomie zapamietywali kolory ostatnio padajace
lottomat placek sie udal?
michellex
ahh pisanie swojego generatora bez ogromnej wiedzy jest bez sensu
witam wszystkich zycze pomyslnych wygranych na 22,15 i nie tylko
ale jeśli chybił trafił spełnia fajne kryteria losowości, to nie ma znaczenia jakie liczby się typuje - za to większe znaczenie ma maszyna losująca w studio
.witam ... Moge generowac liczby na zamuwienie he polecam sie
.
.
.
.
angierski
Nie one rzeczywiście nie wpadały. Losowanie za losowaniem nie było w ogóle pięćdziesiątek lub jedna
Nie one rzeczywiście nie wpadały. Losowanie za losowaniem nie było w ogóle pięćdziesiątek lub jedna
lottomat wyszlo tak jak na zdjeciu?
chodzi mi mniej wiecej o taki generator na Multipasko.
http://www.wynikilotto.net.pl/generatorlotto.htm
http://www.wynikilotto.net.pl/generatorlotto.htm
Ludzik sluchaj chodzbys mial doskonaly generator od samego boga co jest super duper ultra losowy to i tak tylko jedna kombinacja wygrywa
jakby tak zamieszać tą maszyną minutę a nie kilka sekund przed wysysaniem kulek, byłoby pewnie jeszcze bardziej losowo
kosmatoo..
Najlepszejszy generator liczb to kwantowy generator liczb losowych
wtedy mozna poprostu inne skreslac, ale wogole to tez pewnie zeby sie nie osmieszyc zlikwidowali kolory
tanczacy z wilkami to najzwyklejszy generator jaki moze byc ...
ale po co wam generator liczb, skoro losuje zgodnie z prawdopodobienstwem
czesc SAMBIANA
.
.
.
.
@lottomat:tak, jednak kombinacja wygrywa, ale spójrz na to tak: TS oszukuje i na chybił trafił wysyła tylko 30% całej możliwej przestrzeni zestawów liczb. Wtedy prawdopodobieństwo trafienia szóstki przez chybił trafił jest 3x mniejsza niż przez typowanie ręczne.
angierski wiesz no jak czytasz ludzi to kazdy sie z nich czepia o ta "PSEUDOLOSOWOSC" ....
Lila
Generatory CH/T to temat rzeka oto dzieło tych zamontowancyh w moim telefonie :
4,5,11,55.75
10,15,28,37,53
1,4,18,38,47
15,19,24,34,72
31,35,36,48,66
No i czekamy na losowanie
4,5,11,55.75
10,15,28,37,53
1,4,18,38,47
15,19,24,34,72