Wpisy 1 131 435 – 1 131 534
26 września 2012 21:12 → 26 września 2012 21:39, 100 wpisów
Moze Pasko zrobi faktycznie taka opcje dla graczy dodatkowo ze liczy jakby bilans gier na multipasko
ja sie wole bawic w DL na 6 skreslen i normnalnie do bilansu doliczac
angierski
Jak to ując Pogadaliśmy wicie, rozumicie a potem wstaliśmy i każdy wyszedł z czym przyszedł
Jak to ując Pogadaliśmy wicie, rozumicie a potem wstaliśmy i każdy wyszedł z czym przyszedł
polepszylem w swoim programie system gwarancyjny ktory liczy 10 razy szybciej i udalo mi sie wygenerowac w mini system na 42 liczby co daje 3
a ja tam napisalem caly program do autotypowania kiedy mnie nie ma i nie siedze na kompie
wrzucone do services i na zadanie wysyla mi wsyztskie statystyki
lottomat
Przypominam, że na zatrudnianie Chińczyków obsługujących takie cuda trzeba mieć pozwolenie
Przypominam, że na zatrudnianie Chińczyków obsługujących takie cuda trzeba mieć pozwolenie
angierski
Niczego innego się nie spodziewałam jako pracownik sektora publicznego doskonale wiem jak się prowadzi tzw. komunikację społeczną
Niczego innego się nie spodziewałam jako pracownik sektora publicznego doskonale wiem jak się prowadzi tzw. komunikację społeczną
wiarygodniejszą maszyną do losowania/typowania liczb jest własnoręczne zbieranie papierów
nawet jakby cos wiecej wiedzial, to by nie powiedzial bo regulamin zabrania
Najgorsze, że p. Maciej nie dał namiarów na tego kolegę co to podał 4/6 w lotto jakiejś pani, co rzekomo jest źródłem legendy miejskiej o tym, że pracownicy znają wyniki przed losowaniem
lotomat...i7 2600k intel ..czyli 2 razy czy 1 razy 2600 GHZ ..ty nie wiesz jeszcze ile pamieci procka np cache L1 i drugi cache L2 ..ja nie wole intela lepsze AMD i no dobra dobra znikam..
MrPaweł
To trochę za dużo powiedziane. Byłam tylko przez jakieś pierwsze pięc minut. Resztę przeczytalam w archiwum no i odpowiedzi tego pana na profilu TS
To trochę za dużo powiedziane. Byłam tylko przez jakieś pierwsze pięc minut. Resztę przeczytalam w archiwum no i odpowiedzi tego pana na profilu TS
dlaczego w typowaniach nie ma napisów co się typuje?Ja źle widzę czy co?
Krzysiu z checia bym z Toba porozmawial na ten temat ale na wstepie 2600K nie oznacza predkosci zegara ...
Ta rozmowa to isten szaleństwo. Odpowiedzi krótkie i ogólne, na większość pytań brak odpowiedzi to pod koniec zaczęło się trochę robić wesoło z tego co widziałem w archiwum bo sam uczestniczyłem tylko w pierwszej godzinie.
lila...
I sprawa zegarem. Przecież to chyba nie problem zegar który wskazuje godzinę np. 15,00 (aktualna godzina) przestawić na 22,15
lila....narazie ..nie dam buzaki ..jak najpierw wygram
Okazało się tylko to co ponad rok temu jeden z graczy pisał na czacie, że agenci TS obserwują tą stronę.
Czy Pasko możesz wprowadzić możliwość znaczników postów na forum? Kopiowanie kotwic itd?
wiesiu...co to ***a jest za menda? Ja nic nie mam zajebali wszystkie tematy
MrPaweł
Robimy za grupę focusową do prowadzenia badań rynkowych. Już widzę ile ten ktoś co nas obserwuje dostaje za pisanie analiz o klientach i rynku na gry losowe na podstawie naszych wpisów
Robimy za grupę focusową do prowadzenia badań rynkowych. Już widzę ile ten ktoś co nas obserwuje dostaje za pisanie analiz o klientach i rynku na gry losowe na podstawie naszych wpisów
wiesiu..kuxwa nie śmiej się bo jak weszłam w typowania to napisy multi multi,mini lotto itd też zajumali.Lottomat oddawajjj
medea zgadza się
Gość twierdził że MM jest ustawiany. Przeprowadził na to nawet dowód, ale dokładniej o tym to może poza tą stroną z wiadomych przyczyn
Gość twierdził że MM jest ustawiany. Przeprowadził na to nawet dowód, ale dokładniej o tym to może poza tą stroną z wiadomych przyczyn
lila
to po to żebys nie typowała
będę mieć większe szanse na zdrapki
to po to żebys nie typowała
będę mieć większe szanse na zdrapki
MrPaweł
Ja tam jestem matematycznie zdolna inaczej, ale to całe gadanie o przypadkowości i losowości jakoś mnie nie przekonują po tym jak głupia wymiana maszyny losującej powoduje niejednokrotnie całkowitą zmianę ilości wygranych vide cudowne rozmnożenie swego czasu megakumulacji Ale co ja tam wiem
Ja tam jestem matematycznie zdolna inaczej, ale to całe gadanie o przypadkowości i losowości jakoś mnie nie przekonują po tym jak głupia wymiana maszyny losującej powoduje niejednokrotnie całkowitą zmianę ilości wygranych vide cudowne rozmnożenie swego czasu megakumulacji Ale co ja tam wiem
No i ciekaw przypadki gdy wszyscy stawiamy dajmy na to na śpiocha 77 i jak o tym napiszemy tutaj to taka liczba nie wpada. Zbieg okoliczności, ale dający do myślenia zwłaszcza jak ktoś przez taką cyferkę nawet zwrotu stawki nie dostał.
a wogole jak losuje maszyna do lotto, to jedna kule lapie wczesniej, druga w nierownym odstepiec czasu, a przeciez teraz mozna rozpoznac ktora kula jest w danym momencie na gorze i otwierac zapadke(tak jak np w grze w pilce noznej ktory czlowiek biega po boisku - komputerowo)
medea
Ja niby z matmą jestem w miarę, ale to jest dla mnie dziwne. Zmiana maszyny/kulek czy nie wiem czego nie powinna mieć znaczenia na zdarzenie losowe, a jeśli ma znaczenie to to nie jest zdarzenie losowe
Ja niby z matmą jestem w miarę, ale to jest dla mnie dziwne. Zmiana maszyny/kulek czy nie wiem czego nie powinna mieć znaczenia na zdarzenie losowe, a jeśli ma znaczenie to to nie jest zdarzenie losowe
WitamMoje na dzisiaj:6/6 3,7,14,21,28 33 z plusem
10/10 1,16,31,41,44,47,54,56,59,77 z plusem
10/10 1,16,31,41,44,47,54,56,59,77 z plusem