Wpisy 1 131 135 – 1 131 234
26 września 2012 14:22 → 26 września 2012 15:21, 100 wpisów
nawet ze snu wielka kicha -teraz coś-trafić -bezcenne,zaraz w tuskolandzie będziemy się cieszyć z wygranych typu 5 zł -29.9.2012 wszyscy razem do Warsaw ,przegonić tych nicponi z PO W PIERONY
albin
właśnie rano 14zł wydrapałem za 2zł, to już mi zabrali o 14.00 mój zysk
właśnie rano 14zł wydrapałem za 2zł, to już mi zabrali o 14.00 mój zysk
trisetum
a nie mam co drapać na razie, rewelacji nie ma, max wygrana w tym tyg. 20zł w krzyż. xl
a nie mam co drapać na razie, rewelacji nie ma, max wygrana w tym tyg. 20zł w krzyż. xl
drapek tak to z tym TS jest da ziarko a chce odebrac worek ziarna
A słonko dalej świeci , dzionek cały pięknie leci i wieczorkiem też coś wyleci 36,37,61,63,66,67
pafty
a jak będziesz w wawie na tym marszu, to jeszcze pomaszeruj na targową
a jak będziesz w wawie na tym marszu, to jeszcze pomaszeruj na targową
trisetum
kondi1 i to jest ból wyboru
W tym systemie dla uproszczenia nazwę go szesnastką do uzupełnienia czekają takie zestawy :
33,50 brak 67
30,47,64 brak 13
32 brak 15
brak 80 ostatniego z rogów
33 brak 18,3
W tym systemie dla uproszczenia nazwę go szesnastką do uzupełnienia czekają takie zestawy :
33,50 brak 67
30,47,64 brak 13
32 brak 15
brak 80 ostatniego z rogów
33 brak 18,3
kuźwa już nic nie dokładam: 32,52,54,56,68 i basta, a jak wejdzie 77 lub 78 to się wścieknę
Dopisano wygrane multi multi
tabelka bardzo skromna
medea, a z sumy godzin wschodu i zachodu Słńca dla m. Wa-wy znowu weszło (31=4)
ulala ja juz po 2 i mi wystarczy, no i 10pLN ze zdrapki córki wymieniam na 10 Słoników
Czy Pana zdaniem uprzywilejowana pozycja Totalizatora Sportowego oraz niemal całkowity zakaz hazardu w internecie bez zbadania wcześniej skali zjawiska spełnia zasady określone przez Unię?
"Tymczasem z drugiej strony Totalizator Sportowy organizuje kilkanaście gier w tym chociażby âKenoâ któro znacząco nie odbiega od gier na automatach ANPW, czy gier organizowanych przez Internet. "
słowa prawnika
"Tymczasem z drugiej strony Totalizator Sportowy organizuje kilkanaście gier w tym chociażby âKenoâ któro znacząco nie odbiega od gier na automatach ANPW, czy gier organizowanych przez Internet. "
słowa prawnika
agatkaa
ze względu na to że Pasko to zorganizował trzeba było zachować umiar w wypowiedziach ale język mnie tak świerzbił
te jego odpowiedzi były niezadawalające mówiąc delikatnie hoihihhihi
Ja musiałam się zmyć po jakiś trzech pytaniach szanownych kolegów, ale nie dowiedziałam się z odpowiedzi tego pana niczego czego bym już nie wiedziała
O ile byście chcieli grać ? i za ile ? - mówię o lotto ?
W kumulacjach powyżej jakiejś kwoty, czy o niższe, a i tak w sumie nie do wyobrażenia, częstsze i 'pewniejsze' - dla dużej ilości grających i zakładów ???
kiedy było kilka 6/6 w jednym losowaniu ? jest tu kto taki ?
medea
- a ja się dowiedziałem - że, to p r a w i e wszystko
- pic na wodę fotomontaż , bo - co mówili ? atrakcyjność podnoszą - taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
W kumulacjach powyżej jakiejś kwoty, czy o niższe, a i tak w sumie nie do wyobrażenia, częstsze i 'pewniejsze' - dla dużej ilości grających i zakładów ???
kiedy było kilka 6/6 w jednym losowaniu ? jest tu kto taki ?
medea
- a ja się dowiedziałem - że, to p r a w i e wszystko
- pic na wodę fotomontaż , bo - co mówili ? atrakcyjność podnoszą - taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jak następną razą będzie z nim czatt to zaproponuję mu że ja mogę za odpowiednim wynagrodzeniem hihihihii mu te kulki losować "-a niech wtedy ktoś powie że oszukuję"-
klaudiss: nie wiem czy wiesz, ale w profilu "Totalizator Sportowy" dzisiaj pojawiły się dziesiątki nowych odpowiedzi, również jest nawiązanie do Twoich pytań, które zostały pominięte w trakcie chatu na żywo...
Pasko nie zdązyłam wczoraj wysunąć swojej kandydatury na te losowaczkę
Prawda jest taka że sobie pogadałam wczoraj a i tak będę grać w totka bo jestem niestety już uzależniona
Ja się jednak zgodę z Panem Maćkiem, że gdyby losowania były ręczne, to jak dla mnie pole do manipulacji byłoby znacznie większe. Ja jednak tutaj bardziej ufam bezdusznej maszynie, której nie można przekupić
Pasko ja gram od lat w totka i jednak mam przekonanie że manipulują losowaniami i nikt mnie nie przekona , że jest inaczej ale natura ludzka jest taka że głupich nie sieją sami się rodzą i ja jestem tego żywym przykładem
a co do losowania ręcznego zapewniam Cię , że ja się nie dam przekupic
a co do losowania ręcznego zapewniam Cię , że ja się nie dam przekupic
losownie liczb w grach ts mi jak najbrdziej odpowiada teraz jescze bardziej przez nowe maszyny do lotto pojedynczo a nie wszystkie na raz wylosowne jak to bylo przedtem
klaudiss: no ale nie mów, że gdyby ktoś ciągnął kulki ręcznie, a wygrane nadal nie zaczęłyby lecieć z nieba, to byłabyś spokojna i nie widziała oszustwa w takim losowaniu
klaudis i pasko
Zawsze krakowskim targiem można postawić taką starodawną maszynę do losowania na napęd ręczny
Zawsze krakowskim targiem można postawić taką starodawną maszynę do losowania na napęd ręczny
Profil TS:
www.multipasko.pl/typowania/totalizator-sportowy/multi-lotek/
Warto na dole przeczytać wpisy w księdze gości, które wnoszą ciekawe informacje myślę...
Pasko > dzięki za rozwiązanie mojego problemu ze stronką, już wszystko śmiga jak należy
powiem tak dopóki nie trafię sama 6 będę mówić że manipulują a jak trafię powiem wam że jest kul
klaudiss samo prawdopodobienstwo trafienia 6 w lotto czyli 1 do 13'983'816 nie wiele ci mowi ?
a pamiętacie losowanie gdy wypadły liczby: 1,2,3,4,5 i szóstej nie pamiętam, bodajże 47
olciia to jest kombinacja jak kazda inna tylko ze glowa nam podpowiada ze to jednak cos innego bardziej nadzwyczjnego niesamowitego trudniejszego niemozliwego itd
medea76