Wpisy 1 131 098 – 1 131 197
26 września 2012 14:08 → 26 września 2012 14:58, 100 wpisów
Przepraszam kto prowadzi grę wieczorem
kondi1 z tych dziesiątek na wariata kreślonych 5/10 i 4/10
CH/T pusty no i oczywiście pusty kupon na 2x6/6 z plusem oraz wariacja na temat moich ulubieńców czyli 63,78,51,55 a przepraszam 1/4 a za to nie płacą
kondi1 z tych dziesiątek na wariata kreślonych 5/10 i 4/10
CH/T pusty no i oczywiście pusty kupon na 2x6/6 z plusem oraz wariacja na temat moich ulubieńców czyli 63,78,51,55 a przepraszam 1/4 a za to nie płacą
chyba jednak lepiej liczyc na siebie 4/6 obok nosa... puściłam podpowiedzi...i d...
islandorka30,5 kazde liczby sa dobre jak sa trafione trudno wyczuc , przeczuc itd co wpadnie ale trzeba prubowac
thalyss dziękuję
A to ja się nie będę wygłupiać i puszczę tylko jakieś dwa zakłady by dać losowi szansę
A to ja się nie będę wygłupiać i puszczę tylko jakieś dwa zakłady by dać losowi szansę
medea76
Lila
Lila
kondii..co ty ukradłeś takie same moje odpowiedz 4/4 + kombinacja ..ja pierwszy wymyśliłem
lila...noo paa..masz pamietooj gotuj obiad dla mezowi
mirnam61
drapek
drapek jakl zanm twoje mozliwosci to zdrapkami to nadrobisz
nawet ze snu wielka kicha -teraz coś-trafić -bezcenne,zaraz w tuskolandzie będziemy się cieszyć z wygranych typu 5 zł -29.9.2012 wszyscy razem do Warsaw ,przegonić tych nicponi z PO W PIERONY
albin
właśnie rano 14zł wydrapałem za 2zł, to już mi zabrali o 14.00 mój zysk
właśnie rano 14zł wydrapałem za 2zł, to już mi zabrali o 14.00 mój zysk
trisetum
a nie mam co drapać na razie, rewelacji nie ma, max wygrana w tym tyg. 20zł w krzyż. xl
a nie mam co drapać na razie, rewelacji nie ma, max wygrana w tym tyg. 20zł w krzyż. xl
drapek tak to z tym TS jest da ziarko a chce odebrac worek ziarna
A słonko dalej świeci , dzionek cały pięknie leci i wieczorkiem też coś wyleci 36,37,61,63,66,67
pafty
a jak będziesz w wawie na tym marszu, to jeszcze pomaszeruj na targową
a jak będziesz w wawie na tym marszu, to jeszcze pomaszeruj na targową
trisetum
kondi1 i to jest ból wyboru
W tym systemie dla uproszczenia nazwę go szesnastką do uzupełnienia czekają takie zestawy :
33,50 brak 67
30,47,64 brak 13
32 brak 15
brak 80 ostatniego z rogów
33 brak 18,3
W tym systemie dla uproszczenia nazwę go szesnastką do uzupełnienia czekają takie zestawy :
33,50 brak 67
30,47,64 brak 13
32 brak 15
brak 80 ostatniego z rogów
33 brak 18,3
kuźwa już nic nie dokładam: 32,52,54,56,68 i basta, a jak wejdzie 77 lub 78 to się wścieknę
Dopisano wygrane multi multi
tabelka bardzo skromna
medea, a z sumy godzin wschodu i zachodu Słńca dla m. Wa-wy znowu weszło (31=4)
ulala ja juz po 2 i mi wystarczy, no i 10pLN ze zdrapki córki wymieniam na 10 Słoników
Czy Pana zdaniem uprzywilejowana pozycja Totalizatora Sportowego oraz niemal całkowity zakaz hazardu w internecie bez zbadania wcześniej skali zjawiska spełnia zasady określone przez Unię?
"Tymczasem z drugiej strony Totalizator Sportowy organizuje kilkanaście gier w tym chociażby âKenoâ któro znacząco nie odbiega od gier na automatach ANPW, czy gier organizowanych przez Internet. "
słowa prawnika
"Tymczasem z drugiej strony Totalizator Sportowy organizuje kilkanaście gier w tym chociażby âKenoâ któro znacząco nie odbiega od gier na automatach ANPW, czy gier organizowanych przez Internet. "
słowa prawnika
agatkaa
ze względu na to że Pasko to zorganizował trzeba było zachować umiar w wypowiedziach ale język mnie tak świerzbił