Wpisy 1 130 503 – 1 130 602
26 września 2012 05:48 → 26 września 2012 08:27, 100 wpisów
.bolek jestes ?
.
.
.
.
.majwoj witaj
.
.
.
.
bolo kolo ...
.PAKTOFONIKA ' W MOICH KREGACH '
.
.
.
.
.
. racja
.
. racja
.
.
.PAKTOFONIKA ''GDYBY'' ... '' CHWILE ULOTNE''
.PAKTOFONIKA ''GDYBY'' ... '' CHWILE ULOTNE''
.GRUBSON '' PIJE PIWO '' .
.
.
przez ta pogode jesienna moze?
Kup jakis syrop
.
Kup jakis syrop
.
zoladkowa gorzka polecam
.
.
.
.
.
.odkazisz gardlo
.
.
.odkazisz gardlo
.
.
.
.ano szkoda
.
.ano szkoda
.
.
.hej ... Jakie typy ?
.hej ... Jakie typy ?
.
.jol men
.
.jol men
.
siema bolek
a jak typujesz
panie dzis ?
.
a jak typujesz
panie dzis ?
.
Witam wszystkich z pięknego i jak zapowiadają ciepłego Dolnego Śląska
bolek mi szczególnie podobają się 8,11,24,33,67
bolek mi szczególnie podobają się 8,11,24,33,67
medea76
może taka 5/5 wejdzie
mogłem wstąpić przed pracą do kolektury,ale jakoś nie miałem natchnienia
może taka 5/5 wejdzie
mogłem wstąpić przed pracą do kolektury,ale jakoś nie miałem natchnienia
bolek
Wczoraj okazało się, że dniu mojego urodzenia księżyc był w Skorpionie, choć tak bliżej Strzelca. Jutro robię więc eksperyment na wieczór celem sprawdzenia czy pomysł kondi1 by kierować się położeniem księzyca w dniu urodzenia a nie wyłącznie na podstawie podstawowego znaku zodiaku ma sens w moim przypadku. Jeśli tak to dołączę do Raczków i Rybek w ich fartownych dniach
Wczoraj okazało się, że dniu mojego urodzenia księżyc był w Skorpionie, choć tak bliżej Strzelca. Jutro robię więc eksperyment na wieczór celem sprawdzenia czy pomysł kondi1 by kierować się położeniem księzyca w dniu urodzenia a nie wyłącznie na podstawie podstawowego znaku zodiaku ma sens w moim przypadku. Jeśli tak to dołączę do Raczków i Rybek w ich fartownych dniach
dzisiaj piękny dzień
medea76
jutro gram ostro, szczególnie wieczorem
medea76
jutro gram ostro, szczególnie wieczorem
gregorus
bolek
Ja też coś tam skreśliłam bo to fartowny dzień Bliźniaka, ale bez szaleństw. Wczoraj miałam taki młyn w pracy a potem po pracy, że sił nawet do moich obliczeń brakowało. Więc znowu zaufałam maszynie, bo skoro to ma być fartowny dzień to niezależnie jak ale powinnam wygrać , no i wyrzuciała mi coś takiego 14,16,17,20,33
bolek
Ja też coś tam skreśliłam bo to fartowny dzień Bliźniaka, ale bez szaleństw. Wczoraj miałam taki młyn w pracy a potem po pracy, że sił nawet do moich obliczeń brakowało. Więc znowu zaufałam maszynie, bo skoro to ma być fartowny dzień to niezależnie jak ale powinnam wygrać , no i wyrzuciała mi coś takiego 14,16,17,20,33
bolek
Ale z uwagi na to, że to dzień przejściowy to radzę szaleństwo z umiarem
Ale z uwagi na to, że to dzień przejściowy to radzę szaleństwo z umiarem
krysieńka
Co do zasady Rybka może grać w dni szczęśliwe dla Raków i Skorpionów, ale z umiarem bo choć to jedna rodzina to szczęście nie wszystkim jednako sprzyja
Najlepiej będzie wtedy gdy księżyc jest w Raku a to już niedługo Niestety w pracy nie mam dostępuj do mojego kalendarza księżycowego więc przypomnij mi wieczorem to ci te dni znajdę
Co do zasady Rybka może grać w dni szczęśliwe dla Raków i Skorpionów, ale z umiarem bo choć to jedna rodzina to szczęście nie wszystkim jednako sprzyja
Najlepiej będzie wtedy gdy księżyc jest w Raku a to już niedługo Niestety w pracy nie mam dostępuj do mojego kalendarza księżycowego więc przypomnij mi wieczorem to ci te dni znajdę
Witam wszystkich. Miłego dnia.
madea dobrze przypomnę wieczorkiem jak będę miała możliwość usiąść do kompa,bo wiesz przy małym dzieciątku mam troszkę zajęciaale może małżonek zajmie się nim przez jakiś czas
Krysieńka
Za jakie typowania ??
Za jakie typowania ??
Medea
Bolek
Trisetum
Bolek
Trisetum
Dzien dobry
Krysiu kalendarz ksiezycowy
http://czary.pl/kalendarzksiezycowy/kalendarz_ksiezycowy.php
Krysiu kalendarz ksiezycowy
http://czary.pl/kalendarzksiezycowy/kalendarz_ksiezycowy.php
krysieńka
Twój czas to 7-9 października, ale najlepszy będzie 8 bo nie dzielony z znakami z innej rodzinki księzycowej
Twój czas to 7-9 października, ale najlepszy będzie 8 bo nie dzielony z znakami z innej rodzinki księzycowej
witajcie
no i co moja wróżko bliżnięta i wagi dały...ciała...
masakra totalna nic zero null pustki
no i co moja wróżko bliżnięta i wagi dały...ciała...
masakra totalna nic zero null pustki
bolek
krysia, a co ci krzysiek powiedział???
cyferki to ja tez chce, krzysiu napisałam sen w obróbce...
emerytka to było chyba wczoraj czy przedwczoraj ostatnio szybko mijają mi dni
krysia niech i tak będzie...
ja dzisiaj nie pamiętam snualbo przypomni mi się później i będzie po ptokach
Dzien dobry wszystkim
Islandorko juz wchodze na forum
Islandorko juz wchodze na forum
medea
mnie zawodzi wszystko dookoła...
mnie zawodzi wszystko dookoła...
krzysiek tylko dobrze analizuj sen islandorki bo am ochotę na zgapienie cyferek
medea ale kasa się po mału wyczerpuje a widoków nie ma zbytnich...
islandorka
Dzisiaj będę miała trochę więcej czasu popołudniu to ci sprawdzę tę rozspiskę z horoskopu. Może tam jest przyczyna
Dzisiaj będę miała trochę więcej czasu popołudniu to ci sprawdzę tę rozspiskę z horoskopu. Może tam jest przyczyna
medea ty sobie pracujesz, a ja nie...
medea
mój horoskop nigdy nie bedzie idealny bo nie znam godziny narodzin..każa wpisywac 12.00...
mój horoskop nigdy nie bedzie idealny bo nie znam godziny narodzin..każa wpisywac 12.00...
krysia nie chciałabys wiedziec ile mam debetu do spłacenia i tylko odsetki odemnie ciągną bo nie ma widoków na spłacenie zaległości...
medea
patrząc na moje życie i cały jego sens to na pewno w nocy...choć nie wiem...może się jakoś dowiem...kiedys...
patrząc na moje życie i cały jego sens to na pewno w nocy...choć nie wiem...może się jakoś dowiem...kiedys...