Wpisy 1 130 325 – 1 130 424
25 września 2012 23:53 → 26 września 2012 02:07, 100 wpisów
z reszta nie wiem czy dobre obliczenia mam bo z glowy licze jak to jest jak sie zna 1 liczbe juz
takze dobrze wiedzieli co robili podnoszac stawki zakladow i tak juz bedzie niestety nic tylko grac w uk euro milionos i uk lotto
gdyby mnie bylo stac puszczalbym w miesiacu lotto 8 zakladow na 10 losowan z plusem razem 320 złotych i liczyl na farta nie pale nie pije takze nalog lotto
z takim podejsciem TS jak tutaj dzisiaj widzialem w stosunku do graczy to raczej czarno widze jego przyszlosc
imo za duzo dla siebie biora a i tak placza ze im zyski spadaja ***a
to chca wiekszych kumulacji bo mniej osob bedzie gralo i ciezej obstawic kombinacje a placza ze za pol roku maja mniej niz kiedys
lottomat czemu szkoda gadac wiecej trafiam w multi niz w duzego
zakon13: może taki zrobimy... są osoby zainteresowane. Ponadto inni mogliby tylko dzwonić bez wizji ... albo nawet dzwonić na moją komórkę i ja bym ich na żywo wpuszczał "na wizję"
tylko jak grasz na dyche a nie trafisz 9/10 albo 10/10 to po czasie jestes na minusie zawsze
Pasko tylko czy TS sie zgodzi na taka forme tzn bez dzwonienia do Ciebie tylko na zywo
lottomat wiele tazy trafilem 7/10 czy 7/9 jednak zawsze brakuje kropki nad i
lottomat tylko jeden zestaw swoj gram na 10 reszte to od 3 zaczynam
jak sie gra na 1 zestaw to sie chyba bardzo nie chce trafic tej dychy
skoro ciagle krytykujesz gre w lotto to po c*** na czacie siedzisz ?? jaki masz w tym cel ?
Ogarnij sie kolezko i nie mi po c*** bo po c*** to sie w wodzie stoi
tak swietnie mowisz ze znasz sie na liczbach to przedstaw swoje wyniki
po prostu najpierw porownales 5/5 w mini to 5 w duzym ze nie trafiles pozniej ze znasz szanse i nie wiesz po co grac w DL a sam grasz w MM na 10 ... ciezko sie nie przyczepic
7/10 pewno co miesiac nie trafiasz zeby Ci sie 20 nastepnych losowan na czysto co najmniej wrocilo
czegos chyby nie rozumiesz albo nie czytasz ze zrozumieniem nie gram w mini a w duzego gram tylko przy duzych kumulacjach skupiam sie na multi nie wiem jestes najebany to poprostu idz spac i tyle w temacie mysle ze jestes jakims desperatem ktory mysli ze jest najmadrzejszy na czacie a tu tez sa ludzie ktorzy siedza i maja duzo wiekrze osiagniecia i sie tym nie chwala i tyle w temacie jestej zalosny spij dobrze
pomylilem sie i poprawilem a tak pisac to sobie mozesz w domku pionku zza klawiatury
pinkiem jestes i byles siedzac calymi dniami na czacie nie majac innego zajecia
a co niektorzy to Cie jeszcze powiedza jakim pionkiem jestem zebys sie nie zdziwil
tak to jest jak trzeba wiekszosc dnia dogladac interesu i czekac na ludzi zeby sie rozliczyc, a teraz grzecznie idz w swoja strone i wiecej do mnie nie pisz
ktos kto zaczyna gadke od hasel typu "po c***" "jestes najebany" "jestes zalosny" to najwyzej moze mi szambo czyscic bo pasuja do siebie
skoro piszesz zebym nie pisal do Ciebie to po c*** pijesz do mnie zalosny jestes po raz kolejny
poniżej jest podane jakoby jakiś "wieśniak"trafił w lotto.pewnie z nim nie pogadamy
na ulicy jak CI ktos podejdzie i powie "po c***" to dostanie w dziob i na tym sie skonczy
ale ale tu tu 2 osoby takie same chwali jak diablicy w ziemie takie sam kłótne ..dobra teraz ite i spać koniec kropka .nie psze wiecej nobranoc panstwuu..
ja sie wogole niczym nie chwalilem stwierdzilem ze ze wszystkich gier lotto na mm najszybciej mozna stracic umia ri najszybciej sie bedzie w plecy nawet grajac tylko po to zeby wygrywac male sumki
lottomat
był dzisiaj czat z kimś z lotto?dopiero wskoczyłem i nic nie wiem
był dzisiaj czat z kimś z lotto?dopiero wskoczyłem i nic nie wiem
Ksings-ze mną też już nie pogadasz już żegnam:KsingsLottomatZakon
ministrowie to potrafią.dużo mówią a prawdy nie powiedzą
gonzaga
gonzaga
ja tam sobie prace usprawniam pisze skrypty w pythonie co mi ultawia nie wchodzenie na strone tutaj P
w 2 linijkach kodu w pythonie mozna oddac typy losowania na multipasko
------
23 osoby na czacie Multipasko.. .
----------------------------
----------------------------
O! Lottomat nie spi.. .
------------------------
------------------------
Lottomat.. .
Teraz siedzę i słucham Radiowej Jedynki.. .
--------------------------------------
Teraz siedzę i słucham Radiowej Jedynki.. .
--------------------------------------
+ 10. Może być.. .
---------------------
---------------------
nic nie powiedzial ciekawego, nic nowego nie powiedzial, ciekawsze pytania olal bez odpowiedzi
Był czat z TS, ale.....
1. Kto oglądał, to nic nie zyskał.. .
2. Kto nie oglądał, to nic nie stracił.. .
--------------------------
1. Kto oglądał, to nic nie zyskał.. .
2. Kto nie oglądał, to nic nie stracił.. .
--------------------------
wn ja nie moglem byc... mozna powiedziec, ze wtedy akurat podrozowalem...
perelki z jego wypowiedzi to np:
podnieslismy cene zakladow zeby wieksze kumulacje byly bo mniej osob zagra pokrywajac mniej szostek ...
podnieslismy cene zakladow zeby wieksze kumulacje byly bo mniej osob zagra pokrywajac mniej szostek ...