Wpisy 1 129 956 – 1 130 055
25 września 2012 21:32 → 25 września 2012 22:08, 100 wpisów
dobra juz ide i znikam.. ..
lila..nie wazne masz meza ..baw się jeszcze tu tu 20 facetów ok
lila..nie wazne masz meza ..baw się jeszcze tu tu 20 facetów ok
medea masz rację czasami to porażka z ich pomysłami ja się grubo zastanawiam a dzieko
tzn.? nie jest zależny. Dzięki cookie co najwyżej może automatycznie się uzupełnić Twój login i hasło, jeśli już wcześniej je podawałeś.
no bo hmm mam pewien dziwny problem
w pythonie chce wypelniac ta stronke z typowaniem
uzywam mechanize ale wciaz nie widze zeby typowalo :|
w pythonie chce wypelniac ta stronke z typowaniem
uzywam mechanize ale wciaz nie widze zeby typowalo :|
Lila jestem przeziębiony,połykam czosnek i wapno i mam dreszcze,tak więc w puli lotto zabraknie 3zeta:
hipcio...biedactwoprosze herbatka
hipcio ja tydz. cierpiałamgłos mi normalnie odebrało
hipcio ja tydz. cierpiałamgłos mi normalnie odebrało
Po tygodniowej głodówce lew w końcu przyznał, że to pan Zdzich, stróż w zoo, jest królem zwierząt.
MrPaweł
To nasz dzień. Nawet trafiłam 4/5 w mm, ale z CH/T bo miałam taki dzień, że nie było jak zając się typowaniem .
To nasz dzień. Nawet trafiłam 4/5 w mm, ale z CH/T bo miałam taki dzień, że nie było jak zając się typowaniem .
Szkoda że nie wiedziałem wcześniej. A kiedy kolejna kumulacja szczęścia?
Wynika,że każde losowanie jest losowe,a wylosowane wcześnej liczby nie mają wpływu:
wiesiek77
MrPaweł
Mamy czas jeszcze jutro przez cały dzień, ale mi zależało na dzisiaj bo dzisiejszy dzień to 3 tak jak moja liczba urodzeniowa i chciałam sobie w mini i lotto przetestowac swoją metodę w realu a tak jutro to tylko mm
MrPaweł
Mamy czas jeszcze jutro przez cały dzień, ale mi zależało na dzisiaj bo dzisiejszy dzień to 3 tak jak moja liczba urodzeniowa i chciałam sobie w mini i lotto przetestowac swoją metodę w realu a tak jutro to tylko mm
Dzień dobry wieczór W odniesieniu do pana Lotto to śmiem wątpić w to że czas losowania nie ma wpływu na wynik a co za tym idzie każde losowanie powinno trwać tak samo długo
Gorwil dlatego trzeba mieć oddzielne tabelki na wtorek,czwartek i sobotę:
6/7 to już fajna wygrana, udało mi się 2x
kondi1
A niech tylko te gwiazdy spróbują nie byc po twojej stronie to im różki tak powyginamy, że będą robić za podstawki do piwa
A niech tylko te gwiazdy spróbują nie byc po twojej stronie to im różki tak powyginamy, że będą robić za podstawki do piwa
kondi1
Zazwyczaj nie, ale dzisiaj na fali entuzjamu puściłam dwa marniutkie zakładziki CH/T
Zazwyczaj nie, ale dzisiaj na fali entuzjamu puściłam dwa marniutkie zakładziki CH/T
Pawcio
też tak myśle
przeciez sie nie przyznaja przed całą polską że szukaja sprzymierzeńców
też tak myśle
przeciez sie nie przyznaja przed całą polską że szukaja sprzymierzeńców
no to zobaczymy. Ja miałem grać w mm na juto, ale jakiś głosik mowił, abym tego nie robił...
kondi1
Tak sobie kombinuję, że spróbuję tak zrobić następnym razem
Tak sobie kombinuję, że spróbuję tak zrobić następnym razem
ja dam jednoo 79..1/1