Wpisy 1 129 897 – 1 129 996
25 września 2012 21:05 → 25 września 2012 21:51, 100 wpisów
Tesa.Może dziupla.
.
.
.witam
.
.witam
Lila
dzięki wam to takie proste mam jeszcze jedno łódka wydrążona z pnia 6 liter 1 e u mnie zaćmienie mózgu
kuźwa dzisiaj zjadłam kawałek ciasta a potem się dowiedziałam że,w nim truskawki były i pysk mi spuchł jak bania
.
.macius pierwszy macius drugi
.
.
.
.macius pierwszy macius drugi
.
.
.
żeby wygrać
trzeba nie grać
ciekawe jakby 50 procent ludzi przestało
grać w gierki t.s
lila ni 1 c juz wiem czółno bardzo wielkie dzieki tobie i emerytce
xelom..kazdy ludzie mają obchodzi gra albo nie gra
lila ja codziennie borykam się odrabianiem lekci z dzieckiem ale już dzis luzik ale nieraz takie zadania że ja mam problem kto tym dziecim pisze te programy
lila...mało miałem dziś 3/4 + kobinacja czyli razem 5/5 za 25 zeta do wysłania ..dobrze robiłem siedzieć w domu nie pintoliłe w realu
ja dzisiaj córce 3 zdrapki SŁONIK kupiłem i dwie pierwsze poszły do kosza a w trzeciej było 5 PLN, więc tradycyjnie - ile wygra, tyle razy muszę ją podrzucić do góry. Po dodrapaniu do końca okazało się, ze są 2 słonie[!!] co oznacza wygrana x2 i tak 10 razy trzeba było machać
na hazard wydałem w swoim życiu około 200zł - uwzględniając poziomy inflacji.
lila...kiedyś 24-09-12 na po południu miałem no to super 4/4 +..
powinoo wygram 4 razy 5/5 i reszta 6 razy 4/5
powinoo wygram 4 razy 5/5 i reszta 6 razy 4/5
tesa
Programy do szkół piszą ludzie, którzy najczęściej dzieci znają z książek a w życiu nie musieli nikogo żywego nauczyć czegokolwiek
kondi1
Ano gdyby nie on to byłabym 20 złotych w plecy Najgorsze, że tak sobie obiecywałam pogłówkowanie nad liczbami na wieczór a tu taki miałam młyn, że znowu skreślałam w ostatniej chwili i w biegu
Programy do szkół piszą ludzie, którzy najczęściej dzieci znają z książek a w życiu nie musieli nikogo żywego nauczyć czegokolwiek
kondi1
Ano gdyby nie on to byłabym 20 złotych w plecy Najgorsze, że tak sobie obiecywałam pogłówkowanie nad liczbami na wieczór a tu taki miałam młyn, że znowu skreślałam w ostatniej chwili i w biegu
dobra juz ide i znikam.. ..
lila..nie wazne masz meza ..baw się jeszcze tu tu 20 facetów ok
lila..nie wazne masz meza ..baw się jeszcze tu tu 20 facetów ok
medea masz rację czasami to porażka z ich pomysłami ja się grubo zastanawiam a dzieko
tzn.? nie jest zależny. Dzięki cookie co najwyżej może automatycznie się uzupełnić Twój login i hasło, jeśli już wcześniej je podawałeś.
no bo hmm mam pewien dziwny problem
w pythonie chce wypelniac ta stronke z typowaniem
uzywam mechanize ale wciaz nie widze zeby typowalo :|
w pythonie chce wypelniac ta stronke z typowaniem
uzywam mechanize ale wciaz nie widze zeby typowalo :|
Lila jestem przeziębiony,połykam czosnek i wapno i mam dreszcze,tak więc w puli lotto zabraknie 3zeta:
hipcio...biedactwoprosze herbatka
hipcio ja tydz. cierpiałamgłos mi normalnie odebrało
hipcio ja tydz. cierpiałamgłos mi normalnie odebrało
Po tygodniowej głodówce lew w końcu przyznał, że to pan Zdzich, stróż w zoo, jest królem zwierząt.
MrPaweł
To nasz dzień. Nawet trafiłam 4/5 w mm, ale z CH/T bo miałam taki dzień, że nie było jak zając się typowaniem .
To nasz dzień. Nawet trafiłam 4/5 w mm, ale z CH/T bo miałam taki dzień, że nie było jak zając się typowaniem .
Szkoda że nie wiedziałem wcześniej. A kiedy kolejna kumulacja szczęścia?