Ok Panie Macieju
A czy są przewidziane rozszerzenia obecnych gier np. o grę na 1 liczbę (pewniaka),2,3 w lotto lub Mini
Czy T.S myśli o uatrakcyjnieniu gry na 1 liczbę w Multi - która przy obecnym kursie 1,6 jest praktycznie prawie "nie grana"
Panie Maćku
trzymam za słowo - zbierzecie pytania w profil...
spokojnego popołudnia
a w domku
powwwwooooo wszystkim
Dotam > 1129265. dotam 2012-09-25 (16:17) Bez losowań z LOTTO
jocia, zaś się posikałem
> pampersy
Czy nie można by hiszpana wymienić na Greczynkę
Dlaczego na wybor producenta tych maszyn mialy czynniki polityczne ?
>>> 1129289. perkun
Ok Panie Macieju
A czy są przewidziane rozszerzenia obecnych gier np. o grę na 1 liczbę (pewniaka),2,3 w lotto lub Mini
Czy T.S myśli o uatrakcyjnieniu gry na 1 liczbę w Multi - która przy obecnym kursie 1,6 jest praktycznie prawie "nie grana"
> Pomysł warty rozważenia. Rzeczywiście popularność jednej liczby w Multi jest niewielka.
Panie Macieju
żeby najbardziej uwiarygodnić losowania na żywo to musicie zaprosić na losowanie po jednym użytkowniku z MULTIPASKO.Zgadza sie Pan??
no to jeszcze raz:
ponawiam pytanie:
jak Pan wytlumaczy "wpadke" w Portugali gdzie losowanie jest podobnie jak w Polsce "na żywo" a jednak podano inne cyfry tlumaczac sie pomyleniem tasmy?Może polskie TS lepiej sie pilnuje ?
Panie Macieju, czy jest możliwość żeby na stronach internetowych Lotto w dziale wyniki, znajdowała się informacja o ilości wszystkich zakładów oraz ile osób korzystało z chybił-trafił? Trochę więcej statystyk można prosić ?
>>> 1129297. scolls
no to jeszcze raz:
ponawiam pytanie:
jak Pan wytlumaczy "wpadke" w Portugali gdzie losowanie jest podobnie jak w Polsce "na żywo" a jednak podano inne cyfry tlumaczac sie pomyleniem tasmy?Może polskie TS lepiej sie pilnuje ?
> Nie komentuję zdarzeń w Portugalii.
chodzi mi o ilość wszystkich zawartych zakładów, nie tylko tych które "wygrały" włącznie z ilością zakładów systemowych - w grze Lotto
Panie Macieju kiedy będzie następna podwyżka lotto,mini itd??
a wpadki w Polsce pan Maciej skomentuje ?
Panie Macieju Pan mi mówił ze bedą skany wygrywających ludzi w lotto które trafiły 6, to proszę mi napisać gdzie te skany będą ?
I jeszcze jedno nie zaszkodzi nam wszystkim Panie pokazać skan wygranej osoby która wygrała Szczęśliwy kupon jest wart 29 465 370 zł. hmmm??
scolls...a o EM dostałeś odp.?
jednak rozmowa z panem Maćkiem nic mi nie wyjaśniła a przeciwnie muszę się głęboko zastanowić czy dalej płacić podatek dla naiwnych bo tpsa nie zrobi nic żeby nam udowodnić że są wiarygodni właśnie dziś uśwaiadomiłam sobie ŻE JESTEM NAIWNA I PŁACĘ PODATEK OD SWOJEJ GŁUPOTY
P.Macieju czy prowadzący muszą takie teksty przed losowaniem wygłaszać, nie lepiej jakby prognozę pogody podawali
Pan Maciej nam dzis oficjalnie powiedzial ze losowania sa uczcciwe bo na obrazie w tv pisze na zywo
Sprytny ten pan Maciej.. .
-----------------------------------
Pytanie o Lotto za 2 pln obszedł chyba ze 2 km.. .
>>> 1129306. Gała
Panie Macieju kiedy będzie następna podwyżka lotto,mini itd??
> Nie przewiduję podwyżki.
to jak jak z premiera KSW na polsacie sport tydzien po gali
Ty nie ale po nowym roku mozna sie spodziewac podwyzki
Powiem tak ,jak byłem przed tym czatem głupi ,tak zostałem głupi i nic się niedowiedziałem
dobre dobe już dali ciała więc następna podwyzka ich by mogła zniszczyć hiihihhi
Jocia.. .
------------------
Panie Macieju jaka kara mi grozi gdy przed kolekturami bede uswiadamial ludzi zeby zrobili TSowi na zlosc i nie grali przez miesiac ?
a może jakieś obniżki cen? w końcu kryzysw pl zarobki są niższe niż na zachodzie
Passko ,nastepnym razem weź Cygankę to nam powróży przed kumulacją
dlaczego nie ma kumulacji w Mini Lotto?
Panie Maćku będzie premia za ten wspaniały występ tu na MP?
czy maszyny losujące wybieraja liczby według jakiegoś systemu czy wypadają przypadkowe liczby ???????????
lottomat ,rok drapania zdrapki
angierski ba ... czemu nie ma nawet bonusa do mini lotto jak w mm ?
PASKO to był zły pomysł bo pan maciek ma nas za wariqatów wciska nam kit ile wlezie i świetnie sie wymiguje od odpowiedzi jak by go ustaW3ILI CO IO JAK MA MÓWIC
angierski > dlatego nie ma kumulacji zeby ludzie trafiajacy trojki i czworki wygrywali wiecej... wole realnie wygrac 1000zł za 4/5 niż marzyć o kumulacji w mini 500 000zł +
>>> 1129333. angierski
dlaczego nie ma kumulacji w Mini Lotto?
> Każda gra jest inna. Główną grą kumulacyjną jest Lotto, w Mini w razie braku piątki zwiększają się niższe wygrane.
Panie Macieju ..poprosze o liczby na skromna 8/8 na dzisiaj lub jutro ..a nie na jutro, dzisiaj nie gram, bo jest losowanie lotto i mini
ale dobre pytanie: czemu nie ma MINI LOTTO PLUS tak jak LOTTO PLUS?
Dobrze że kupony nadałem ,bo kolektorka by pomyślała że jestem pijany
MUSZĘ JUŻ SKOŃCZYĆ TEN CZAD BO CORAZ WUIĘCEJ SIĘ DENERWUJĘ A NIE CHCE BYĆ NIEGRZECZNA
Panie Macieju czy są jakieś plany co do strony multipasko? Czy zamieszają Państwo wykorzystywać swój profil tutaj, odzywać się czasami na chacie, czy wyłącznie ewentualnie oficjalne spotkania? Czy może dzisiejszy chat póki co wyczerpuje chęć odzywania się ... ?
Dlaczego TS nie zamieszcza na stronach internetowych bardziej szczegółowych statystyk np. ilość zawartych zakładów, ilość zakładów chybił-trafił, ilości zakładów systemowych itd.?
klaudiss a co myslaes ze dowiesz sie ze losowanie jest o 18:00 a pozniej pan Maciek wysyla gonca do budki zeby poslal te liczy co padly
Panie Maćku czy w okolicach Warszawy są grzyby?
No i jak tu nie wypić po takim czacie
kiedys Wam sie noga podwinie
czemu Lotto nie umieszcza aktualnej bazy wytypowanych liczb wraz z godzina ?
pozdrawiam wszystkich bawcie się dobrze niech nas robią dalej w BAMBUKO
Ponawiam pytanie
Panie Macieju. Jaka jest żywotność jednego zestawu kul do multi multi? Innymi słowy po jakim czasie zestaw kul się ,,zużywa,, ?
Panie Macku czy jest panu wiadoma oficjalna liczba szpiegów TS na MP???
>>> 1129347. Pasko
Panie Macieju czy są jakieś plany co do strony multipasko? Czy zamieszają Państwo wykorzystywać swój profil tutaj, odzywać się czasami na chacie, czy wyłącznie ewentualnie oficjalne spotkania? Czy może dzisiejszy chat póki co wyczerpuje chęć odzywania się ... ?
> Moje plany, to dzisiejszy czat. Wszystko zależy od użytkowników portalu. Jesteśmy otwarci na rozmowy i dyskusje.
Gała podwija się spódnica
Gała >> jakie pytanie? hahaha
Kiedyś rozmawiałem odnośnie ligi typujących i ewentualnych nagrodach/upominkach, które mogłyby się pojawić od TS. Czy nadal byłaby taka możliwość?
Panie Maćku jestem przeziębiony i dzisiaj nie wychodzę na dwór,więc nie zagram:
czy moglbym odkupic od lotto kulke nr 77 z mm z uszkodzonego zestawu ?
przebieg czatu bardzo mi się podobał a Wam?
>>> 1129366. LOTTO - Maciek
Jasne.
> I to odnosiło się do pytania Pasko, nie kulki 77 niestety.
Ale porażka z tym czatem , na ani jedno kluczowe pytanie nie odpowiedział Pan
Bardzo zalezy mi na kulce 77
Pasko zamiast pieniędzy inwestowanych w " gwiazdy" lepiej przeznaczyc je na nagrody dla paskowiczów
szkoda, że nie padły odpowiedzi na wszystkie pytania
Ja już nie jestem zainteresowana dyskusja bo jest niestety JAŁOWA i nic nie wnosi
.
.
No ... Noga powinie i ... I masowe procesy ludzi milionow ludzi
.
.porazka dla ts by byla
.
Panie Maćku w który roku w lotto planujecie wylosowac w lotto 1,2,3,4,5,6?
No właśnie, sprzedaż nie potrzebnych kulek bylaby super dla tych, co zbierają gzdżety LOTTO, lottomat>>> ja chce 31
Skoro jest taka możliwość, to czy taką nagrodę wysłaliby Państwo do mnie, a ja następnie przekazałbym wygranym w lidze typujących, czy np. jest możliwość, że podam Państwu adres i sami wyślecie nagrodę?
lottomat...wymień see cały zestaw, a nie jedna kulke chcesz
jakiś skromny milionik złotych do puli
No i chyba najważniejsze jakie nagrody są przewidziane. A może nagroda na najlepsze pytanie dzisiaj na chacie ??
jocia juz jedna gwiazda spadajaca była piłkarz Żurawski
>>> 1129383. Pasko
Skoro jest taka możliwość, to czy taką nagrodę wysłaliby Państwo do mnie, a ja następnie przekazałbym wygranym w lidze typujących, czy np. jest możliwość, że podam Państwu adres i sami wyślecie nagrodę?
> Dam, do mnie kontakt, jeżeli będzie wciąż chęć choćby takiej współpracy z nami - jasne.