Wpisy 1 128 489 – 1 128 588
25 września 2012 13:11 → 25 września 2012 13:57, 100 wpisów
Dajcie spokój mój Edzio Pavulonik zmiany w menu autostart ma w nosie i włącza mi GG co powoduje duże wydłużenie czasu uruchamiania. Już kilku magików klikało, wyłączało a on dalej jakoś to obchodzi i taki skupiony jak na klozecie mozolnie uruchamia GG
tylko dlatego że komp miał mało pamięci to na złom pojechał tylko zasilacz i grafikę z niego wydarłem bo już go zabierali
kumpel jeszcze dysk 60 giga i pamieć dla siebie wymontował, reszta na śmietnik
.
.
Witam wszystkich ... Siemka
.
.
Witam wszystkich ... Siemka
.
.
.
Czesc senna
.
.
Czesc senna
.
senna...komputery w sumie nie są stare ale mają w sobie tyle wiadomości że,np z takiej firmy która zajmuje się księgowością np jadą na śmietnik
.
.
Czesc lila
.
.
Czesc lila
.
.
.
Czytal ktos juz i wie wiecej na temat NEUTRION-u ? ... Upadla teoria ainstaina ... Podroz w czasie mozliwa
.
Czytal ktos juz i wie wiecej na temat NEUTRION-u ? ... Upadla teoria ainstaina ... Podroz w czasie mozliwa
.
.
No wlasnie do przodu ... A w tyl hmm ? ... Dziwne
.
No wlasnie do przodu ... A w tyl hmm ? ... Dziwne
.
No wracam do tylu dzien i puszczam totka na jutro te liczby ktore juz wiem wtedy upadnie totalizator
No wracam do tylu dzien i puszczam totka na jutro te liczby ktore juz wiem wtedy upadnie totalizator
lila
to niech dyski jadą na śmietnik, nie potrzebuje ich.
chętnie biorę pozostałe części
to niech dyski jadą na śmietnik, nie potrzebuje ich.
chętnie biorę pozostałe części
kuźwa ale ten Pawcio namieszał!! ulala uciekasz w sensie pewniaczkow, a nie z grupy
może bierze udział w kursie szybkiego czytania i pominął sens wypowiedzi
.
.no jak zrobia to wszyscy to bedzie lipa dla totalizatora
.no jak zrobia to wszyscy to bedzie lipa dla totalizatora
.
.
.9 , 13 , 31 , 37 , 39 , 41 , 43 , 65 , 79 , 80
.
.9 , 13 , 31 , 37 , 39 , 41 , 43 , 65 , 79 , 80
kondi1: sorka to tak zabrzmiało dwuznacznie z tym uciekaniem ulala
.
.
. A to para homo
.
. A to para homo
------
-----------------------
-----------------------
lottomat..bo jeszcze jedno okienko mi się pojawia na ekranie URUCHOM JAKO ,którego konta użytkownika chcesz używać ,bieżący użytkownik user.Tego też się chcę pozbyć żeby mi się nie pojawiało na ekranie
Ulala.. .
------------------------
------------------------