Wpisy 1 128 434 – 1 128 533
25 września 2012 12:49 → 25 września 2012 13:45, 100 wpisów
medea, a ten pukon za ponad 300zł to leżał z loteriadą i dlatego go wziąłem- to chyba pierwsza edycja loteriady była i jakoś mnie pokusiło sprawdzić liczby- a tu taka niespodzianka
senna
Z tych osób mających naprawdę duże pieniądze, które znam liczą grosze w sposób budzący niekiedy wręcz zażenowanie np. w knajpie. Ale to są wszystko nowobogaccy wg scenariusza od zera do milionera. Może ci dziedziczni są inni
Z tych osób mających naprawdę duże pieniądze, które znam liczą grosze w sposób budzący niekiedy wręcz zażenowanie np. w knajpie. Ale to są wszystko nowobogaccy wg scenariusza od zera do milionera. Może ci dziedziczni są inni
kondziu...wczoraj tak poczarowałam z ruterem że dzisiaj znajomy musiał przyjechać wszystko od nowa zainstalować Ja to się kuźwa znam
Co do zdrapek to wczoraj znalazłem na ziemi pogniecioną niezdrapaną zdrapkę 2012 ale nie było żadnej wygranej.
drapek
A ja z ginącego gatunku uczciwych i przez to biednych jak myszy kościelne. Jak ostatnio znalazłam taki fajny kuponik 9+ ważny jeszcze przez jedno losowanie to go zostawiłam u właścicielki kolektury bo to był stały gracz i widziałam jak zostawiał. A miałabym 7/9+
A ja z ginącego gatunku uczciwych i przez to biednych jak myszy kościelne. Jak ostatnio znalazłam taki fajny kuponik 9+ ważny jeszcze przez jedno losowanie to go zostawiłam u właścicielki kolektury bo to był stały gracz i widziałam jak zostawiał. A miałabym 7/9+
kondziu...nooo moje zdolności elektroniczne są zajebiste,nic tylko usiąść i płakać
lila
w zdrapkach w sumie trudno się pomylić, choć są takie jak xingo, skarb piratów, obie krzyżówki gdzie może się to zdarzyć
w zdrapkach w sumie trudno się pomylić, choć są takie jak xingo, skarb piratów, obie krzyżówki gdzie może się to zdarzyć
drapek...no to sam widzisz,jak kiedyś ktoś tu wkleił zdrapkę to nie wiedziałam nawet ile miał wygranej
mirnam
Lila
To, że ktoś rozsądnie gospodaruje groszem to dobrze o nim świadczy. Jednak gdy ktoś mający kilkaset tysięcy urządza w knajpie awanturę o darmową colę lub frytki to dla mnie to jest buractwo szczególnie, że w tamtym przypadku po prostu nie przeczytał zasad promocji w karcie
Lila
To, że ktoś rozsądnie gospodaruje groszem to dobrze o nim świadczy. Jednak gdy ktoś mający kilkaset tysięcy urządza w knajpie awanturę o darmową colę lub frytki to dla mnie to jest buractwo szczególnie, że w tamtym przypadku po prostu nie przeczytał zasad promocji w karcie
medea..no w końcu jak darmowa to darmowa,dlaczego ma za nią płacić?
medea
ja się wtedy na tylko loteriadę połasiłem- a że była razem z pukonem, a kupon był już kilka dni po losowaniu- więc myślałem że sprawdzony, ale i tak mnie pokusiło jeszcze go sprawdzić
ja się wtedy na tylko loteriadę połasiłem- a że była razem z pukonem, a kupon był już kilka dni po losowaniu- więc myślałem że sprawdzony, ale i tak mnie pokusiło jeszcze go sprawdzić
senna...to napisz mi jak się pozbyć gg.W sumie nie całkiem tylko żeby mi sie okienko gg nie otwierało na pulpicie.Jak będę chciała to sobie sama na słoneczko kliknę i otworze a nie że,za każdym razem mi wyskakuje okno
lila
dzisiaj u mnie w firmie szef i sekretarka postanowili porządki zrobić, kilka kompów w przyzwoitym stanie na elektrośmiecie pojechało, nikt nie wiedział, dopiero jak kumpel wymontowywał to kilka części mi też się udało odzyskać
dzisiaj u mnie w firmie szef i sekretarka postanowili porządki zrobić, kilka kompów w przyzwoitym stanie na elektrośmiecie pojechało, nikt nie wiedział, dopiero jak kumpel wymontowywał to kilka części mi też się udało odzyskać
i tam masz ustawienia szukaj cos wpsolnego z uruchamianiem i odznac zptaszka startuj przy wlaczeniu komputera czy tam z windowsem musisz poszukac
Dajcie spokój mój Edzio Pavulonik zmiany w menu autostart ma w nosie i włącza mi GG co powoduje duże wydłużenie czasu uruchamiania. Już kilku magików klikało, wyłączało a on dalej jakoś to obchodzi i taki skupiony jak na klozecie mozolnie uruchamia GG
tylko dlatego że komp miał mało pamięci to na złom pojechał tylko zasilacz i grafikę z niego wydarłem bo już go zabierali
kumpel jeszcze dysk 60 giga i pamieć dla siebie wymontował, reszta na śmietnik
.
.
Witam wszystkich ... Siemka
.
.
Witam wszystkich ... Siemka
.
.
.
Czesc senna
.
.
Czesc senna
.
senna...komputery w sumie nie są stare ale mają w sobie tyle wiadomości że,np z takiej firmy która zajmuje się księgowością np jadą na śmietnik
.
.
Czesc lila
.
.
Czesc lila
.
.
.
Czytal ktos juz i wie wiecej na temat NEUTRION-u ? ... Upadla teoria ainstaina ... Podroz w czasie mozliwa
.
Czytal ktos juz i wie wiecej na temat NEUTRION-u ? ... Upadla teoria ainstaina ... Podroz w czasie mozliwa
.
.
No wlasnie do przodu ... A w tyl hmm ? ... Dziwne
.
No wlasnie do przodu ... A w tyl hmm ? ... Dziwne
.
No wracam do tylu dzien i puszczam totka na jutro te liczby ktore juz wiem wtedy upadnie totalizator
No wracam do tylu dzien i puszczam totka na jutro te liczby ktore juz wiem wtedy upadnie totalizator
lila
to niech dyski jadą na śmietnik, nie potrzebuje ich.
chętnie biorę pozostałe części
to niech dyski jadą na śmietnik, nie potrzebuje ich.
chętnie biorę pozostałe części
kuźwa ale ten Pawcio namieszał!! ulala uciekasz w sensie pewniaczkow, a nie z grupy